неділю, 18 лютого 2018 р.

Про обслуговування будинків та ставлення селищної влади до мешканців.


    Шановна громадо, інформацію яку хочу Вам надати до ознайомлення в принципі стосується всіх, але в більшій мірі мешканців багатоквартирних будинків. Я вже не один рік намагаюся змусити КП «Господар» та селищного голову до прозорої діяльності з обслуговування багатоквартирних будинків, бо це їхні обов’язки та відповідальність, за це мною як і іншими заплачені кошти згідно тарифів. Але у відповідь отримую постійні відписки та зневагу з їхнього боку.

     Одним зі способів фіксування незадовільної роботи комунальників є складання Акту-претензії, на який як ви подивитесь, вони  також не реагують. Але такі законні механізми можуть діяти в нашій не правовій державі тільки за умови масовості, тобто зацікавленості в цьому якомога більшої кількості мешканців. Так що прошу ознайомитися та зробити кожен свої висновки, і також висувати претензії за надання неякісних послуг, а не мовчати і просто чекати змін на краще.








Петренко Степан

5 коментарів:

  1. і копій документів собі не залишають?? оце підприємство!... оце так господар...

    ВідповістиВидалити
  2. Шановна громадо!

    Пропоную обговорити питання навіщо "БАНЯ" лізе до влади.

    ВідповістиВидалити
  3. Ніна Калібовець. В фейсбуці на Ваш коментар про суди які я пройшов і що в тих судах я виграв. Запевняю всіх, хто читає цей коментар, всі суди в тому числі і Верховний Суд України я програв. Не шукайте правду і справедливість в суда, там правди немає. Тому прошу Всіх хто хоче щось змінити потрібно обєднуватись проти влади на нижньому рівні і наводити порядок спочатку на місцевому рівні в себе в дома тому, що ми тут живем.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тут є ті хто виграли. Пам'ятається випадок, коли мешканець 6-ти поверхівки, відсудив Всі збитки по затопленню його квартири стічними водами. Просто хтось підходить змістовно до процесу, а хтось - поверхнево. І, наскільки я пам'ятаю, самостійно, а не колективно. І сума була вагомою.
      Борітеся - Поборите.

      Видалити
    2. напевно шо Кабалик. Він живе на 6-му поверсі і являється Адвокатом. От хай розкаже як добитися справедливості. Або треба шоб він взявся за такі справи. Наведе лад і все буде добре.

      Видалити