понеділок, 31 серпня 2020 р.

Беззаконня продовжується.

    Виконавчий комітет Варвинської селищної ради і надалі продовжує приймати протиправні рішення, думаючи, що може пронесе.
     На мої усні та письмові зауваження перед початком засідання виконавчого комітету селищний голова В. Саверська-Лихошва не реагує на це і вводить в оману членів виконкому, висловлюючись, що все нормально.

   Насправді, де-юре, виконком є, а де-факто його немає. Бо немає і штатного розпису виконавчого комітету в якому повинні працювати посадовці, все зліпили до юридичної особи Варвинської селищної ради. А рада – це представницький орган, який складається з 26 депутатів і секретар ради за своєю посадою входить до складу виконавчого комітету, що і передбачено Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» (статті 10, 11, 16, 51).
   В. Саверська-Лихошва бувши на посаді близько 10 років так і не вивчила чинне законодавство, а ще й мріє і надалі залишатися на посаді. Люди цього не розуміють та звинувачують депутатів, що це вони приймають такі необдумані рішення.
    Тож я звертаюся зі зверненнями до голів депутатських фракцій «Аграрної партії України» М. Гайдая та  ВО «Батьківщини» В. Неліпи., та особистою заявою до депутатів селищної ради про скасування рішень виконавчого комітету, так як вони прийняті всупереч чинного законодавства України та є несправедливі. Перелік звернень додаю.



19.08.2020
Остапець В.П.

Немає коментарів:

Дописати коментар