понеділок, 22 червня 2020 р.

Щербатюк вже не потрібен.


  В понеділок цього тижня, тобто 15 червня 2020 року, мені стало відомо, що директор КП «Господар» Щербатюк О.М. звільнився з займаної посади. Чому це трапилося це питання непросте та неоднозначне. Є певні обставини які мені зрозумілі в цьому питанні, є які я не зрозумію, хоча чув кілька пояснень та багато з чим згоден в тих поясненнях. Але цей допис не про те, як позбулися реформатора, цей допис не про підтримку бувшого директора, як в принципі не про засудження тих хто начеб то спонукав до цього звільнення. Цей допис про обставини цих всіх подій.
    По великому рахунку поява Олександра Щербатюка на посаді директора КП «Господар» була рятівною паличкою для селищного голови Саверської-Лихошви, адже саме поява зовсім нової людини не пов’язаної з усім тим чиновницьким табором, переклало як увагу так і відповідальність з чиновників на чолі з Саверською на нових людей. Мабуть, більшість варвинчан мали певні надії на позитивні зміни в комунальній галузі селища. Але нічого не відбулося. Нові люди разом з чиновниками, рука об руку, занурили галузь в хаос, що базується на незаконності ухвалених рішень та відсутності будь якого плану діяльності та вирішення проблем в галузі.

    Певний період цей хаос прикривався не тільки авансом довіри до нового директора, а ще й коштами з бюджету в сумі більше 1 млн грн. за пів року діяльності нового директора. І всіх дійових осіб це влаштовувало аж до недавнього часу, а потім ця вся історія дійшла до своєї межі. І новий директор перестав бути потрібен, бо вже були начебто досягнені певні потреби чиновників, і при цьому всю увагу на себе відтягнув Щербатюк. Але це не все, що спонукало селищного голову підписати заяву директора. Це майбутні вибори, ось справжня причина того, що Щербатюк вже не потрібен, адже він давно вже всіх дратував, він давно показав, що він не буде частиною команди з підтримки Саверської, вже всі переконалися, що є велика ймовірність, що сам О.Щербатюк буде кандидатом на селищного голову на майбутніх виборах і так далі.
   Цьому звільненню передував певний процес, от наприклад як в цьому розпорядженні. Я не говорю, що Щербатюк святий, але це не є приводом спонукання до написання заяв і так далі. А взагалі, я ще раз повторюся. Все що буде відбуватися в найближчий час у владних кабінетах і навколо – все буде відбуватися у контексті виборів.
 Так що спостерігаємо та робимо висновки.
19.06.2020
Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар