суботу, 26 жовтня 2013 р.

Що переглянути на вихідних

Наближаються вихідні. Отже буде можливість переглянути якусь хвільму. Цікаво, що дивиться аудиторія даного блогу....
Просимо в коментах розмістити що Ви порадите переглянути на вихідних.

Поки йде жваве обговорення, пропонуємо вашій увазі -

За двома зайцями (1961) (українською)

4 коментарі:

  1. Враховуючи відсутність можливості легального перегляду хвільмів в межах Варвинського району, вважаю тему не актуальною і прошу не коментувати.

    ВідповістиВидалити
  2. Предлагаю фото старых улиц города, старых домов, площадей, жизнь горожан старого города, имя которому Чернигов. Все это когда-то было запечатлено на фотографиях
    http://humus.livejournal.com/2543737.html


    ВідповістиВидалити
  3. До уваги всіх варвинчан, райончан та просто інет перехожих. Хочу поділитись гарною інфою: сьогодні я виявив, що відновив роботу(як виявилось ще у вересні) сайт уаонлайнфілмз (http://uaonlinefilms.com). Там можна переглянути фільми, мульти, серіяли, док-відео і навіть купи вебок по різних містах України. Все те дуже непоганої якості із дуже непоганою озвучкою ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ. Власне через це я і ділюсь новиною)). Ще серед достоїнств сайту я б назвав супершвидку появу нових фільмів поряд з відсутністю екранок, також практично відсутня реклама(бачив тільки одненький банер аукро), можна замовляти фільми, яких не знайшли - додадуть, коротше, для любителів онлайндивіння саме те)).

    просив би адміна не сприймати як спам, бо я не маю найменшого відношення до того сайту, просто таких ресурсів, з яких не хотілось би нічого прибрати, практично більше не зустрічав, ну може ще "гуртом", але то дещо інше.

    ВідповістиВидалити