середу, 31 липня 2019 р.

Передвиборча лихоманка.


   В той час коли у таборі зекоманди почали тверезо оцінювати перспективи позачергових виборів, і від них по суті вже відмовилися, у Варві у окремому воспальонному мозгу все тільки починалося. І тут невідомо, чи Валентина Василівна наслухалася полум’яних промов Зеленського чи може ще якась на те все причина була, але її охопила передвиборча лихоманка, і вона побігла. І добре побігла, навіть про це розпорядження видала. Виявляється у переддень дочасних виборів селищний голова згадала за людей, і вирішила запитати , що ж їх хвилює.



Згідно зазначеного графіка вже відбулося декілька зустрічей, люди переповідають що в основному Саверська-Лихошва говорить про відсутність коштів та про обов’язок самих людей щось там ремонтувати прибирати та косити. І це правильно, для чого витрачати зусилля та бюджетні кошти на якісь свої повноваження, якщо і так проголосують, це логічно.
Що ж багато людей яким я говорив, що Валентина Василівна буде балотуватися знову, говорили, що такого не може бути. От їм перший доказ та дзвіночок. Як ми можемо бачити Аграрна партія виставляє вже  дві кандидатури, щоб не прогадати. Як я вже повідомляв це теперішній голова бюджетної комісії Гармаш В.І. член аграрної партії та Саверська-Лихошва не членкиня, але висуванка аграріїв та палка провідниця їх ідеалів брехні та «турботи» про людей. В принципі, яка суттєва різниця між цими двома кандидатурами мені незрозуміло, обоє рябоє, приклади я вже наводив і в попередній публікації про чергову сесію і до того. Обоє причетні до «проїдання» бюджету, одна проїдає, інший наче не бачить того, чи є якась там матеріальна зацікавленість мені достеменно не відомо, свічки не тримав, але для чого вони це роблять? Просто так, як собака, коли їй немає чим зайнятися, чи це свідомий дєрибан бюджетних коштів? Можна сказати, що один знайомий з фінансами, а Саверська в тій сфері повний профан, так це має місце, але чи має те знання якийсь результат, що те знання дає? Зупинилося те безглуздя з витрачанням бюджетних коштів? Чи ми побачили як ефективно контролюється їх використання? Так а для чого тоді знання?
Загалом я сприймаю ці дві кандидатури однаковісінько лише тому, що вони працюють в унісон, за результатами такої діяльності, хоч на людях можуть продемонструвати якусь незгоду. А також ці дві персони однаково бачать проблеми, які постали перед громадою, адже системно ніхто з них ніколи не аналізував і не збирається щось змінювати. Саверська вже 9 років дивиться на проблеми та ходить навколо їх і обставляє то лавочками то квітничками, а Гармаш В.І. 1,5 року просто ходить на сесії і єдине на що зважився не голосувати за створення інклюзивно-ресурсного центру, бо дуже багато грошей буде витрачатися, а всі решту починань Валентини Василівни були підтримані. І зараз незрозуміло як вони будуть агітувати про виконану роботу, коли робили одне те саме. Ялинка, алєя звьозд, жовтий самшит, ліхтарики і лавочки і так далі. І все. Очисні споруди які ось-ось начебто почнуть реконструювати, то тут невідомо теж як будуть одіяло тягти, адже Гармаш кричав на сесії що то аграрна партія, а хто ж більше в цьому випадку аграрій Валентина Василівна чи Віктор Іванович незрозуміло. І взагалі, чи почнуть виконання тих робіт – то велике питання.
Одним словом процес стартонув чи це фальстарт чи ні побачимо, але Валентина Василівна побігла, щоб бути першою, головне встигати за цим всім дійством спостерігати, а хтось може і на концерт Поплавського потрапить.
29.07.2019
Павленко Дмитро

1 коментар:

  1. А чому дві кандидатури? Говорили і Павленка виставлять від аграріїв.

    ВідповістиВидалити