середу, 17 липня 2019 р.

Про залучення коштів державного бюджету.


 Нещодавно Кабміном була оприлюднена Постанова № 492-р від 05 липня 2019 року, якою до переліку об’єктів, що фінансується з Державного фонду регіонального розвитку були внесені зміни та додані нові об’єкти фінансування. Серед них є і Журавська школа. За кошти ДФРР планується провести реконструкцію даху та утеплення школи із заміною вікон. У виконанні цього проекту визначена черговість, так в цьому році буде профінансовано першу чергу реконструкції, на що заплановано виділити кошти з ДФРР в сумі 6 млн. грн. та спів фінансування з районного бюджету близько 800 тис. грн..



   Також, раніше, ще у червні цього року Постановою КМУ № 430-р від 05 червня 2019 року було розподілено субвенцію на природоохоронні заходи, якою передбачені кошти на реконструкцію очисних споруд у Варві в сумі 8,5 млн. грн..  при співфінансуванні з бюджету селища в сумі 950 тис. грн..


  В цьому році з державного бюджету на розвиток інфраструктури залучено рекордну суму загалом для Варвинського району, 6 млн. грн. Варвинською РДА та 8,5 млн. грн. Варвинською ОТГ, головне щоб ці кошти були освоєні. Що ж, доживемо побачимо.

16.07.2019

Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар