неділю, 3 жовтня 2021 р.

Газові шахраї


     Ознайомлююся з повідомленнями про припинення газопостачання та погашення простроченої заборгованості, які надійшли мешканцям селища Варва  після 20 вересня. Ці мешканці звернулися до мене, як голови Варвинської районної громадської організації «За права споживачів», як споживачі газопостачання за захистом своїх прав.

Зразу скажу, що ці повідомлення не мають ніякої юридичної сили, так як вони належним чином не зареєстровані (відсутній вихідний номер реєстрації та дата реєстрації такого повідомлення). Відсутнє прізвище, імя, по батькові особи яка підписала це повідомлення.

В повідомлені зазначено, ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» вимагає сплатити прострочену заборгованість в повному обсязі не пізніше 3 календарних днів після отримання даного повідомлення. Та ще й погрожують припиненням газопостачання та судом в разі несплати добровільно.

    Воно нехай так і було б, як би дійсно була заборгованість. А як її не має. А зазначена сума боргу в повідомленні видумана, говорить мені споживач.

     Що ж, іду в Варвинську дільницю зясувати про ці повідомлення. Адже в повідомленні зазначено ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» Прилуцький ВП Варвинська  д-ця. Але мені тут кажуть, що ми тут ні до чого, це не ми. Це «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ». Запитую, а ви тоді хто? Хто підписав повідомлення, назвіть прізвище? Мовчать. Не кажуть.

     Як на мою думку, це все розраховано на лоха. Дивись, споживач злякається припиненням газопостачання та суду і побіжить не думаючи платити зазначену суму. Так діють всі шахраї. Шляхом обману і залякування.

     ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» як бачимо винайшов свій метод шахрайства, направленням фіктивних повідомлень.

     Тож Варвинська районна громадська організація «За права споживачів» радить тим споживачам які не мають фактичного боргу за газопостачання не реагувати на такі повідомлення.

     24 вересня 2021 року

Голова Варвинської районної громадської організації «За права споживачів»              Остапець В.П.

       


Немає коментарів:

Дописати коментар