четвер, 2 липня 2020 р.

Про ремонт доріг в 2020 році.

    Ця інформація вже давно потребувала висвітлення, але самі бачите, то премії то зарплати, то ще щось, все ніяк втиснути цю інформацію в стрічку не можна було. Події про які буде йти мова відбулися ще у квітні, так на початку квітня в одному з своїх дописів я повідомляв, що на засіданні виконкому 16 квітня 2020 року планується затвердити перелік вулиць та доріг, що будуть ремонтувати протягом 2020 року, також мною було розміщено такий перелік з проекту рішень. Згадане засідання відбулося, після нього довго не опубліковували остаточно прийняте рішення, а відповідно остаточний перелік таких вулиць та доріг.

   І ось я вам пропоную порівняти два зображення, дві таблиці з відповідним переліком. Їх розділяє буквально півгодини часу, тобто до засідання виконкому було так, а вже після зовсім інакше.


Що ми маємо в результаті? По перше, ті заяви, що звучали перед засіданням виконкому, що будуть ремонтувати лише центральні вулиці, а потім може ще щось, то це можна перевірити на прикладі. Адже центральні вулиці ремонтуються то на 2тисячі гривень то на 20, а є вулиці центральніші за центральні. А порівнюючи ці дві таблиці можна пересвідчитися, що сума видатків зросла близько на 400 тисяч гривень., сам перелік вулиць залишився такий же ж, але на окремі вулиці збільшено обсяг виконаних робіт і відповідно суми коштів. Яким чином вносилися такі зміни під час засідання виконкому незрозуміло, але відбулося ось так.
   До речі роботи з ремонту вже розпочалися на вулицях Варви, а ця історія з вибору вулиць та доріг та обсягів робіт на них набула певного розвитку про що буде йтися в наступних дописах.

26.06.2020

Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар