пʼятницю, 22 березня 2013 р.

На найбільшому землевласнику Чернігівщині «Дружба-Нова» зміна директора, - ЗМІ

Варва повниться чутками про зміни і скорочення. Нібито це лихо може статися з працівниками зареєстрованого у Варві агрохолдингу «Дружба-Нова», одного з найбільших сільгоспвиробників Чернігівщини.

Можливі зміни пов'язують зі зміною власника. Відповідно, може замінити директора (він же один з власників) Сергія Гайдая. Сергій Анатолійович на запитання про зміни розсміявся: — Свого не продавав. Ще прикупив би.


Хто був власником донедавна?
«Засновниками СТОВ «Дружба-Нова» є TOB «ТВЕЕЛІНГЕН УКРАЇНА», Гайдай Сергій Анатолійович, Попенко Володимир Миколайович, TOB «КОРАЛ ЛІМІТЕД», — повідомили 18 травня 2012 р. Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

У жовтні 2012 року журнал «Форбс-Україна» писав: «Динамізм і перспективи агрохолдингу «Дружба-Нова» привернули увагу інвестора. У 2008-ому його основним власником стала компанія «Твеелінген Україна» зі штаб-квартирою у Нідерландах, її пов'язують з колишнім представником «Лукойлу» в Україні, народним депутатом Дмитром Сандлером».
Отже, теоретично можливий вихід одного із засновників зі справи. Або всіх. Адже все тече, все МІНЯЄТЬСЯ:

Зрештою, що в цьому поганого?
Народ подейкує, що новий власник «Дружби-Нової» дуже значний і впливовий. Тому його ім'я бояться називати. Уже створили легенду, що це Янукович-молодший (ну, звісно, а хто ж іще?).

Офіційні структури, які можуть знати і знають, що «за лаштунками» агрохолдингу, натякають: щось таки відбувається. Але ж у нас не прийнято серйозні справи обговорювати у пресі. Мовляв, та ну їх. Обійдуться.

Тим часом серед офіційних повідомлень «Дружби-Нової» за останній час тільки те, що компанія привернула 102 мільйони гривень у результаті дострокового розміщення облігацій. Компанія реалізувала 100000 іменних облігацій по тисячі гривень кожна. 22,5 відсотка планують платити через кожний 91 день.

Сподіваємось, на той час усі секрети будуть відомі.

 Ольга Макуха, тижневик «Вісник Ч» №12 (1402), http://www.gorod.cn.ua/

 

13 коментарів:

  1. Простій людині до Гайдая було не доступитися, а тепер взагалі ніхто не найде крайнього. Буде як з обленерго чи Чернігівгазом. Спробуйте поспілкуватися з їхніми справжніми власниками.
    Без скорочень теж не обійдеться, того кожен в офісі і тремтить, боїться роботу втратити, як буде багато балакать про нового власника.
    А що в нового власника будуть вірні йому топ-менеджери, то це й до ворожки не ходи.

    ВідповістиВидалити
  2. ходять чутки, що у колишнього власника кацапа(володів левовою часткою агрохолдингу;)) викупив всі активи уродженець полтавщини, колишній нардеп-ригіАнал (як звуть невідомо), який зараз проживає у янглії і має там свій дебелий бізьнес, імовірно українець за національністю. хто знає більше - інфу у студію!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як звуть - написано тут: http://varva-news.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

      Видалити
  3. КЕРНЕЛ ЗАКЛЮЧИЛ ДОГОВОР О ПОКУПКЕ В УКРАИНЕ АГРОКОМПАНИИ С ЗЕМЕЛЬНЫМ БАНКОМ В 108,000 ГА


    Kernel Holding S.A. заключил договор купли-продажи 80% акций сельскохозяйственного бизнеса, который обрабатывает 108,000 га на юге Черниговской и Сумской областях и севере Полтавской области.

    Земельный банк компании сконцентрирован на юге Черниговской и Сумской областей и севере Полтавской области. Компания является одним из наиболее высокотехнологических сельскохозяйственных бизнесов в Украине, полностью оснащена современной техникой и самодостаточна в рабочем капитале. Элеваторные мощности компании составляют 100,000 тонн хранения.

    После завершения приобретения компании земельный банк Кернел в 2013 году составит 422,000 га.

    Все новости
    http://www.kernel.ua/ru/news/151/

    ВідповістиВидалити
  4. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  5. ну як новий хазяїн? дупи ваші вже тріщать? а чому? а тому, що ви лохи - "После завершения приобретения компании земельный банк Кернел в 2013 году составит 422,000 га." - його земельний банк складається з ВАШОЇ землі - ну хіба ви не лохи? воно і хай би, здавати землю в оренду це нормально, але бути рабами-нігерами на своїй землі це піпець як по-лоховськи. і було б мені дужо смішно якби не було так гірко - мій нарід - лошари.. ниці лошари. ось ви холопи знову скоро оберете хамла-баландера на престол а він зробе закон про продаж землі, землі у якій лежать ваші предки, приправить той закон різноманітними обгрунтуваннями для даунів, і понесете ви ЛОШАРИ свої акти кернелам-шмернелам , у чергу вишикуєтесь. згребите копійки у простятий подол і похилите щасливі.. прожерете і проп єте той гріш і здохнете лошарами. амінь

    адміне, чого видалив? що не сподобалось? правда? так вона нікому не подобається.. всі слова цензурні, що ще треба? чи ти мо комуняцького штибу? життя набагато гірше ніж мій комент - зміни його

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я можу відкрити тему, яка буде стосуватися пайовиків. Це їм адресовані слова?
      По-друге - раджу заглянути в словник за значенням слів "лох", "даун", "холоп"...
      Набір слів типу: "чи ти мо комуняцького штибу" можна замінити на простішу фразу, і коротшу, наприклад "Гав!".

      Видалити
    2. пайовиків? ні-ні, не пайовиків), пайовицтво передбачає участь в управлінні і отримання частини прибутку. я маю на увазі дрібних землевласників, утримувачів шматочків сг призначення, які віддали їх у кабальну оренду. в кінці договорів місце підпису мало б позначатись не "орендодавець", а саме "лох".
      у якій ще країні власники , та ще й представники титульної нації, дозволяють ставити себе у позу бобра, що гризе дерево?
      до речі слова всі застосовані правильно. згоден тіко забрати фразу з комунякою в обмін на забирання фрази з собакою)

      Видалити
  6. а комментар той для того, що може відкриє очі якесь лошаро, проснеться і не захоче більше бути отим лошарою.

    ВідповістиВидалити
  7. плещу в долоні))) коли видалення коментарів не дієві, можна пайті другім путьом, наприклад прибрати список тем з останніми дописами. ай маладец!
    тіко що мені завадить написати той комент в усіх споріднених темах блогу?
    можна звичайно заборонити анонімні дописи, але ефект сумнівний. можна закрити усі дописи! так, це буде шах і мат!
    блог набуде якості вітрини.. але ж мат! ..правда?

    ВідповістиВидалити
  8. Ну шо хлопці і дівчата. Капець. "Дружбу-Нову" купили, Гайдая звільнили!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. як думите, шо далі? а далі буде те , що писано у коменті вище 00:56

      Видалити