середу, 22 липня 2020 р.

Про арифметику 2.

     Читаю в мережі варвинчани цікавляться чи дотрималися і чи будуть дотримуватися наші славні чиновники та депутати вимоги постанови Кабміну про збільшення окладів чиновників місцевого самоврядування в межах існуючого фонду заробітної плати. Щоб було зрозуміліше додаю текст Постанови.


    На це запитання в мене є відповідь, цю Постанову порушили прямо в той же ж день коли приймали рішення про підняття зарплат, тобто 25  червня 2020 року. Поряд з згаданим рішенням було прийняте рішення яким внесено зміни до рішення «Про оплату праці селищного голови», яке ви можете побачити нижче.

    Як видно з тексту рішення пропонується в тексті попереднього рішення замінити розмір окладу з 9500 грн. до 11500 грн., як і передбачено Постановою КМУ та рішенням селищної ради. При цьому пропонується зменшити рівень преміювання з 35% до 20%. Я так розумію нам хочуть сказати, що це хтось там вписувався в існуючий фонд заробітної плати? Тобто було 9500+35%, а стало 11500+20% і це той самий фонд зарплати, тобто це одне дорівнює іншому? Тобто 12825=13800? Рєбята, ви там що айкосів перекурили? Вони не тільки читати не вміють, а й рахувати так само. Якщо хтось хоче сказати, що там в загальній масі заробітної плати воно якось утруситься, то питань немає, селищному голові оту тисячу натрусять з когось та й годі. Це теж хороший варіант. А ще є таке чудове слово як інтенсивність, там вона на всю голову вимірюється, але про неї вголос не говорять. Але мені чомусь здається, що пройде трохи часу, щось десь там утрусять, щось там скоротять, все забудеться і вони обов’язково скажуть, шановні депутати, нам не хватає на зарплату, і шановні депутати , обов’язково додадуть, потрібно ж виконувати свої рішення, особливо про оплату праці селищного голови.
   Так що шановні варвинчани отака от арифметика.

15.07.2020

Павленко Дмитро
  

Немає коментарів:

Дописати коментар