понеділок, 5 лютого 2018 р.

Про чергове засідання виконкому

 О 10 годині 30 січня 2018 року відбулося засідання виконкому Варвинської селищної ради, на якому розглядали ряд питань.

Серед інших питань порядку денного були розглянуті питання про різні  тарифи, Вашій увазі пропонуємо відео розгляду цих питань. Детальніший аналіз прийнятих рішень та наслідків їх прийняття для громади, на цьому блозі з'явиться пізніше.



7 коментарів:

  1. Прослухавши відеозапис виконкому про багатоквартирні будинки, про те співвласники такі сукині діти не хочуть ремонувати в будинку покрівлі і вони винуваті, що покрівлі течуть, не складаються на ремонт. Ну такий маразм можуть придумати тільки в КП "Господар" і в селищній раді. Наводять приклад ну часники самі вкривають і ремонтують покрівлі, я згідний, що часний сектор сам ремонтує. Так вони і не платять кожний місяць, а ми платим КП "Госплдар" по тарифу де внесено в розрахунок 10% на ремонт покрівлі, 6% заміна і ремонт внутрбудинкових систем, прочистка і провірка димовентиляційних каналів за що мешканці будинку і платять кожний місяць. Тобто за 12 років покрівля повинна була повністю замінена з 1987 року по покрівлі практично нічого не робилось. Хочуть створити ОСББ, 2015 році в будинку № 50 по вул Миру були проведені збори збори, щоб вийти з КП "Господар" і самі мешканці будуть обслуговувати будинок (закон дозволяє) проголосувало 50 власників із 60, складений протокол зборів і був переданий в селищну раду де його благополучно ЗАРУБАЛИ. Так що маразм крепчає. Ну а дальше буде ще інтересніше, три будинки КП "Господар" разоз з селищною радою викинули з обслуговування і нехай власники самі, що хотять те і роблять, тому що прийшла покрівля в негодність і треба робити капітальний ремонт. Як в народі говорять попользувалися і викинули. Така доля чекає на всі будинки, це тільки цвіточки.

    ВідповістиВидалити
  2. Вельмишановрі друзі ПОПЕРЕДНЕКІ на чолі з ВВ.ВИ ЗГАДАЙТЕ ЗА ЩО ВИ ПРОГОЛОСУВАЛИ В КВІТНІ2017 РОКУ.ТАК ОТ ТОДІ ВИ КИНУЛИ ЛЮДЕЙ НА ПРИЗВОЛЯЩЕ А СЬОГОДНІ РОЗПОВІДАЕТЕ ПРО НЕДОЛУГІСТЬ МЕШКАНЦІВ БУДИНКІВ ЯКІ НЕ ХОЧУТЬ СТВОРЮВАТИ ОСББ.СТВОРЮВАТИОСББ ПОТРІБНО БУЛО КОЛИ ЛЮДИ САМІ ІНЦІЦІЮВАЛИ СТВОРЕННЯ ТА ЖИТЛОВИЙ ФОНД БУВ ЦІЛІШИЙ. А СЬОГОДНІ ПРОПОНУЕТЕ ДРОВА БО ЗА ЦЕЙ ЧАС ЛЮДИ ПЛАТИЛИ Б НЕ ВАМ А НАКОПИЧУВАЛИ НА РЕМОНТИ.ТОЖ ПОБАЖАННЯ ПРИВЕДІТЬ БУДИКИ ДО НОРМАЛЬНОГО СТАНУ А ПОТІМ ПЕРЕДАВАЙТЕ В ОСББ.ХОЧА ЯК ПЕРЕДАВАТИ ЯК ВОНИ БЕЗГОСПОДАРНІ.ЗА ВСЕ ЦЕ ДОВЕДЕТЬСЯ ВІПОВАДАТИ ПЕРЕД ЗАКОНОМ ЛЮДЬМИ ТА СОВІСТЮ.ПРОШУ НОВООБРАНИЙ ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС РОЗІБРАТИСЯ ПО ДАНОМУ ПИТАННЮ ТА ПРИЙНЯТИ ВИВАЖЕНЕ(ЗАКОННЕ)РІШЕННЯ СТОСОВНО ДАНОГО ПИТАННЯ САМЕ ЦИМ ВИ ЗАВОЮЕТЕ ДОВІРУ ВИБОРЦІВ . А ВИ ВИБОРЦІ ДУМАЙТЕ ІРІШАЙТЕ КОГО СТАИТЕ ДО КЕРМА.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "ВИ ЗГАДАЙТЕ ЗА ЩО ВИ ПРОГОЛОСУВАЛИ В КВІТНІ 2017 РОКУ" - за що?

      Видалити
    2. https://www.epravda.com.ua/publications/2016/10/12/607496/

      Видалити
  3. У Новгороді-Сіверському комунальну лазню топлять ялинками.

    — Міську лазню ми зберегли ще з радянських часів, вона комунальне майно. В ній є і мийка, і парилка. Працює три дні на тиждень, з дев’ятої ранку до 22 години. Жіночий день — субота. Чоловічі — п’ятниця та неділя. Вартість відвідування 30 гривень, — розповідає 40-річний Віталій Кром, директор КП «Добробут» Новгород-Сіверської міської ради. — Деревини на опалення лазні практично не купуємо. У місті є пилорами, що віддають відходи виробництва. А ще збираємо ялинки і сосни, які викидають містяни. На паливо пішла і головна ялинка Новгорода-Сіверського. В незимову пору випилюємо по місту аварійні дерева. Збираємо на ринку макулатуру і дерев’яні ящики, піддони тощо. У нас є дереводробилка. Добре, що котел лазні працює на дровах.

    ВідповістиВидалити
  4. Ананім, любитель колбані.17 лютого 2018 р. о 19:59

    Це дюже офієнно, що вони зберегли нашу любиму совєцьку колективну баню, навіть тазікі в солідолі оберігали від саун і іншого лядського буржуїзму! Честь і хвала! Спасіба шо є такі люди! Є вони і у нас, Саверська ревно охороняє постамент - може ще пригодиться.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Можливо постамент готує для себе.а у нас також є баня.там сидять сподвижники головихи і час від часу "милять" їй шию.або щось впарюють.)))

      Видалити