суботу, 19 січня 2019 р.

Про підсумки року.


 Частина 3, або «Щось попало в колеса». 
  В продовження підведення підсумків 2018 року, першого року новоствореної ОТГ пропоную Вам знайти час та ознайомитися з позицією на це питання святішої з святіших, селищного голови. Звіт цієї посадової особи ви знайдете за такою адресою.
   Я прошу всіх небайдужих уважно ознайомитися з цим шедевром, і взяти участь в обговоренні. Насправді це дуже важливо.
Там в нашої лихоголови щось потрапило в  колеса, та заважає рухатись, і вона всіх просить про допомогу, розумієте? Так що потрібна допомога, ану швиденько до роботи, не царське це діло все самій робить.

17.01.2019
Павленко Дмитро

4 коментарі:

  1. Антоніна Григорівна20 січня 2019 р. о 06:20

    ... "Як у кожній державі має бути національна ідея, довкола якої мають об’єднуватися мешканці, які розбудовують державу, так і жителі Варви мають об’єднатися довкола ідеї розбудови Варви і перетворення її у невелике, ошатне, європейське містечко.
    Нині ми повільно, але впевнено рухаємося в напрямку розбудови Варви і за кілька років, я впевнено можу сказати: Варва дійсно стане європейським містечком. Я в цьому переконана і всі ми разом робимо все можливе, щоб наблизити час успіху.
    А щоб наше селище було кращим, усім нам необхідна єдність та любов до нашої малої батьківщини - Варви. Як на мене, потрібно бути просто сліпим, щоб не помічати зміни, які відбуваються у Варві за останні роки!.." - Дура крашена! Роззяв очі! Люди (ті, що залишились у Варві), скоро завиють од твоїх тошнотворних ідей, за якими ховається дерибан громадської власності!!! У європейському містечку мають бути, в першу чергу, європейські дороги! Європейське сполучення і, відповідно, європейська автостанція, яку ти просрала думаючи про свою репутацію в очах чиновників вищого рівня, а не про населення всього району, яке нею користувалося!!! Європейський, чи хоча б наближений до нього, рівень обслуговування населення, а не варвинські примітивні ганделики базарного рівня з безбожно-здирницькими цінами у порівнянні з ще не європейськими сусідніми регіонами Полтавщини, до яких нам як до неба рачки у всіх значеннях цього фразеологізму!!!!!! Європейська робота і європейська заробітна плата не лише у чиновницького апарату недоотг!!! Європейська освіта і медицина!!! - а не твій довбаний благоустрій, який має бути невід"ємною частиною твоєї роботи, але ж не настільки, щоб аж так акцентувати на цьому увагу, ніби крім благоустрою більше й не потрібно варвинчанам нічого!!! Такі справи мають робитися мовчки і тихенько, як другорядні, а не першочергові, на які бездумно витрачається стільки грошей! І ще одне! Не показуйте людям в інтернеті фото отої карикатири, що ви назвали Шевченком, бо з нас, через вас, усі сусіди сміються!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Віктор Даценко20 січня 2019 р. о 10:27

    Які національні ідеї можуть бути у вищеназваних чиновників ОТГ. Далеко нам до Європейського містечка. Хочаби залишалися ті надбання що ми мали. Якщо більшість живе у ніщеті, роботи не знайдеш у нашому містечки, молодь тікає за рубіж. Оце вся розбудова. Вони думають тільки за одне, як дожити до наступної заробітної плати та контролювати преміальні видатки.

    ВідповістиВидалити
  3. З ума зійти! Ця фарбована клоунеса пише, що люди мають об'єднатися довкола її ідей про розбудову Варви! А що за твого головування у нас розбудувалося такого, що ти так гордо про це говориш! Лавочки з одної доски та одноразові урни до уваги не беремо. За пам'ятники, особливо останній, на який без сліз не глянеш, взагалі і згадувать не хочеться. Чи що ти називаєш розбудовою?! Таке враження, що ця баба-головиха живе в своєму світі! У нас у Варві той випадок, про який говорять: "Цирк поїхав, а клоуни лишились!". Аналогічно і у нас - директор шапіто, Гайдай, поїхав, а своїх відданих клоунів залишив, притягнувши їх до влади шляхом підкупу виборців!

    ВідповістиВидалити
  4. Шановні Варвинчани якщо можна якось передайте тому дибілу Бавикіну що при посипанні пісчаною сумішшю спочатку сніг зчищаєтся а потім на Лід кидаєтся.і хай іноді опускає лопату на тракторі.

    ВідповістиВидалити