неділю, 10 жовтня 2021 р.

Прихована зустріч


       Вчора 05 жовтня 2021 року у залі засідань Варвинської селищної ради відбулася зустріч з начальником Головного управління Національної поліції в Чернігівській області полковником поліції Нідзельським Володимиром Олександровичем. На зустріч прийшло п’ять мешканців громади разом зі мною. У кожного із нас були свої особисті питання. Не знаю, з якими питаннями зверталися мешканці села Озеряни, а я висловив питання досудового розслідування кримінального провадження стосовно реконструкції очисних споруд Варви в 2019 році, де витрачено майже 9 млн. грн. бюджетних коштів і до цього часу не здані в експлуатацію, а також досудового розслідування кримінального провадження стосовно автовокзалу Варви, раніше поданих заяв за моєю ініціативи. 

       В. Нідзельський  при мені дав доручення начальнику Прилуцького відділу поліції в тижневий термін провести розслідування.

       Проте, мене здивувало, що на цю особисту зустріч прийшло мало мешканців громади.

       Виявляється, що керівництво громади, приховало цю зустріч від мешканців громади. Не було оприлюднено оголошення в газеті «Слово Варвинщини», не оприлюднено оголошення в населених пунктах громади, підприємствах, бюджетних установах. Навіть не було оголошення в будівлі селищної ради. А лише було оприлюднено оголошення на сайті Варвинської селищної ради. 

       Ви мені скажете, а мешканці Озерян знали про зустріч то на це відповім, що це окрема історія і є зацікавлені особи. Та і сам я випадково за день довідався про приїзд у громаду керівника поліції області. 

       І це зрозуміло, що чиновники селищної ради, приховували зустріч від населення громади.

       Під час зустрічі, я запитав В. Нідзельського, хто ініціатор зустрічі і коли було повідомлено керівництво селищної ради про таку зустріч. На що він відповів, що він є ініціатором і повідомлено 25 вересня. Тож час для повідомлення населення громади був.

      Ось так працює наше керівництво громади в особі селищного голови В. Саверської-Лихошви та секретаря ради М. Гайдая.


06 жовтня 2021 року

Голова Варвинської районної громадської організації «За права споживачів»        Остапець В.П.


Немає коментарів:

Дописати коментар