четвер, 4 лютого 2021 р.

Змагання за стільці триває.


     Не знаю чи ви в курсі справ, але сьогодні була позачергова, вже четверта, сесія нового скликання ради. В порядку денному було близько 10 питань. Всі вони в різному ступені важливі, і можна було б багато про щось там розмірковувати, але я не скажу нічого особливо нового, бо немає чого казати, все вже сказане, особливо в моєму дописі місячної давнини «Вибір зроблено. Далі –занепад». В цьому дописі ви прочитаєте чи пригадаєте прочитане раніше і про кабінети, і про ремонти в них, і про меблі, тобто все те, що ми вже переживаємо зараз, протягом місяця після написаного. І тодішнє голосування за той ще штатний розпис це і справді визначення вектору руху. Адже після 24 грудня вже відбулося ще дві сесії і ми продовжуємо рухатися в тому ж векторі. Ми постійно переглядаємо та збільшуємо штат, то потрібно куму свату стілець, то потрібно комусь з каравану замінити старий стілець на більш новий чи інший. І так і рухаємося і таке враження, що й інших проблем немає.

    А ще тут я додам вам чотири зображення отих штатних розписів, тобто як вони змінювалися протягом двох місяців. Умовно від 02 грудня 2020 року до 02 лютого 2021 року. На зображеннях розміщено всі штатні розписи кантори: апарату, відділів та служб станом на чотири дати. І найцікавіше тут не тільки загальна кількість чисельності всього апарату, а й кількість відділів, відповідно начальників, а відповідно і видатків на них.

03.12.2020: загальна кількість  - 87 штатних одиниць; кількість відділів – 12;

24.12.2020: загальна кількість – 90 штатних одиниць; кількість відділів – 13;

21.01.2021: загальна кількість – 94 штатних одиниць; кількість відділів – 15;

03.02.2021: загальна кількість – 95 штатних одиниць; кількість відділів – 16.

От така проста арифметика, що буде далі побачимо. Я думаю кількість штату та відділів буде зростати. На це з’являться і об’єктивні причини не тільки куми підійдуть, але це питання вже десяте, вибір зроблено і вектор руху задано, більше того є вже й результат, зростаємо! Залишилось для повного щастя створити відділ спорт лото, щоб ще й розслаблятися прямо в стінах коридорів та кабінетів. Їж те, та не обляпайтесь.






03.02.2021

Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар