пʼятниця, 5 липня 2019 р.

Лихі маніпуляції.


    В одному із своїх дописів, здається про 32 сесію селищної ради, я обіцяв окремо написати про голосування за рішення про надання земельної ділянки, надання дозволу на розробку проекту землевідведення, мешканцю Варви Вороні В.І.

    Чим цікавий цей епізод? По перше за це рішення голосували два рази 20 та 25 червня, тому що 20 червня рішення не було прийняте. Як наслідок вже через п’ять днів на позачерговій сесії на голосування депутатам був виставлений той же ж проект рішення. Але голосування чомусь було різним хоча склад депутатів мало відрізнявся один від одного, про що ви можете пересвідчитися особисто.


Але в чому ж справа? Що відбулося за п’ять днів, що змінилося в переконаннях депутатів? А все дуже банально та просто. Ми на прикладі цих двох голосувань бачимо як відбувається маніпулювання Саверською окремими депутатами, які справно їй прислужують. Цю схему ще мабуть в 2015 році підказав ввести для Саверської один заслужений хімік УРСР. Щоб кожного разу не пояснювати як депутатам з прислуги голосувати, щоб не розжовувати що і до чого варто лише Саверську поставити на початок списку голосування, і тоді славні депутати-прихлєбатєлі будуть знати як голосувати. Як і цього разу, 20 червня Саверська утрималася, і спеціальні депутати утрималися, 25 Саверська за, і ті ж спеціальні депутати теж за. От так, махінаці, і ніякого шахрайства, і всі задоволені, за винятком пана Ворони. Оті все.
Пам’ятайте шановні, для чого ви ходите на вибори, і для чого ви обираєте тих чи інших депутатів та голів. А вони вам будуть розповідати про урочисте святкування Конституції.

04.07.2019
Павленко Дмитро.

1 коментар:

  1. Той хто маніпулює, можжливо вважає що у голві є неодна клепка .А тут зі сторони поглянути на депутатський корпус можна зробити висновок, що більшість одна нечисть, типу пальохи.
    Дяка Павленку, що не тільки інформує про діяльність ради та підлість керівного складу ОТГ, та його оточення типу депутатського корпусу, а у своїх дописах аргументовано висвітлює як треба робити на людей.

    ВідповістиВидалити