середу, 2 січня 2019 р.

А ми все одно будем дякувать 2.


   Цей допис, так як і попередній, мене написати змусили обставини за якими я спостерігав на 23 сесії селищної ради. Так, в п’ятницю 28 грудня відбулася позачергова сесія, так як я й припускав кілька тижнів тому, що є всі підстави, що буде проведено 24 сесії в цьому році. От я трохи помилився, вийшло 23. Так от, ця сесія була суто процедурною, потрібно було проголосувати зміни до бюджету 2018 року, бо надійшли кошти субвенції з державного бюджету (можна ознайомитися в пояснювальній записці).


Але не це було основним та вартим уваги насправді. Про головне говорили прямо за кілька хвилин до початку сесії, поки чекали депутатів для кворуму. Цю розмову почав голова фракції Аграрної партії Гайдай М.В. Почав з того, що йому дзвонять і кажуть що не чищено там, і там також і так далі. Там не можна пройти, а там не можна проїхати. На що Саверська відповіла приблизно так, що не тільки вам телефонують, але забаганки всіх ніхто задовольняти не буде, і взагалі, зараз, на даний момент всі наші три трактори поламались, і стоять на ремонті. Хтось запитав, і новий трактор, на що прозвучала відповідь – і новий також. Далі була проста мовчанка. У Гайдая М.В. ні запитань, ні яких коментарів стосовно цього не було. Його просто заціпило, та й ні в кого не було, на гальорці пішов гул, але ніхто не поставив питання, а як так трапилося, що трактору два тижні, а він вже стоїть на ремонті? Це як? Але немає таких депутатів, навіть серед голів фракцій. Я особисто був в шоці від такої безпорадності та немічності голови Аграрної фракції. Рєбята, якщо ви не можете спитати за поломаний трактор, то для чого ви взагалі там? Для чого витратили пів мільйона гривень, щоб завтра їх здати в металобрухт?

Про що нам сигналізує така ситуація? По перше, варвинчани дуже стурбовані тим як чистяться наші вулиці від снігу, тому стільки дзвінків і Саверській, і Гайдаю, і можливо багато кому ще. По друге, люди ще вірять що ці рібята щось можуть чи хочуть вирішити та організувати. По третє, ніяка саверська та її команда не зважає і не зважатиме ні на яку критику. 

Трактор зламався, а шо таке, шо хочу те й ламаю, як хочу так і ламаю. Сніг у вас там не почищений, а у мене почищений, а більше мене ніщо не цікавить, а хто ви такі, всі от там патякаєте, мене люди обрали, а хто ви такі? По четверте, вся фракція аграрної партії з її очільником нічого не можуть зробити з таким станом речей, та й нічого не зроблять. 

На все на що вони здатні, то це перед виборами розповсюдити побрехеньки, що вони за громаду і для громади, і так далі, а насправді на ділі так балачками все і лишилося. Це повна безпорадність, немічність, брехливість і як наслідок ницість. Якщо ви не спроможні організувати чищення снігу, то що ви спроможні організувати взагалі?

   Протягом останнього тижня рухаючись Варвою я зробив підбірку світлин, вулиць «європейського» містечка. 

І я вам змушений сказати, що думав, що найгірший тротуар на вулиці Зарічна, але те що коїться по вул.. 9-го травня, це взагалі повний аут. 

Та й дорога там «добряче» почищена, особливо біля готелю ГПЗ.

   Окремо хотілося згадати і про зупинки, які з’явились в різних місця Варви і не тільки, завдяки залученню коштів народним депутатом @Oleksandr Kodola. 

От зупинки з'явились, а прочищання їх від снігу не з’явилось, може ми попросимо Олександра Михайловича, хай нам почистить і зупинки, і тротуари, і дороги? 

Біля селищної ради почистили через тиждень після того як випав сніг, мабуть хтось пристидив, а от біля автостанції для чого її чистити. У нас і автостанції з легкої руки лихоголови немає, і живемо якось.

    Наприкінці сесії Саверська запросила всіх на святкування нового року до ялинки. Приходьте люди сніг місити. Добре, що навколо самої ялинки сніг відгребли, а от до цього відгребеного майданчику вже і не треба. І так стежок натопчуть, як собаки по снігу.

   Ви вже звиняйте, як то кажуть, за зовсім сумну, і не святкову писанину саме в цей день, але це все актуально і важливо, тому про це пишу. Гарних новин немає. Я розумію, що поставили йолку і дітям роздали подарунки, але це не те, чим може і повинна хизуватися влада. І саме такі речі, уявлення і явища потрібно лишати та викидати в минуле без їхнього повернення в майбутнє. Чого вам всім і бажаю, кидайте його в році старому і не тягніть в рік майбутній. А щоб розібратися що саме і хто саме нам не потрібний в майбутньому для того і ця вся писанина, і не дякуйте так як це робить секта, бо немає за що.
31.12.2018
Павленко Дмитро.

46 коментарів:

  1. Дуже нерозумно було витрачати чималі бюджетні кошти на придбання штучної ялинки, чи то пак сосни, маючи біля будинку культури пишні, красиві, живі ялиночки! Ну то й що, що ростуть не посеред площі, а за 20 метрів від того місця де примостили штучну?! А після минулорічної критики ялинкового опудала на варвинській площі, сейгодішнє, коротеньке, за 200 000 грн. називається: НАТЕ ТА НЕ ГАВКАЙТЕ! А варвинчанам - дай Боже, та й гаращо! Штучна коротишка настільки засліпила очі й затьмарила здоровий глузд простого люду, що ті ладні й по пояс передвигатися соляно-піско-сніговим місивом на варвинських тротуарах та дорогах. Головне, що їм штучну йолку поставили за шалені гроші, поруч з справжньою! Вибачайте, земляки, але назвати вас розумними людьми язик не повертається! Перший раз дійшов такого висновку після голосування у ОТГ, коли бездумно віддавали голоси за нинішню очільницю, а після кожного чергового "досягнення" вашої обраниці лише зайвий раз переконуюся у своїй правоті! А за горезвісний пам"ятник Шевченку, це окреме "досягнення", соромно буде ще дуже дого не лише нам, а й нашим дітям!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой ти, Павле, Бабаяко!
      Клятий блудний сину!
      Піди краще ти до церкви,
      Помолися Богу!
      Бо гріхів у тебе,Павле,
      Як у сучки блохів!
      Скільки будеш ще брехати?
      Невже не набридло!
      Та оте твоє "писання"
      людям остогидло!
      Бородатий Бусурмане! Зупинись, дурило!
      Доки будеш сунуть в справи ти свиняче рило!

      Видалити
    2. Ці дибіли навмисно засирають ефір всякою хуйнею.пиздуйте на сайт ОТГ.і там пишіть

      Видалити
  2. І скільки ж це треба випити,що таку дурницю писати!!!В Україні було штормове попередження. Сусудню Полтавську область закрили, бо снігом завалило!А ми розташовані зовсім поряд, тому в нас і снігу випало не менше! Але спасибі Валентині Василівній колапсу у нас вдалося уникнути( щоб там не писав брехньопльот павленко). Дороги почистили, тротуари теж! Валентина Василівна - це мудра, тендітна жінка , яка завжди уміє організовувати роботу на належному рівні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Подібні оди на даному ресурсі пишуть працівники отг та ще й жіночої статі. Це чітко просліджується.
      Не пніться, шановні!

      Видалити
    2. Перепрошую. А ви комусь наливали, що про випивку завели мову?! Нічого виспівувати деферамби бездарі! Не валіть все на циклон! Чужі люди і ті говорять, що у Варві повна срака у порівнянні з Озерянами! І такі порівняння чути після кожного циклону! А чого воно?! Чи в Озерянах може техніка не така дороги чистить?! Чи може не ті трактористи за кермом сидять?!! Чи може голова на своєму місці?!!!

      Видалити
    3. та ідіть ви зі своїми отими озерянами лісом.

      Видалити
    4. Уже пішли, і не жалкують!

      Видалити
    5. Приповзете на колінах!

      Видалити
    6. Та не дождете!

      Видалити
  3. Маю думку. Посадити бородатого Павленка за кермо трактора і не випускати! Доки він буде чесних людей брудом поливати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. При таких зарплатах в ОТГ вам потрібно працювати,а не сидіти в інтернеті в робочий час і поливати брудом Павленка.

      Видалити
  4. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як бачите правда коле очі.а де тут брехні??дороги і тротуари не чищені-ні..у вас є контраргументи-то майте сміливість публічно на фейсі дайте відповідь.Раніше нібито ге справлялись-на тобі зама з благоустрою..так і зараз нічого не робится.і не Дмитра потрібно саджати в тракора а Ірку і хай керує прибиранням.

      Видалити
  5. Під носом кози почистіть собі. Соплі розпустив. Ниєш! У Варві скрізь порядки. Все ок!
    Бороду приведи до ладу! Джунглі розвів, дітей лякаєш. Бабай Бородатий .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В принципі на таку відповідь і очікував.розуму на інше просто недостатньо.рівень дибіла-алкаша...

      Видалити
  6. Панові Дмитрові раджу заспокоїтися, не нервувати, бо нервові клітини, що залишилися в бідному від народження організмі, не відновліться. Варто перестати поливати брудом керівництво селища, яке робило і робить багато корисних справ. Звичайно, проблеми під час чистіння доріг бувають, але ж на них впливають різні суб'єктивні фактори( технічні проблеми, здоров'я трактористів тощо). От, наприклад,вийшли з ладу деталі у тракторах.Так прийди, Дмитре,засукай рукава, допоможи полагодити! Ні, Дмитре, працюватити ти не звик,тільки ляси вмієш правити, брехні святити.Мелеш тим язиком, мов собака вертить хвостом. Тобі що свято, що будень: доки пасквіль брехливий не напишеш - не заснеш!Це ж треба дійти до останньої стадії, щоб бігати по Варві сніг фотографувати)!!! Божевільний, за всі гадості, брехні тебе давним-давно вже б посадитили в сранку.Та дякуй Валентині Василівній, що вона має добре серце та прощає тебе, бовдура бородатого!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А прощає ваша фарбована чупакабра тому що відповісти по суті нема чого..все досить правдиво написано .

      Видалити
    2. Оце так! То мусимо ще й дякувати за те, риговище, у що перетворена наша Варва?! Люди! Та схаменіться нарешті! Бо сьогодні у крашеної лицемірки то трактори ламаються, то трактористи, а завтра спишуть ті трактори і в когось у дворі вони стоятимуть, бо подібні випадки в районі відомі! А ви, "вельмишановні" захисниці нашої аграрної карикатури, перш чим сторонніх до техніки запрошувати, то самі йдіть і ремонтуйте, бо по долгу служби зобов"язані самі працювати, як нема ума налагодить роботу!!! Працювати, а не гавкать, як шалави гайдаївські!!!!

      Видалити
    3. Анонім4 січня 2019 р. о 06:29. Яскраво відслідковується почерк Цопи м.м.: "Всім працювати, і бажано на мене, майданчиків на мій округ побідьше."
      А я хер платитиму податки і користуватимуся субсидією бо безробітній.

      Видалити
    4. Чітко відслідковуєтся вітя гарміш.мабуть добре вилизав дупу гайдаям що навіть на відпочинок в екзотичні країни хватило.
      А ви і далі лізьте по яйця в снігу і як зомбі хваліть саверську))

      Видалити
    5. Да, да Коля, думай, що хочеш, твій інтелект нарівні фікально-анального бачення життя це тобі дозволяє.
      І де ж ти лазиш по яйця в снігу? В себе в бані?

      Видалити
    6. Чи в лісі?Бо для втілення всього задуманого ще треба не один куб лісу прихватизувать.А потім розпустить крила і срати на тих хто тебе був повинен спитати а звідки дровішка? А про все інше сказано попередніми дописувачами.

      Видалити
  7. Шановний дописувач! У вас марення божевільного вкотре почалося!Бере серйозно.. Що ж ви пишете!!! Ну ніби й чоловічого ви роду, але отими "яйцями" опустилися давним-давно нижче плінтуса.Люди вам,"яйцебрехунам" не вірять і не повірять. Люди вірять тим, хто безкорисливо робив і робить справи на благо громади. А це, без сумніву, Валентина Василівна! Скільки добра зробила для Варви ця тендітна жінка!Дитячі майданчики, альтанки, парк відпочинку,пам'ятники видатним особистостям,відремонтовані вулиці,школи -ось лише невеликий перелік добрих справ. І наостанок зазначу, що Валентині Василівній вдалося створити потужну команду фахівців,яка працює на результат і найближчим часом наша Варва стане найкращою серед міст України.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Варва на даному етапі гірше сіл по району і при таких коштах.а за вашою саверською з командою плаче суд і тюрма.

      Видалити
    2. А ти був у тих селах? Там снігу по пояс! У Варві ж - це Америка!

      Видалити
    3. Ви, що, вчаділи, чи з печі впали?!! Кому жити краще стало од тих пам"ятників та альтанок?!! З її дурної подачі у Варві просрато все, що можна було просрать!!! Жодного певного магазину у Варві не відкрито за 10 років! Це при тому, що пустує увесь колишній торговий центр, де б можна було той самий "Сезон" відкрити, щоб варвинчани та жителі району не думали, як добраться у Чорнухи чи Лохвицю, куди жоден автобус за цей час так і не поїхав, щоб дитину до школи скупить, чи самому вдіться! Певного, мається на увазі з людськими цінами, а не безбожними, як у нас, у Варві! Автостанцію просрала! І палець об палець не вдарила, щоб зберегти її для людей, не те щоб ще нові рейси пропонувать, для її рентабельності! Люди тікають з цього захолустя, хто куди, продаючи своє житло!!! Роззявте очі! Вас послухать, так ми не у Варві живем, а чуть не в обласному центрі!!! Спустіться на землю та хоч трохи до думки людей прислухайтесь, а не свою, збочену, нав"язуйте про гайдаївську, крашену, бездарну, тендітну, "ідилію"!!!

      Видалити
    4. Мабуть, у вас є піч і ви з неї часо падаєте! Справжня людина, якщо вона Людина, повинна жити духовним.Але ви часто падали з тієї клятої печі івам це не зрозуміти! Не подобається вам у Варві- так трамбуйте у оті Лохвицю чи Чорнухи? Хто вас тримає? Як кажуть у народі попутного вітру!
      Але хто вам дав право ображати абсолютно безпідставно і надумано демократично вибране керівницво селища! Якщо у вас проблеми душевні, то зверніться до психолога!

      Видалити
    5. Ніт, щоб щось по суті сказать, так зразу "їдьте" та на образи переходьте! Їдуть люди! Хто куди їдуть, через оте "демократично-вибране крашене, бездарне нещастя! Докеруєтесь, пані, що й 5000 населення у Варві не останеться, якщо вже не осталось! Чим критикувати людей,то краще б до їх думки прислухались, обрані демократично! Гайдаївське кодло і демократія - речі не сумісні!

      Видалити
    6. я тут народилася, виросла, вчилася, й врештi решт живу, то чому не маю права требувати положеного, йти на роботу не рачки, а по людськi. чього це мене женуть рiзнi швабри з рiдного селища до Лохвицi чи Чорнух????

      Видалити
  8. Будемо сподіватися, що ця "потужна команда "фахівців"" працюватиме не пізніше, ніж до 2020 року. Якщо вони припинять свої повноваження раніше, то це піде громаді тільки на користь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не сподівайтеся! Вони демократично обрані, он самі написали... Тобто, вічні, по їхнньому. Ціна гайдаївської демократії на місцевих виборах останнього разу була 500 грн за голос. А варвинчан спонукають жити духовним, як справжніх людей, певно тому, щоб у 2020 році дужче цінилось матеріальне! Та при такому керуванні у 2020 році на вибори не буде кому йти!

      Видалити
  9. Зробіть щось з дорогами, може тут є уповноважені, або ж знайомі уповноважених. Від протекторів трактора залишається такий слід, що в мене незабаром стойки повідвалюються, разом з стаканами.
    Позавчора снігом трішки присипало ями та ті злополучні сліди протектора від Т-150. Так він знову виїхав, і знову зробив не дорогу, а стиральну доску.
    Автомобілісти Варви мене зрозуміють..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А може тобі ще й машинку , що губи підкочує купити.
      Дороги розчищають, а тобі знову не так.Бери лопату і рівняй!

      Видалити
    2. Та з вашими зарплатами ви самі повинні бігати за трактором з лопатами і рівняти та підчищать сніг, щоб люди на вас не ображалися, а не поради роздавать на сайтах! Краще б висновки для себе зробили, чи для якого біса вас там попризначали?! Бюджетних грошей не було де діть?!

      Видалити
    3. Аноніму від 4 січня 2019 р. о 20:51.

      Коли там буде знову 10 чол., то порядку буде набагато більше...

      Видалити
  10. Ви не шуткуйте з скороченнями та штатом у 10 чол. Ви тільки подумайте як збільшилось навантаження взвязку з приєднанням такої громади.Там в ОТГ необхідно ще раз принципово переглянути штатку та добавити ще по заму заступникам лихогоря.

    ВідповістиВидалити
  11. Не саверській а замам по замові.а ірці 2..щоб було кому йолку розбирати.

    ВідповістиВидалити
  12. Пропоную організувати у Варві секту свідків йолки з всіма витікаючими звідти наслідками.

    ВідповістиВидалити
  13. Пишіть не пишіть.Убрано чи не убрано в Варві.Цьому вельмишановному керівництву до.... а свої .....тис грн зарплати з Ваших подтків маємо.І можете ще по 10 замів призначити ліпше не буде поки всі жителі громади будуть байдужі до стану справ в селещі та в селах які дали змогу утворити ОТГ.

    ВідповістиВидалити
  14. У Павленка криша поїхала повністю .Що ж ти пишеш? Остання стадія шезіка - сніг ввижається! Дімон, перестань писати дурню.Не бреши. Які зами?Які зарплати? Копійки..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іван Петрович9 січня 2019 р. о 14:47

      вже скоро декларації покажуть всі копійки

      Видалити
    2. Я так зрозумів ви допились там в Отг до того що вже не видно і снігу))

      Видалити
  15. Віктор Даценко9 січня 2019 р. о 19:28

    Що отримали у грошах наші чинуші. 2017рік. Бакуменко--246665 тис.- це 20.5 за місяць.. Хажанець-190455- 16. тс. за місяць. Ляшенко 175095 тис.-15 тис. за місяць. Начальники відділів ради 120 тис.-10 тис. за місяць. Яка з них робота? П"ють та гуляють. Адміністрація отримує менше. Голова біля 20. Відділи на багато менше від ради. Саверська отримала за 2017 рік 137599 тис.-11,5 тис. за місяць. Так це ж 2017 рік. на даний час Саверська від ОТГ має не меншу зарплату від районних. Більшість з них займається бізнесом, а зарплата бюджетна. З такими зарплатами наші керівники сидітимуть тихенько, поки сидиться. Оце Вам кросворд для роздумів.

    ВідповістиВидалити
  16. та скільки там вони випють.павленко вгамуйся. хай хлопці з дівчатами погуляють. вони що не люди?задовбав вже ти - дурак!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний дибіл.на даному блозі пишуть і інші люли.не тільки Павленко.а хлопці та дівчата хай краще на роботу ходять.

      Видалити