середу, 26 грудня 2018 р.

Про засідання 22 сесії селищної ради.


     В продовження епопеї засідань в селищній раді, що відбувалися минулого тижня варто згадати і за засідання 22 сесії селищної ради від 20 грудня 2018 року. Центральним питанням порядку денного звичайно було питання прийняття рішення про селищний бюджет 2019 року. Окрім цього було затверджено ряд програм та прийняті інші процедурні питання, перелік питань ви можете подивитись нижче.


    Сесія відбулася дуже швидко, швидше ніж за годину, особливої уваги депутати не проявляли до питань порядку денного, та і до головного питання також. Єдина фракція пофігістів в дії. Детально розповідати про що немає. Частину питань я висвітлив в одному з своїх попередніх дописів, про засідання бюджетної комісії, тому зупинюсь буквально на двох. Це прийняття рішення про бюджет, 9 питання порядку денного та попереднє, 8 питання, про затвердження переліку проектів.
    Почну з 8-го питання порядку денного, про це вже я писав двічі в наступних публікаціях Про 20 сесію селищної ради та Про засідання виконавчого комітету 29 листопада 2018 року, де я детально описував як готуються питання порядку денного, і як через 20 днів мастаки підтягують хвости, які були погубили, але ж депутатам не цікаво, от це і минає поза увагою, от так питання і беруться в порядку денному.
    Що стосується бюджету 2019 року, то я ще раз повторюся, що більш менш детально я описав це питання в одному з попередніх дописів, кому цікаво можете ознайомитися. Тут же ж викладу трохи свіжої інформації що надійшла вже після комісії та те що відбулося на сесії. Так от, після засідання бюджетної комісії мені стало відомо, що наша славна голова заявила районним установам, що з селищного бюджету виділяються кошти на спів фінансування таких установ на три місяці, за винятком не то трудового архіву, на який попало грошей на 6 місяців чи щось таке. Мені не відомо як це рахували і як це все формували, але є така позиція. Куди саме підуть ті 1,7 млн. грн.. ви можете ознайомитись на відповідному зображенні.

 При цьому від району надійшли запити на зовсім інші кошти. Наприклад, якщо:
- на тер центр соц. обслуговування виділили 276,6 тис. грн.., то просили – 2,275 млн грн.;
- на бібліотеку виділили 64,8 тис. грн., а просили – 1,069 млн;
- на лікарню виділили 720 тис. грн.., а просили – 6,344 млн. грн..;
- на центр соц. служб для сім’ї – 86,9 тис. грн., а просили – 419тис грн.;
- на радіомовлення виділили 24,2 тис. грн.., а просили – 72,5 тис.грн;
- на трудовий архів виділили 50 тис. грн., а просили – 100 тис. грн..

Так от, я користуючись нагодою на засіданні сесії задав питання в залу, так би мовити, а чи знають депутати за що вони голосують, що спів фінансування установ згаданих вище, передбачено лише на три місяці? Але жоден депутат навіть не звернув на те все увагу. У всіх все добре. Саверська вчергове заявила, що виділили стільки скільки виділили, їм треба свої установи утримувати, а віддавать гроші як в 2018 році 9 млн. ніхто не буде. Я пробував запитати, а кому ви їх віддавали, що то за чужі люди, яким ви їх віддали ті 9 млн, але мене вже ніхто не чув. Хто голосував за ці речі ви можете побачити в результатах голосування. Дякуйте цим «достойникам», вони обрали знову хороводи, знову купу просяних дайте грошей, і знову 20 сесій в рік мінімум, щоб підтягувати хвости та гасити майбутні «пожежі».

А якщо хтось хотів зрозуміти кому ж саме віддали ті 9 млн лихо голова зі своєю командою можна подивитися на відповідному зображенні, які саме 9 млн з вказаних 14,5 млн. грн., я не знаю, можете поцікавитися,  а про адекватність даної персони та того що вона вєщаєт, я не збираюсь щось говорити чи коментувати, я вже достатньо всього сказав.

24.12.2018

Павленко Дмитро.

12 коментарів:

  1. Иногда так хочется... сказать матом,...съездить...кому-нибудь по роже... и пойти забухать... Но мне нельзя! Я же леди...

    Боже! Как же сложно быть женщиной…
    Решила надеть другие туфли - пришлось даже трусы переодеть!

    Все, наверное, знают знаменитую скульптуру Родена "Мыслитель".
    Вот меня давно интересует: ну о чем может думать голый мужик?

    Организация Женщин Украины обратилась в Кабинет Министров с просьбой о переносе празднования Международного женского дня с 8 на 11 марта.
    Они это мотивируют тем, что зачем две дырки, им надо две палки.

    Он и она лежат в постели, она грустно смотрит в окно:
    - Вот и солнце встаёт...
    - Ой, вот только давай без сарказма!

    Утро. Жена мужу:
    - Петя, вставай, на работу пора. Вставай. Ну, Петя! Нет, Петруша, ты давай весь вставай...

    По-немецки слово "контрацептив" звучит так: "Schwangerschaftsverhutungsmittel".
    Покуда вы успеете это выговорить, будет уже поздно.

    Как говорят шотландские моряки, сходя на берег и желая друг другу удачи - "Семь дюймов под килтом!"

    Гусары, Вы о таблетках Виагра уже слышали?
    - А от чего они?
    - Ну, что-бы по 3-4 раза за ночь...
    - Успокоительные, что-ли

    Муж с женой лежат в постели. Жена:
    - Тебе хорошо?
    Муж (уверенным голосом):
    - Мне - хорошо!
    Жена (задумчиво, с сожалением):
    - Хорошо тебе!..

    женское -
    Вот куплю себе котёнка.
    Назову его Игорёк, но никому не скажу почему...
    И кастрирую... Непременно кастрирую!

    Сидит муж на кухне. Закурил, задумался.....
    Подходит жена:
    - О чем думаешь?
    - Да так, о своем, - отвечает муж.
    Жена:
    - Лучше бы ты о моей подумал!

    Вдребезги разбила телефон.
    Симка цела...
    Вот теперь я понимаю мужчин - хожу с одной мыслью:
    - что вставить у меня есть, … а куда вставить - нету...

    Из цикла хайку:
    "Подобен ситаре нефритовый стержень в руках самурая."
    В оригинале:
    "В умелых руках и хрен - балалайка"

    Женское:
    Есть мужик - есть куча проблем!
    Нет мужика - есть всего одна проблема - НЕТ мужика!

    Мужчинам легче: они сразу видят, какого размера грудь у девушки.
    А вот нас, женщин, всегда ждёт сюрприз!

    Любовь нечаянно нагрянет, нажрётся, трахнет и уснёт...

    Зачем шоферы-дальнобойщики стучат ногами по колесам, когда выходят из машины?
    Чтобы яйца от ляжки отлипли.

    "Вечером Ржевский вышел на балкон, посмотрел на луну, на звезды и рассторогано вздохнул : "Красота...." "Твою мать - Твою мать - Твою мать" - привычно откликнулось эхо."

    Девиз Федора Конюхова:
    …а хули дома делать?!

    Оказывается, выражение: "Мужик сказал - мужик сделал" правильно звучит так:
    "Мужик сказал. Женщина напомнила. Женщина напомнила. Женщина напомнила. Женщина напомнила. Женщина задолбала. Мужик выматерился. Мужик сделал"

    ВідповістиВидалити
  2. Розподіл коштів правильний! Селищний голова - мудрий керівник, який дбає про громаду. Депутати також молодці! Кошти бюджету, пане Павленко, потрібно не розбазарювати направо й наліво, а витрачати раціонально.Отож перестаньте Ви займатися дурницями!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Коли вже нарешті лихоботи налижутся сраки головихи і порозумнішають.Дмитро просто написав як невміло просираются кошти ...досить згадати дитячу площадку на руді в угоду гайдаям...прикладів просцикання коштів досить багато...

      Видалити
    2. Дім, на скільки я пам'ятаю коли ти був депутатом селищної рад то навіть судився з районною владою через не правильне (на твою думку) фінансування дитсадків. А зараз щось почав дбати про районні установи, це що за перевзування в повітрі? Чи просто хайп за ради хайпа?

      Видалити
    3. Так любого бюджетника (лікаря, вчителя, чиновника-бюрократа, соціального працівника) можна докорити що він не створює матеріальних благ, а лише їх "просцикає".

      Видалити
    4. Анонім 27 грудня 2018 р. о 08:16 Майданчик ставляться не за кошти селищного бюджету і не для Гайдая чи Кодоли а для дітей.
      Але проблема у тому що цих дітей стає все менше і менше. Чув що за 2018 рік у так званій "ОТГ" чи ОПГ народилося тільки 40 дітей.
      За часів "совка" це лише 1 клас, а таких класів було по 4-5 і всі ходили в одну школу.
      А через 2 покоління від часів "совка" у перший клас до 2 ліцеїв!!! (дай боже) підуть тільки 40 дітей, а що буде ще через покоління ?????
      ІДЕ ГЕНОЦИД НАРОДУ

      Видалити
    5. Ви йобнутий??розберітся спочатку хто встановив і за які кошти...кошти отг там на Руді дуже мало діток.чому було б не поставити той майданчик в іншому місці більш потрібнішому!!

      Видалити
  3. Спасибі Валентині Василівній, що такі майданчики з'являються у Варві. Шановний аноніме,на Рудій теж живуть діти і вони мають право на щасливе дитинство.

    ВідповістиВидалити
  4. Так спасибі.тепер на цій чудовій площадці дітки п'ють пивце та інші смачні напої...та котики і собачки в пісочок какають .а діток нажаль не видно там...100000 грн.курям під хвіст

    ВідповістиВидалити
  5. Для цього,шановний, є поліція.
    А за площадку скажу від усієї громадськості Варви: СПАСИБІ ВАМ,ВАЛЕНТИНО ВАСИЛІВНО, НИЗЬКИЙ УКЛІН!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для того щоб керувати потрібні мізки...а із за таких керівників і починаєтся і геноцид і голод...

      Видалити
  6. В дупу поцілуйте вашу вв.лихошву

    ВідповістиВидалити