понеділок, 29 червня 2020 р.

Ваша премія вам не потрібна.

     Поки на хвилях сарафанного радіо та в соцмережах жваво обговорюють та обурюються відсутністю премій медпрацівникам вторинної ланки до професійного свята, тим часом караван собі йде. Лихий, так би мовити караван. Чи ліхой? Хто розбере тих совків.
    Так от, поки медики та не медики обурюються що премій немає, тим часом селищний голова та вся інша її братія разом з депутатами збираються підвищувати собі оклади, 25 червня. Звичайно, це ж все по закону, а як же ж, тільки так, не інакше. То медики хочуть хтозна чого, вона їм треба та премія. Вам же ж давно сказали, що ви не наші, на вас грошей немає. Тут собі хоч оклади попіднімати.

  Так, загалом оклади піднімаються більше як на 20 відсотків. Так, безперечно, це робиться у відповідності до постанови Кабміну. От тільки товаріщ Шмигаль рекомендує проводити збільшення окладів в межах вже затверджених кошторисів та фондів заробітної плати, але кому той товаріщ указ? Тут караван іде, нічого гавкати, так би мовити. Та ви й самі можете в усьому переконатися я тут нарізав трохи зображень.



    Звичайно, питання премії медикам це не тільки питання Саверської та її коаліції з аграріїв та «і у нашому селі єБют», це також питання районної ради на чолі з головою Бакуменком та його коаліцією, в якій хоч і немає аграріїв, але вони є поза коаліцією в кількості 9 депутатів. До чого це я, шановні медики і не тільки, ви живете сьогодні так як вчора проголосували на виборах. Запам’ятайте це золоте правило, якщо хочете отримувати премію, хоча б до професійного свята.

22.06.2020 року
Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар