суботу, 7 жовтня 2017 р.

Стереотипи. «Дураки-дороги».

 На фоні песимізму щодо покращень, пропоную до Вашої уваги свіженькі світлини свіжо зробленої (03. 10.17р.) частини дороги по вул. Жовтневій (Зарічка).


Хочу додати фото, на якому можна оцінити товщину асфальтного покриття.

Також тут.


На мою думку, потрібно висвітлювати як мінуси так і плюси діяльності місцевих органів самоврядування. 

І це чудесно, що зробили покриття на одній з вулиць, яка знаходиться не так вже й близько до центру. 


І для того, щоб «не мєсні» читачі могли об’єктивно оцінити роботу приватного підприємства (того, що виконувало ремонтні роботи дороги) ще декілька фото.


Даша Малишова

Від редакції Варва-Новини. 
Хотілося згадати про те що, що існують певні технологічні норми для проведення таких робіт. Але, навіть по фото видно, що не всі вони дотримані...

14 коментарів:

  1. Рішення Батьківського комітету не є обов’язковим для виконання

    Автор: Ігор Лікарчук, екс-керівник Українського центру оцінювання якості освіти.

    Читаю пости батьків у групі «Батьки SOS» й дивуюся.

    Люди обурені, що їх фактично примушують купувати для дитячих садків і шкіл меблі, швабри, лампочки, штори і т. д. й т. п. Та ще й використовують для цього батьківські комітети, котрі приймають якісь рішення та примушують всіх батьків їх виконувати.

    Тож хочу зазначити таке. По-перше. Директор школи чи завідуюча дитячим садком отримує зарплату за те, щоб заклад був забезпечений усім необхідним. Якщо цього необхідного немає, то за що платиться ота зарплата. Між іншим, не найменша в державі.

    Якщо не можеш виконувати свої посадові обов’язки - то забирайся геть. І нехай власник закладу або потилицю чеше, щоб у закладі все було, або шукає нового керівника.

    По-друге. Рішення батьківських комітетів не є обов’язковим для виконання їх батьками. Батьківський комітет - дорадчий орган, насамперед, для керівників закладу. Тож всі оті його рішення, що потрібно щось купити - незаконні.

    По-третє. Абсолютно законним буде рішення батьківського комітету про звернення до власника закладу освіти з вимогою звільнити керівника школи чи ДДУ за невиконання ним своїх посадових обов’язків (створення умов для роботи закладу).

    ВідповістиВидалити
  2. Премія учителю або Розбазарювання коштів по-Варвинськи!
    Скільки не дають - БЕРИ! Ось так і за таким принципом розподілялася премія нашим розумним, мудрим, чуйним... Учителям!
    Мільйони коштів невідомо за що ,за які заслуги кинули ---Всім!!!!!!!!!Звичайно, простий учитель, який підготував декілька переможців обласних олімпіад та конкурсів отримав майже НІЧОГО Усі знають, що ПРЕМІЯ- це відзнака за роботу!Але чому ж тоді ніші керівники так роблять? Кинули всім, бо у мутній воді легше рибку собі зловити,та і вибори скоро! Отож кинулит великого маслака всім(крім тих кому потрібно було дати): кидали гроші від Ради, від райради та від"мами" І як говорять сьогодні у народі: "Для розради та забави, бо чим би дитя не тішилося- аби не плакало!"
    А от якби мільйони розтранжирених коштів були збережені, то їх можна було б витратити на функціонування шкіл,допомогу бійцям АТО,відновлення доріг.І не потрібно було б тоді оббирати батьків типу"на школу. Доки терпітимем беспредел, люди!

    ВідповістиВидалити
  3. Премії всім - це справді абсурд.Потрібно було дати хороші премії тільки тим, хто підготував більше одного переможця обласних олімпіад та конкурсів.А наші керівники посміялися над цими педагогами.

    ВідповістиВидалити
  4. Даша Малишова10 жовтня 2017 р. о 02:48

    а між іншим дітки в садках ще мерзнуть й досі((( а хто там на сесії обіцяв "з понеділка затопимо"?? чи це жарт такий був? тіпа НЕ ВТОЧНЯЛОСЯ Ж З ЯКОГО ПОНЕДІЛКА!

    ВідповістиВидалити
  5. Даша Малишова10 жовтня 2017 р. о 02:53

    і смішно й грішно(( МЕНІ ЗА ВАС (депутати + В.В.Саверська-Лихошва) ЗА ВСІХ СОРОМНО!!

    ВідповістиВидалити
  6. Україна - перша в Європі за кількістю психічно нездорових
    Корреспондент.net

    Україна посіла перше місце за кількістю хворих психікою
    Від різних нервових розладів страждає кожен третій українець.

    В Україні 1,2 млн жителів - понад 3% від усього населення - страждають на психічні розлади. Про це у вівторок, 10 жовтня, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

    Зазначається, що Україна кілька років поспіль посідає перше місце за кількістю психічних розладів у Європі - майже 2 млн українців щороку стають пацієнтами психіатричних лікарень. За оцінками фахівців, від різних нервових розладів страждає кожен третій українець.

    За прогнозами Всесвітньої організації охорони здоров'я, до 2020 року психічні розлади увійдуть до першої п'ятірки хвороб, які лідируватимуть за кількістю людських трудовитрат, пов'язаних з цими захворюваннями. Психічні розлади обженуть у цьому плані навіть серцево-судинні захворювання, які сьогодні традиційно тримають пальму першості в структурі захворюваності населення земної кулі.

    P.S. То що ж ви хотіли від цих депутатів?...

    ВідповістиВидалити
  7. Павленко Дмитро10 жовтня 2017 р. о 16:55

    А аноніми автоматично з тих 1,2 млн випали, чи в аноніма індульгенція? Я більше скажу, трохи більше 30 % населення України активні заядлі полєзниє ідіоти, як Вам Ваш лєнін заповідав. Саме тому Україна ще й досі обирає собі таких очільників, що в державі, що на місцях.

    ВідповістиВидалити
  8. Вельмишановний Дмитре Павленко,Ви депутат Варвинської селищної ради, борець за порядок, але пораджу Вам не ображати людей.Яке Ви маєте моральне право ображати 30% людей називаючи їх "ідіотами"?Це Ви міряєте по кому?Хто про що, а вошивий про баню?! До речі, шанована громадою нашого селища Людина, Валентина Саверська -Лихошва ніколи не дозволяє собі таких афоризмів. Дмитре,з такою риторикою Вас до наступного складу селищної ради просто не оберуть.

    ВідповістиВидалити
  9. А навіщо Павленкові те депутатство? Він же торгаш?

    ВідповістиВидалити
  10. Павленко Дмитро12 жовтня 2017 р. о 09:20

    Полізли, кругом вони, боти. Ідіоти і "полєзниє ідіоти" це різні речі. Читайте мат часть, особливо таку "шановану людину" як Лєнін, бо я бачу ви в свій час недочитали її. А стосовно того, що може і як може шанована Валентина Василівна, Ви мені не розповідайте, бо я трохи знаю, але те що я іноді чую від людей, і мене заводить в ступор.
    А стосовно оберуть чи ні, то скажу вам, що я буду дуже радий коли не оберуть, Вам тоді так полегшає бідолагам.

    ВідповістиВидалити
  11. Даша Малишова12 жовтня 2017 р. о 15:50

    Дмитре, найкраща зброя - спокій та розсудливість і, до речі, ввічливість)) ви ж самі здогадуєтесь хто пише позитивні коментарі про В.В.Саверську-Лихошву)) не зважайте. людина, яка збирається йти на місцеві вибори (поки що уявні вибори), думаю, знайде час поцікавитися діяльністю Валентини Василівни хоча б на цьому сайті.

    ВідповістиВидалити
  12. Обзивати людей "ідіотами" можуть лише торгаші.Коли це торгаш зробив щось хороше для людей?!

    ВідповістиВидалити