середу, 30 жовтня 2013 р.

Зауваження та пропозиції щодо роботи Блогу

Нещодавно, в коментах зустріли критику діяльності блогу. Щоб вона не губилася і не розпорошувалася по всім темам, створюємо окрему тему, в коментарях якої, Ви можете зробити зауваження і пропозиції, чи просто висловити свої думки, стосовно даного тематичного ресурсу.

Своєрідна книга відгуків і пропозицій :)

6 коментарів:

  1. Доброго дня! Якщо матимете слушну нагоду, зробіть опис місцевих закладів харчування. Бажано з адресами, телефонами і коротким описом того, що там коїться. Дякую!
    Окрема дяка за вашу роботу! Дизайн сайту теж повністю задовольняє. Зручний у навігації.

    ВідповістиВидалити
  2. А іще слушніше зробіть візити до місць харчування навчальних закладів, зокрема ЗОШкола №1, запитайте у школярів про свіжість продуктів харчування та терміни їх реалізаціїї в шлунках дітей. Чому, в школі все із присмаком цвіліііііііііііі?

    ВідповістиВидалити
  3. агов! блогери! пора тут оспівати місцевий помиральний заклад - варвинську центральну районну лікарню

    ВідповістиВидалити
  4. а як щодо наших крамниць, зокрема продуктових? Особливо цікавлять відгуки щодо: продажу тютюну та алкоголю неповнолітнім; сервісу (в разі наявності такого); якості, свіжості та асортименту товару… Хотілося б залучити до обговорення не тільки варвинчан, а й жителів інших населених пунктів району

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хотів написати: "Так, без проблем, продають, ..." ;)
      Прийнято на опрацювання (деякі напрацювання і замітки вже є).

      Видалити
  5. Сьогодні нам прийшло наступне повідомлення від учасника дискусій:
    "Ніякими способами коментарі не додаються. Що робити у таких випадках? Повторювати раз за разом поки вийде? Так це не вихід. Кожного разу висилати на Вашу пошту? Теж не вихід. З чого починати шукать причини? Не той браузер, не там зареєструвався чи блог у цей момент не приймає коментарів? Може з моїм компом щось не те? Але і з іншого компа така ж картина. І так кілька днів підряд. "
    Над цими питаннями сьогодні працював спеціаліст. Проблем, наразі, не знайшов...
    Стосовно браузерів - перевірено на сумісність із: Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Mobile Safari, BingPreview, UniversalFeedParser. Вердикт - сумісний.
    Стосовно реєстрації. Перевірено на Гугл, Живому журналі та через Фейсбук, з різних компів і різних операційних систем, все пішло.
    Бувають моменти, коли система розпізнає коментарі як Спам, але вона їх не видаляє, і дає можливість, переглянути і опублікувати якщо такі є. На разі в теці «спам» лежить відвертий спам. Ця папка перевіряється 2 рази на добу. Якщо туди і потрапляють коментарі, то вони публікуються одразу після виявлення.
    Якщо ще у когось виникають якісь проблеми з розміщенням коментарів, прохання звернутися до нас, щоб вирішити цю проблему.

    ВідповістиВидалити