середу, 24 жовтня 2018 р.

Територіальний центр та селищна рада.


 Україна - держава, де кожен громадянин має право вільно висловлювати свою думку. На жаль, на останній сесії Варвинської ОТГ такого права були позбавлені працівники Територіального центру. Люди переживають за свої робочі місця, що не зможуть утримувати родину, якщо втратять роботу. Адже селищна рада розробила штатний розпис для нового КОМУНАЛЬНОГО центру (відділення), де всього 3 соц.працівника, а зараз у Терцентрі працює 12... Сподіваємось, що селищна рада таки піде на діалог та спільно з працівниками Терцентру вирішать конфлікт.



3 коментарі:

  1. люди не потрібні...проголосували за них .а тепер хай сидять без роботи і грошей. Панам байдуже чи ваші діти голодні чи ситі! .
    поробили вони по 14-20000грн.зарплати собі -живи нетужи.
    Але чи довго царюватимуть???:) Усе ж у світі плинне.

    ВідповістиВидалити
  2. Та це просто капєц.
    За ялинку керівництво ОТГ хоче отвалить 200 тисяч гривнів?? неслабо! За один стовбур лєснікам отвалівать двєсті тисяч. Апєтіти супєр. Слон мєньше кушаєт! ЗолоТой СОСНОВИЙ БАТОН!

    ВідповістиВидалити
  3. Слон слоном. а ось селищна рада з отими лєсніками скоро навыть заповідник "Полівщина" дожеруть.
    Вихід один.Звернутися до природоохоронної прокуратури.Хай перевірять ті деревця на предмет наявності хвороб.Думаю, що ці люди гроші зіб'ють із місцевих ЛЮБІТЄЛІВ ПРИРОДИ немалі.

    ВідповістиВидалити