понеділок, 12 лютого 2018 р.

Про загрозу самодєржавію.



   В п’ятницю 09 лютого 2018 року відбулося засідання постійної депутатської комісії селищної ради з питань законності, депутатської етики і так далі. Я теж вирішив відвідати те засідання, з огляду на те, що там могло розглядатися щось важливе для громади, щоб відповідно висвітлити його і в мережі за потреби. А виявилося, що комісія мала розглядати приватне звернення, точніше скаргу Лесі Валеріївни Шведюк.
    З першого погляду, що ж тут за таке важливе питання, звернення приватної особи, але виявляється це дуже важливе питання, архі понімаєш важливе. По суті, це питання стосувалося розгляду обставин зазіхання громадянки Шведюк на царську особу та оформлення її свити. Виявляється, Леся Валеріївна, маючи купу дипломів та достатньо стажу роботи, подала заяви на участь в конкурсі на заміщення 6-ти посад в штаті органів самоврядування в Варвинській ОТГ. І згідно вимог законодавства вона мала право брати участь у конкурсах на всі ті заявлені посади. На що її величність устами свого другого заступника виявили бажання отказать. І наскільки я розумію пані Шведюк не узгоджувала свої бажання з її величністю, і наскільки мені відомо без узгодження з її величністю конкурс ніхто не пройде (як говорив мені один функціонер – а ти домовлявся з головою?). Так от Леся Валеріївна вчинила дії направлені на заперечення самодєржавію, тобто вчинила цілий замах на самодєржавіє, от і було вирішено пані Шведюк «мочити» ще на підльоті так би мовити.
   Якщо говорити про саме засідання комісії скажу Вам відразу коли другий заступник селищного голови пояснювала членам комісії, чому Шведюк Лесі було відмовлено, то страх від цієї загрози добре був виражений на обличчі другого заступника. Але коли пані Дейнека починала нести ахінею стосовно того, чому саме і на яких саме підставах було відмовлено в прийомі документів та участі в іспитах, то вона трохи розслаблялася і як було видно та ахінея їй надавала якогось оптимізму. Виявляється, щоб брати участь в іспитах на знання законодавства, потрібно мати стаж педагогічної діяльності або мати досвід складання бюджету особисто. Пєдагоги, як я розумію, перебувають в стані «головокруженія от власті», що ж буде далі???
     Чому ж Леся Валеріївна так боляче зачепила її величність. Все дуже просто, адже будь якого царя робить в тому числі і його свита. За умови відсутності неузгоджених кандидатів, іспити можна і не проводити, а просто оформити, але це не зробиш в присутності чужих людей, от тих людей і відсіюють ще на етапі прийому документів.
До речі це все можна подивитися на відео

10.02.2018
Павленко Дмитро

5 коментарів:

  1. за беззаконня Саверській недовіру і попутного вітру, а поплічникам Дейнеці і Шкуліпі слідом за нею, з протоколами за корупцію

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В Прикінцевих та перехідних положеннях Закону про місцеві вибори також селищний голова може бути відкликаний з посади за народною ініціативою .Для цього ініціативною групою протягом 10 днів необхідно зібрати кількість підписів що перевищує кількість голосів поданих за нього на виборах

      Видалити
    2. хто вкурсі скільки за Саверську голосів було?

      Видалити
    3. то багатенько тре назбирати... не набереться. кромишо якшо василовна набокопорить шось серйозне

      Видалити