неділю, 14 жовтня 2018 р.

Переважне право – правильне прізвище.


   Закінчення цього робочого тижня було плідне на різні засідання в стінах селищної ради. Так в четвер 11 жовтня відбулися засідання виконкому, та постійних депутатських  комісій селищної ради з законності та земельної комісії. А вже в п’ятницю 12 жовтня відбулися засідання комісії з соціально-економічного розвитку та бюджетної комісії селищної ради.

    Мною вже кілька разів висловлювалась теза стосовно не публічності та певної неадекватності роботи земельної комісії. Так само можна згадати і за прийняття рішень стосовно передачі земельних ділянок громадянам у власність, тому дам, тому не дам, і про Полівщину і про пісочок з Удаю. І в таких випадках іноді вже думаєш, що ніщо не може здивувати, але все одно продовжуєш дивуватися. Ось до Вашої уваги проект рішення земельної комісії від 11 жовтня 2018 року. Рішення шедевральне я б сказав. Невідомо як і хто його готував, але наскільки стало мені відомо даний проект рішення був погоджений комісією більшістю голосів.


І от дивишся на такі рішення і думаєш, що може спонукати людей до такого тупого прояву жадібності? Я зараз говорю стосовно чиновників, що призначені та осіб виборних? Чим ви красавчики керуєтесь? Те, що можна отримати земельну ділянку без торгів для городництва це дуже добре, але так само є право і на отримання земельних ділянок і безоплатно, але не більше 2 га. Чому окремі особи претендують на 10, 15 чи 20 га поряд з тим, що вже на кількох сесіях підряд селищний голова неодноразово заявляла про те, що землі немає (мається на увазі по 2 га для ведення с/г), навіть для учасників АТО. Чому вона є, та ще й в таких розмірах, для окремих категорій громадян, яких так полюбляє вельмишановна? Виявляється переважним правом отримати земельну ділянку є не участь в обороні України та законодавчі гарантії такого права, а правильне прізвище борців з бур’янами, які вже побороли пів району, навіть і на користь селищного голови.
Це дуже яскравий випадок для повірки теперішнього депутатського корпусу, буде цікаво подивитися як і хто з депутатів буде голосувати в цьому випадку, хто зацікавлений в простій незрозумілій передачі кільком наближеним до чиновників особам такої кількості землі, в той час коли для учасника АТО резервується та пропонується 90 соток, бо немає землі. От і подивимось на захисників людей та землі. А Ви шановні, Громадо, пожинайте те що посіяли на виборах та мовчіть далі.
13.10.2018

Павленко Дмитро

28 коментарів:

  1. Дай бог слепцам глаза вернуть
    и спины выпрямить горбатым.
    Дай бог быть богом хоть чуть-чуть,
    но быть нельзя чуть-чуть распятым.

    Дай бог не вляпаться во власть
    и не геройствовать подложно,
    и быть богатым — но не красть,
    конечно, если так возможно.

    Дай бог быть тертым калачом,
    не сожранным ничьею шайкой,
    ни жертвой быть, ни палачом,
    ни барином, ни попрошайкой.

    Дай бог поменьше рваных ран,
    когда идет большая драка.
    Дай бог побольше разных стран,
    не потеряв своей, однако.

    Дай бог, чтобы твоя страна
    тебя не пнула сапожищем.
    Дай бог, чтобы твоя жена
    тебя любила даже нищим.

    Дай бог лжецам замкнуть уста,
    глас божий слыша в детском крике.
    Дай бог живым узреть Христа,
    пусть не в мужском, так в женском лике.

    Не крест — бескрестье мы несем,
    а как сгибаемся убого.
    Чтоб не извериться во всем,
    Дай бог ну хоть немного Бога!

    Дай бог всего, всего, всего
    и сразу всем — чтоб не обидно…
    Дай бог всего, но лишь того,
    за что потом не станет стыдно.

    ВідповістиВидалити
  2. Потрібно бути конченими уродами щоб голосувати за всяких бульд і шокодьків.тай бабенчиха ще та курва.за хабарі взяли-на тобі земельки...))

    ВідповістиВидалити
  3. 15 га землі - це 150 тисяч щорічного чистого приходу у гаманець. 30га- 200 тисяч дурняка.І так щороку буде у булд -шокодьків-бабенків! А ви холопи працюйте.
    Без лоха і жизнь плоха!

    ВідповістиВидалити
  4. Ну й сволота. як саверська, так і її депутатське оточення. Якщо не дати по 2 га землі учасникам Ато, а роздати в оренду землі проходімцям таким як Бабенки, шокодьки, бульди - це жах. Проаналізуйте вказаний список: бабенко(район аеродрому)- рядом землі кернел,бульда-Мостище, Руда-також землі рядом кернел і т.д. Це ж договорняки. Вихід один учасникам АТО принести до селищної ради 1000 м.куб. сміттєвий бак для цих ублюдків, які розпоясалися.....

    ВідповістиВидалити
  5. Бабенки Шокодьки і Бульди - це родичі та куми (свати). Все одне кодло.

    ВідповістиВидалити
  6. Клани і мафіозні звязки....ніяк не нажерутся!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Давайте запустим у соцмережах челлендж на наших псевдодепутатів як Зеленський на Барну і кожен день будемо їм нагадувать для чого їх вибирали і ким вони стали, щоб понімали.

    ВідповістиВидалити
  8. Так.всіх в сраку!!!!я маю на увазі наших ніким не шанованих депутатів.

    ВідповістиВидалити
  9. Шановані чи не шановані депутати! Жителі Варви дуже надіються,що не у всіх вас зірвало кришу після депутатства, а в декого ще залишився здоровий глузд.
    Ми сподіваємося, що ви не в тихаря віддасте цю землю гектарами. А оголосите всім жителям про можливість виділення землі. А потім уже будите її надавати в розумних межах і не наглим хапугам, які ніколи не наїдяться. А дійсно тим, хто її потребує. В громаді живуть не тільки бабенчиха булда й шокодько, а ще вісім тисяч жителів які мають таке ж право на землю, а Атошники - першочергове право. І тому дайте можливість їм цим правом скористаться.

    ВідповістиВидалити
  10. це все Москва, це все Кремль, всi бiди звiдти?

    ВідповістиВидалити
  11. Що про цю гидоту говорить, Підготувати бак і хай там подихають. можливо протрезавіють.

    ВідповістиВидалити
  12. Який бак??хоча там на молокозаводі думаю бочки знайдутся))

    ВідповістиВидалити
  13. Побачим завтра наскільки кончені і корумповані депутати.чи проголосують чи ні за протизаконне рішення??хай спробують порушити закон!!далі прокурорська перевірка гарантована!!!та ще позови до суду!!!

    ВідповістиВидалити
  14. Та до лампочки їм нахалюгам прокуроська перевірка, чи позови до судів. А от бочка допоможе вгамувати пройдисвітів. Першого шокотька вкинути, щоб подихав молокозаводською бочкою, а потім саверську і її прихід.

    ВідповістиВидалити
  15. Підтримую!!!давайте наберем 100голосів))

    ВідповістиВидалити
  16. Цікаво як відреагують Скоцик і Юлія Тимошенко. Коли скоро дізнаються як їхні партійні депутати голосують за оце транжирення землі.

    ВідповістиВидалити
  17. Скоцику Варвинські аграрії не підлеглі, вони, самостійні. Тимошенко буде рада, кошти будуть на вибори від бариг.

    ВідповістиВидалити
  18. Селищна рада вчинила золочин. Передача земельних ділянок у приватну власність в одні руки можлива лише 2га. Але якщо це оренда, то тут також було серйозне порушення.
    Адже Верховна Рада внесла зміни до Земельного кодексу України, заборонивши передавати державні та комунальні землі в оренду без аукціонів. Законопроект №2279 .Як наголошується в пояснювальній записці до законопроекту, за загальним правилом частини першої статті 134 Земельного кодексу України продаж і передача в оренду земельних ділянок державної та комунальної власності має здійснюватися на земельних торгах (аукціонах). Отже, посадові особи мають понести кримінальне покарання.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іван Петрович20 жовтня 2018 р. о 19:56

      не рада, а конкретні посадовці, котрі готували рішення і конкретні депутати, котрі голосували

      Видалити
  19. Такими темпами скоро сядуть...

    ВідповістиВидалити
  20. Та їм по х.......закони. Вони нічого не бояться. допоможе тільки бочка, або маса людей.

    ВідповістиВидалити
  21. Заява в НАБУ ТА АНТИКОРУПЦІЙНУ ПРОКУРАТУРУ.Все стане на свої місця. Винних у деребані земель громади знайдуть швидко.

    ВідповістиВидалити
  22. Ну що ж як показало голосування не всі депи кончені...але є не думаючі головою.моральні уроди!!тож прошу викинути сюди копію поіменного годосування щоб знали в обличчя!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іван Петрович20 жовтня 2018 р. о 20:00

      дійсно цікаво побачити результати поіменного голосування, якщо таке є

      Видалити
  23. де результати голосування????

    ВідповістиВидалити
  24. результатiв голосування не буде?

    ВідповістиВидалити
  25. 08.11.2018року приходь у селищну раду на 14 годин і буде тобі результат голосування.

    ВідповістиВидалити