вівторок, 16 липня 2019 р.

Базара нєт. Продовження.

 В продовження теми висвітленої ще 01 червня 2019 року про створення торгівельного майданчика наші славні чиновники спонукають знову про це нагадати та поговорити.


Так, нещодавно, а саме 26 червня, селищний голова видала розпорядження «Про заходи щодо впорядкування торгівельного майданчика». Дане розпорядження виходячи з його тексту призначене для створення комісії, яка напрацює пропозиції що ж робити з тим чудом, яке назвали торгівельний майданчик. Тобто не пройшло і місяця як прийняли рішення, а тепер прийшло розуміння, що не знають що з тим рішенням робити. Оце керівництво, оце «європейське містечко»! І так що б не починали що б не робили або колгосп, або КПСС, і так вже дев’ять років, а дурні все одно в щось там вірять.
І в підтвердження тез висловлених ще 01 червня в своєму дописі повторюся, що нічого з цього доброго не вийде, ринок знищений особисто селищним головою, що робити вона не знає, про що ви можете пересвідчитися подивившись на рішення сесії та розпорядження селищного голови, які причини цього не суть важливо, чи від дурості те все, чи це сплановано, на вигоду якимось зовнішнім дійовим особам, для яких працює Саверська, нам з все одно, адже хоч так хоч інакше саме ми, Громада, лишаємось у програші, по суті ні з чим. А відновити це все, створити на цьому місці прозору історію, з прозорими взаєминами дійових осіб, повернути це все в правове поле і все таке інше, стає все важче і важче, і коли хтось в майбутньому на це зважиться потрібно буде так би мовити «різати по живому».

   Робіть свої висновки шановні варвинчани, і не дивуйтеся якщо це все буде

вилазити комусь чи всім нам боком.


15.07.2019

Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар