середа, 1 липня 2020 р.

У кабінетах пригоріло, новий автомобіль Саверської пішов під «откос».

      Ну що ж шановні варвинчани та й не тільки. Тут така історія, пам’ятаєте, зовсім нещодавно на цій сторінці я розмістив допис «Ваша премія вам не потрібна», в якому я розповів про дві події, що відбувалися одночасно, але були зовсім протилежні одна одній? Тобто чиновникам підвищення окладів, а медикам шиш, а не премії до професійного свята.

    Так от, ця історія набула свого продовження. Цей допис прочитали більше двох тисяч раз, не знаю як саме там діє сила Хвейсбуку, але далі у кабінетах пригоріло, і горіло добре. Бо вчора сталося чудо, або майже чудо. Керівники медичних закладів звернулися до селищного голови, а також до самого голови бюджетної комісії Гармаша В.І., що типу дайте грошів на премії.


 І о чудо сьогодні буде сесія і на сесії ці гроші будуть виділяти, проект рішення вже сформований.

 Он як хочеться на виборах перемогти, он як хочеться сподобатися медикам і не тільки, а якби виборів не було? І взагалі, а чому не можна було ці кошти передбачити зараніше, що не знали коли професійне свято? А кому підуть очки від цього окозамилювання Саверській чи Гармашу, кому буде плюс на виборах?
     Які вони тільки дебільні, вони навіть цього не зрозуміють, для них головне вчергове взути вас всіх на виборах, а там хоч трава не рости, а ви дурні голосуйте.
     І ще варто в цій історії наголосити на тому що жертвою премій став автомобіль, який так Валентина Василівна хотіла придбати. Хоча настільки я розумію його хотів придбати і Гармаш, бо коли і його виберуть головою не хотілося їздити на тому кориті, яке є зараз. Так що шановні медики, ви вкрали мрію зразу у двох таких світлих людей, вам повинно бути соромно, задумайтесь над цим. А премії звичайно вам навалили дебело, може на пляшку і до пляшки й вистачить, з празником будьте здорові.

25.06.2020
Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар