середу, 30 жовтня 2019 р.

Чи понесе хто відповідальність за свою некомпетентність


       Читаю останній номер нашої районної газети і дивуюся допису Є. Зими «Якщо «Господар» ляже – значить, Саверська не справилася…». А дійсно, що Саверська-Лихошва, як селищний голова, як голова виконавчого комітету селищної ради особисто зробила для стабілізації роботи комунального підприємства «Господар». Здійснювала контроль, приймала законні рішення? Ні.

       А тепер, як бачимо із допису, В. Саверська-Лихошва, на засіданні виконкому заявляє, що це цими оскаржувачами тарифів на послуги КП «Господар» спровоковано намагання дискредитувати нинішній склад селищної ради у боротьбі за керівництво громадою і розвалити КП «Господар». Та і надає вона недостовірну інформацію проте, що проект рішення «повисів» на сайті ради не 20 днів, а на кілька днів менше, що і стало формальною причиною скасування у судовому порядку тарифів на воду і водовідведення. З цього приводу нагадаю Саверській-Лихошві, а читачі щоб знали правду. Розрахунки тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення зареєстровані у Варвинській селищній раді 05.06.2018 року за вх. № 02-16/1156, а вже 08.06.2018 року прийнято рішення виконавчим комітетом про встановлення тарифу. То скільки днів «висів» на сайті проект рішення?  Але і самого сайту селищної ради не було в той час. Офіційний сайт селищної ради заснований лише 20.09.2018 року рішенням Варвинської селищної ради. Та і дата,  час засідання виконавчого комітету не доводилося до відома мешканців Варви.  Розрахунок тарифу був економічно необґрунтований, що і був підтверджений перевіркою за моєю заявою до Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області про що і було внесено припис до КП «Господар». Всі ці факти були підтверджені письмовими доказами і суд взяв їх до уваги і на підставі їх виніс відповідне рішення. Тож звинувачувати групу «ентузіастів» в черговій «атаці» на КП «Господар» є безпідставне. Наведені факти підтверджують некомпетентність посадових осіб у виконанні своїх службових повноважень. І в першу чергу це стосується селищного голови Саверської-Лихошви яка очолює виконавчий комітет який і встановлює тарифи. Яка і сама голосувала за прийняте рішення. І на мою думку, селищний голова В. Саверська-Лихошва, повинна нести перша персональну відповідальність за ситуацію, що склалася в КП «Господар» на сьогоднішній день. А не виправлять свою некомпетентність за рахунок коштів громади. Чи ляже КП «Господар», буде залежати саме від Саверської-Лихошви. Адже проблема на сьогоднішній день не вирішена. Тобто Саверська-Лихошва не справилася. КП «Господар» продовжує нарахування оплати споживачам за послугу вивезення побутових відходів на підставі рішення виконавчого комітету яке також скасовано судом. І Саверська-Лихошва про це знає і на це не реагує. І своєю бездіяльністю ще більше затягує петлю над підприємством доводячи його до банкрутства.
     На разі змінилося керівництво КП «Господар». Чи на краще? Але про це в наступному дописі «Новий директор, нові надії».      
   

 28 жовтня 2019 року


Голова Варвинської районної громадської організації «За права споживачів»     
                                                                                                                                          Остапець В.П.

8 коментарів:

  1. Микола Петрович. Шановний Володимире Павловичу. Я прочитав статті Зими і Вашу. Більше вірю висловлюванням Саверської-Лихошви адже вона посадова особа і обманювати не буде. Але якщо Ви стверджуєте, що тариф був економічно не обгрунтований то опишіть більш детальніше. Тоді я Вам повірю.
    За ранше дякую. Я Вас підтримую і підтримує Вас багато прицівників заводу. Бажаємо Вам успіхів у захисті прав спохивачів.

    ВідповістиВидалити
  2. Полудурок, як автор, так і анонім.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полудурка ти бачиш кожен день в дзеркалі.Що вже в Отг дали команду Фас ?рано тобі падло гавкати на всіх!!швидко перефарбувався,сцикун

      Видалити
  3. Ярославу. Значить правда зацепила полудурків які готовили тарифи і які затверджували. Я працюю в КП все бачу, чую і все знаю. Ще один полудурок залишився із старої команди. Він мстивий, високогордий а тупий як сибірський валянок. А на даний час притаївся і вичікує помилок нового директора щоб знову стати директором.

    ВідповістиВидалити
  4. Так ,там Садовий спить і бачить коли Сашко обсерется,хоча я гадаю що Щербатюк вже обісрався.в нього одне в голові-здати котельню в аренду!!

    ВідповістиВидалити
  5. Граматичні помилки, непідтверджені факти, людська завидність, відсутність знань і навиків, відсутність елементарної поваги до керівників комунального господарства і т.д. Список можна подовжити. Це відповідь АНОНІМУ.

    ВідповістиВидалити
  6. Вибачайте дуже рідко читаю ці опуси. Аноніму-я тобі свій сцикун запхну, затошнить. Дивоячись на стиль письма, велика ймовірність що довгоносій курві не йметься. Відсоси Щербатюкові, може пройде.

    ВідповістиВидалити