середу, 26 серпня 2020 р.

Аж два О.

    23 липня 2020 року в газеті «Гарт» була надрукована стаття за авторства Катерини Дроздової про отримання чистої води. З текстом статті можете ознайомитися на зображенні нижче. При цьому як і сам текст, так і поява статті викликає безліч запитань.
    Перш за все головне питання, а чи про воду ця стаття? Як на мою думку на те не схоже, а вже як хто її сприймає, то нехай кожен оцінить сам. За звичай подібні публікації пропагандистського за своїм духом матеріалу з’являються в районній газеті, яка люб’язно та завжди обслуговувала забаганки Валентини Василівни, та ще й не задурно, а за бюджетний кошт, але чомусь трапилося зовсім не так, і цю статтю опублікував чернігівський  «Гарт», невже закінчилися кошти в бюджеті? Так, у Варві передплачують цю газету, але кількість таких передплатників я так розумію незначна. Бо коли я почав цікавитися в різних варвинчан, а чи ви бачили таку ось статтю, то всі опитані відповіли негативно.
Тобто ніхто з опитаних такої публікації не читав. Тут і виникає питання, а для кого була ця стаття написана?

Ще більше питань викликає і суть питання висловлене в цій статті – будівництво та запуск в роботу станції очищення води та її подальше бутелювання. І тут можна розмірковувати ну дуже довго. На мою думку це проста передвиборча побрехенька селищного голови. Більше нічого. Я не знаю і не розумію як і чому ця тема виплила, але про неї ніколи раніше ніхто не говорив. Це по перше. А по друге ніяких коштів звичайно на це ніхто не передбачав і не міг передбачати, адже захищені статті бюджету не забезпечені, не те що станція очищення води. Особливо показово виглядає будівництво за запуск такої станції на фоні реконструкції та запуску очисних споруд, я нагадаю, що їх запускають вже сім місяців. І я повторюся, можна довго і нудно це все обговорювати з різних боків та аспектів, можливо хтось вдався до простої арифметики, коли півтори копійки за літр води з під крана можна нехитрим чином перетворити в 2,5 грн за літр очищеної води, і отримати ґешефт більше ніж в сто раз, але це не вирішує головного питання для чого створене і КП «Господар», і для чого існує і місцева влада. А їхнє завдання подати споживачу якісну воду у відповідності з державними нормами, але виявляється, якісної води немає, бо її потрібно ще очищувати. І звичайно тут можна зрозуміти Валентину Василівну, їй щось потрапило в колеса та заплуталося, та всі ці 10 років заважало, щоб забезпечити якісною водою мешканців Варви. А тут придумали чергову дурничку, щоб ще хоч п’ять років покерувати, треба ж станцію запустити. Тут можна було б сказати не наївся, то не налижешся, але варто сказати інше. Коли зазначена особа візьметься за ту станцію, а купа не зовсім розумних людей, довірить їй це діло, ще на п’ять років, тоді точно у Варві не буде у водогонах якісної води, а може не буде і ніякої, все піде у бутлі та на продаж, ото хтось наведе порядок та розбагатіє.

19.08.2020
Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар