вівторок, 1 січня 2019 р.

Все одно ми будем дякувать.


    Якщо загалом подивитися на ситуацію в нашій так званій ОТГ, то це повна неадекватність  чиновницького та депутатського складу ситуації та викликам, які утворилися. Зворотній зв’язок з дійсністю відсутній,  і як може здатися на перший погляд нічого такий зв’язок не може налагодити. Іншими словами ніяка подія не змусить нікого взятися за голову та протверезіти.

     Є кілька обставин на яких тримається ця вся ситуація.
    По перше: велика кількість варвинчан, що обирали як голову та своїх депутатів робили це за кошти, преференції, обіцянки і так далі, можливо це робили начебто щиро, бо Саверська чи Гайдай, чи Юля щось робили. Тому зараз мовчки ходять і терплять кожен по своєму те, як таке голосування обернулося для них. Кожен з таких виборців не може визнати своєї помилки, бо йому незручно, бо він не може визнати свою помилку і так далі.
     По друге: менша кількість виборців, такий собі кістяк, є типовою сектою. Вони увірували у святість Саверської, і їм все одно які аргументи та приклади ви будете наводити, вони все одно будуть дякувать, це про них йде мова в заголовку. Така собі Сєкта Свідєтєлєй Лиха. Не більше не менше, тому що те що ми зараз переживаємо є безперечно Лихом.
    По третє: інформаційне прикриття цього всього Лиха за кошти бюджету здійснює Є.Зима, зловживаючи посадовим становищем, на шкоду Громаді. І велика частина мешканців Варви просто не мають уявлень про всі обставини, що відбуваються в ОТГ, і які безпосередньо впливають на життя кожного, або більшості мешканців.
    Як наслідок таких обставин, наприклад маємо таке прийняття бюджету на 2019 рік, про що я вже писав. В продовження цієї теми ось вашій увазі позиція наших обранців за підписом Саверської на адресу голови РДА.

  Що ж ми бачимо тут, більшість установ, які є комунальною власністю громад населених пунктів району, і є власністю райради, а ними опікується РДА, отримали від нашої славної ОТГ фінансування на лише зарплату, і в більшості установ на 3 місяці. Я наголошую на 3 місяці. Як будуть вони існувати чи не існувати не знає ніхто. Знову буде колотнеча, знову будуть хороводи і так далі. Те, що захищені статті бюджету фінансуються в першу чергу, і плануються на весь рік, а не 3 місяці, кого це хвилює. Закон, Конституція, ви смієтесь, та всі срати хотіли на це все. А я відкрию всім читачам велику таємницю, що лише закони є нашим дуже маленьким ресурсом та дрібною надією на захист наших прав та інтересів. А відповідно їх невиконання це в більшості випадків порушення перш за все чиновниками наших прав та інтересів. Цю тезу можна перевірити на будь якому прикладі, кожен може зробити це сам.
І та обписка, стосовно фінансування бібліотеки, яка там названа загробною платою, чітко нам символізує, що бібліотеку вже поховали, от і загробна плата, що не ясно? Все по Фройду, яскравий приклад помилкових дій.
 Відповідно коли ми читаємо, що селищна рада має можливість профінансувати лише 3 місяці, то це значить, що селищний голова з депутатським корпусом вирішили не фінансувати установи якими збираються користуватися. Таким чином ставлячи ці установи перед фактом скорочення персоналу або фінансування за рахунок районного бюджету, тобто за чужі кошти. Життя чужими коштами, тобто коштами сусідів це звичайно по пацанячи, круто, як плювок в морду, а що ж за нас люди голосували нам все по барабану, здоровий глузд це не наша стихія.
    І як би там Аграрна партія на чолі з Гайдаєм М.В. не відмежовувалися, є документи, які все нам підтверджують. Те саме стосується юліних захисників людей, це взагалі повний аут, немає про що і говорити. Це все ваша спільна відповідальність, бо це ви робите незважаючи ні на що, разом, з під тишка, ховаючись від громади, не оприлюднюючи проекту бюджету і не обговорюючи його, бо за 15 хвилин нічого обговорити не можна.

А ви шановна громадо дивіться на цей лист і пам’ятайте, як ставляться до вас ваші обранці, три місяці будете жити чи два, чи місяць, кого це хвилює.

30.12.2018
Павленко Дмитро.

9 коментарів:

  1. Віктор Даценко1 січня 2019 р. о 19:26

    Все вірно написано. Не дивуйся, бо оці обранці від аграрників чи бют вважають громаду баранами. Можливо і логічно, якщо така частина громади продалися за гроші, обираючи таку гидоту, а тепер язик у дупі.

    ВідповістиВидалити
  2. А чого це Діма не розмістив свою фотку з цього з"їзду? Він там тоже приймав участь і рукоплескав виступам Скоцика і Саверської.
    Чи він вважає, що у виборців коротка пам"ять і всі забули, шо Діма йшов на вибори депутатів ОТГ від АПУ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не бреши, Павленко з аграріями ні коли діла не мав, він завжди був зі ВО "Свобода". Не обливай людину брудом і почитай його статті він завжди критикує АПУ.

      Видалити
    2. На дивись (https://goo.gl/images/MDLWxw), і хто ж це 3 з ліва? Правильно Павленко

      Видалити
  3. Да у Павленка як завжди у голові змішалися і каклети і мухи. У 18 році тоже не були закладені кошти на співфінансування районних установ у повному обсязі, але ні чого проспівфінансовані, і у 2019 рік ніхто з боргами не зайшов.
    Я думаю все буде як завжди - перевиконання бюджету і додаткове виділення коштів районним установам.
    Короче , як завжди буря в стакані.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ти що не зрозумів, що він лиже просто ЖОПУ Долі, щоб після виборів 2020 та взяла його на роботу.
      Він чудово знає бюджетний кодекс бо був головою бюджетної комісії попереднього скликання і чудово знає що селищна рада ні чого не винна адміністрації чи районній раді.
      ЖОДНА СІЛЬСЬКА РАДА В РАЙОНІ А ТИМ БІЛЬШЕ В ОБЛАСТІ НЕ СПІВФІНАСУЄ РАЙОННІ УСТАНОВИ ПРОПОРЦІЙНО ДО ЧИСЕЛЬНОСТІ НАСЕЛЕННЯ.
      Єдина Гнідинцівська рада надавала і надає іншу субвенцію районій владі. Але в тих об"ємах які вважає за потрібне.
      Селищний бюджету 2018 році районна влада видоїла на 11 млн. грн. А це НАШІ дороги, і в ТВІЙ Діма водогон на Зарічку і освітлення вулиць, і комунальна техніка.

      Видалити
    2. Ви глибоко помиляєтесь ! Районний трудовий архів точно співфінансують з сільських бюджетів! Світличне ,Гнідинці та інші села допомагають і школам,і медицині! Дискутувати з Вами надалі не маю бажання, зважаючи на хамство з вашого боку .

      Видалити
    3. Щодо трудового архіву повністю згоден,але це лише 1 людина (максимум 200 тис.грн в рік).
      В мова іде про те, що районна влада доїть сільські ради, а сама з 7 млн. грн. вільних залишків увійшла в 2018 рік.
      Цікаво з якою сумою вільних залишків увійшли в 2019 рік видоїв Варву,Гнідинці, Світличне?
      Попробуйте подоїться Озерянську ОТГ після того як головою стане Дмитренко. Де сядите там і автостанції.
      А ЦРЛ районна влада повинна утримувати, а не тільки районну раду.

      Видалити
    4. Чисельність Варвинської ради зросла в 2 рази, але ті дибіли понавводили посад по партійній доцільності (самих замів 5 чол.!!!)+ Кабалика жінку взяли щоб мовчав.
      А на скільки посад зменшилася районна рада з Пушками та Ляшенками коли більша частина населення району одійшли в ОТГ? На 0. А забезпечення нан2019 ріка районної ради на 12 місяців та ще й з їх преміями?
      Так, що Ви доїте одних а за рахунок цього утримуєте районних чиновників.
      В районній раді куди не плюнь то попадеш як не в начальника відділу (відділи з 1 чол.) то в замку чи керуючого.
      А краще напиши розміри окладів працівників РДА і районної ради у порівнянні з окладами в сільськими радами.

      Видалити