четвер, 10 липня 2014 р.

Чи потрібне нашому району підприємство «Варвинський райавтодор»?


         Поки що наше суспільство як завжди реагує на все після того як «клюне півник». Так сталося і з райавтодором. В цьому дописі ми повідомимо лише про початок процесу його знищення, більш змістовна інформація з’явиться пізніше. Нижче вашій увазі пропонуємо  Наказ Чернігівського облавтодору №47 від 19 червня 2014 року. Згідно якого припиняється існування філії «Варвинський райавтодор». Все майно та саме підприємство приєднується до філії «Срібнянського райавтодору».







       Як ми можемо бачити обласне керівництво продовжує знищувати район, рубаючи шматочками. А в контексті майбутніх реформ потрібно сказати, що Варвинщині, звичайно, не потрібна ні техніка, ні майно, нічого, нам дадуть купу бабла, купимо нове, і буде все як в Польщі.

6 коментарів:

  1. Приєднати Варвинський автодор до Срібнянського це просто супер! Скоро і наш район там само опиниться.

    ВідповістиВидалити
  2. Тепер доріг взагалі не буде.

    ВідповістиВидалити
  3. Пока мы ,жители Варвинского р-на ,будем в100-тый раз переизбирать выходцев из Сребнянщины своими вождями, то очень быстро мы превратим нашу Варву в большой безработный .хутор.

    ВідповістиВидалити
  4. МЕНЯЕМ ДОЛЮ И БАКУМЕНКО НА ДОРОЖНЫЙ СРЕБНЯНЩИНЫ

    ВідповістиВидалити
  5. Приватна фірма державного шляховика отримала підряд на 16 мільйонів

    21 вересня 2014

    Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 16 вересня уклала угоду з ПрАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №82» на поточний ремонт дороги державного значення Р-12 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч на ділянці км88+600 -км96+500. Вартість угоди складає 15,75 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

    Передбачено фрезерування покриття мосту і влаштування нового, укріплення узбіч, влаштування огородження на підходах до мосту, розміщення дорожніх знаків та нанесення розмітки.

    Власником 70% «ШРБУ №82» є Олександр Тишина, котрий донедавна був директором Служби автодоріг у Чернігівській області. Ще 26% зареєстровано на його сина, Андрія.

    За даними держреєстру, 4 липня на посаду директора Служби автодоріг був призначений Євген Зражевець. Оголошення про даний тендер з’явилося у ВДЗ 8 липня.

    Олександра Тишину призначили керівником обласної служби автодоріг у серпні 2013 року. На той момент його фірма «ШРБУ №82» мала чинний договір з цим відомством, який мала виконати до кінця року. Згодом прокурори вимагали розірвати цей договір, але в судовому реєстрі відповідне провадження відсутнє.

    ВідповістиВидалити
  6. На двух участках дороги Чернигов-Мена-Сосница-Гремяч до конца года сделают ремонт


    22 Сентября 2014

    Более 21,5 млн. грн обойдется государственному бюджету ремонт двух участков автомобильной дороги государственного значения Чернигов-Мена-Сосница-Гремяч, общей протяжностью – 9,547 км. Работы будут выполняться согласно Постановления КМУ от 4 июня 2014 г., в котором правительство утвердило перечень ремонтируемых автомобильных дорог общего пользования и объемы их финансирования в 2014 году.

    заместитель начальника Службы автомобильных дорог в Черниговской области Юрий Мартынов

    Как сообщил заместитель начальника Службы автомобильных дорог в Черниговской области Юрий Мартынов, тендеры на соответствующие работы по данной автодороге проводились в августе 2014 года. Договоры с победителями были заключены 16 сентября 2014 года. Ремонтироваться будут два участка:

    1. км 6 +500 – км 8 + 147 (от знака «Чернигов» до конца знака «Новоселовка»)
    2. км 88 + 600 – км 96 +500 (с конца окружной дороги в пгт Сосница и до окончания населенного пункта Лозова)

    Работы по ремонту участка возле Новоселовки будет выполнять черниговское предприятие ООО "Дорожно-строительное управление №14". Сумма договора -5702745,50 грн, протяжность ремонтируемого участка – 1,647 км.
    Участок за Сосницей будет ремонтировать организация из Мены: ЧАО "Дорожное ремонтно-строительное управление №82". Сумма договора - 15753149,00 грн., протяжность участка – 7,9 км.
    По словам Юрия Мартынова, работы будут проводиться за кредитные деньги, которые, увы, на сегодняшний день еще не поступили. Ремонт обещают качественный: существующее покрытие будет фрезероваться (сниматься), а перед укладкой нового асфальта проложат геотекстильную ткань. Эта система препятствует образованию трещин. Также будут заменены дорожные знаки и ограждения, обустроены обочины. В Новоселовке, возле поста ГАИ, будет построен автопавильон для посадки-высадки пассажиров. Работы начнут сразу же, как поступят кредитные средства. Гарантии на выполнение работ – 4 года. При достаточном финансировании подрядные организации в состоянии выполнить договорные объемы за месяц.

    ВідповістиВидалити