четвер, 15 липня 2021 р.

Про відсталих.

 


            Наші славні чиновники запустили доволі непросту тему для акцентування наших проблем. Щоправда їхні погляди чомусь зосередились на наймолодших дітях шкільного віку, що проживають в сільській місцевості, як найбільшій проблемі в нашій громаді. Виявляється вказана категорія дітей є відсталою при цьому незрозуміло від кого і чим це все вимірювалося. Більше того, це все говориться на фоні неспроможності чиновників зробити найпростіші елементарні розрахунки витрат на школи, витрат на підвіз дітей, і загалом витрат на галузь освіти та запропонувати спроможну мережу закладів освіти.

             І як у випадку скорочення я пропонував чиновникам почати з себе, так і у випадку оцих балачок про відсталість пропоную почати з себе. Особливо звертаю увагу виборців, які обирали тих, хто утворив так звану коаліцію на чолі Роддому та ОПЗЖ, і пропоную кожному звернутися до своїх обранців та до призначених ними чиновників з питаннями, які вас турбують, і виміряйте ступінь відсталості.

          Особисто я такими питаннями займаюся постійно, і ось вам приклад на зображеннях: запитував на яку посадову особу покладені обов’язки з контролю за законодавством про працю, та хто керівник в цієї особи, натомість отримав відповідь, що керівник відділу соціального захисту Гмиря О.А., що і так було відомо, і про що я не запитував. Так а хто ж відсталий, і де вони вчилися?




12.07.2021

Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар