суботу, 7 грудня 2013 р.

Після Варвинського майдану

Шановні Варвинчани! Теперішній час може бути переломним в нашому майбутньому. Сьогодні відбулося народне віче у Варві на центральному майдані. Зібралося близько 100-120 людей. Учасники віче підтримали всі виголошені вимоги (їх буде відображено пізніше). Було зібрано кошти для учасників Майдану в Києві та для діяльності регіонального штабу спротиву в сумі 2412 гривень, за що ми дуже вдячні.
Окрім того на суботу, 08 грудня, Національний штаб спротиву, оголошує якомога більшу мобілізацію людей для участі в мітингах. Тому прохання до всіх небайдужих, хто може допомогти своїм транспортом звертайтесь за тел.. 050 6518706.

13 коментарів:

  1. Сто патріотів із дев'ятитисячного селища Варва !!!!!!Це дуже мізерна підтримка майдану!
    Ганьба організаторам народного Віча у Варві!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Прикро, що такі горе-організатори зарплату від партій справно отримують кожного місяця, а організувати людей на акцію у них здібностей бракує.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дивно, але чомусь Вашої допомоги в організації теж ніхто не помітив. А говорити і критикувати простіше всього...
      Цікаво а де в цей час були наші керівники району і селища, чому не вийшли до народу, чому не розповіли, як нам "добре" живеться і як ще "краще" житиметься без Європи. Ганьба владі, яка боїться чи не має часу вийти до свого народу!!!

      Видалити
    2. "Прикро, що такі горе-організатори зарплату від партій справно отримують кожного місяця, а організувати людей на акцію у них здібностей бракує."
      Круто!!

      Видалити
    3. Іван Петрович7 грудня 2013 р. о 19:12

      Люди добрі! Вас черговий раз обманюють проплачені організатори майдану, які звикли отримувати гроші від обману простих громадян. Ми вже бачили Ющенка, бачили Януковича, пана Яценюка. пана Порошенка і.д
      Від майдану ніхто не отримає абсолютно нічого!!!!!!!! Щоб мати гроші потрібно сьогодні просто працювати, а не їхати на майдан заробляти організаторам гроші.
      Пригадайте , будь ласка, минулу помаранчеву революцію. Пам'ятаєте, як деякі організатори із смт.Варва отримали шикарні подарунки: авто, посади, квартири м.Києві. А що отримали Ви!!!!!!!!!!!!!
      Це факт. Це черговий розподіл влади між олігархами.
      У Вас, любі мої, черговий раз просять "чаю, цукру, грошей"! Кому ж Ви їх будете давати: цукровому магнату Порошенку?!!!!!!!!!!!!

      Видалити
    4. Шановний Іване Петровичу, особисто я от пригадую-пригадую - і ніяк не можу пригадати, хто саме з "деякі організатори із смт.Варва отримали шикарні подарунки: авто, посади, квартири м.Києві" (с). Коли ваша ласка, конкретніше. Наприклад:
      -Іванов І.І. - отримав автомобіль марки... за організацію Майдану 2004 від .....
      -Петров П.П. - отримав квартиру за адресою... за організацію Майдану 2004 від .....
      ну і так далі, про посади та іншу манну небесну.
      Щодо "просто працювати". Наприклад, десятки журналістів вітчизняних та закордонних видань, в т.ч. Рейтерс, просто робили свою роботу. Їхня робота "не сподобалась", їх по-звірячому побили і завели на них справи. Якщо ніхто не вийде на протест (Майдан) - де гарантія, що завтра "не сподобається" ваша робота чи моя - з тими ж наслідками?

      Видалити
    5. Іване, Іване - горе безталане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Про "шикарні презенти" знають усі варвинчани.
      Думаю, що вказувати прізвища "призерів" немає сенсу
      .Їх і так знають!!!!!!!!!!!

      Видалити
    6. Такі категоричні твердження, та ще й з такими емоціями :)
      Уявіть на хвильку - таки не всі варвинчани знають. І ваш обовязок це незнання ліквідувати. Обовязок, до речі, прописаний законодавчо - про статтю "неповідомлення про злочин" чули? :) Але то жарт (про статтю). А усіляки відмовки та небажання називати прізвища, бо "їх і так знають" мимоволі викликає враження, що автор не зовсім чесний.
      Як там... "А фамілія... Фамілія моя слішком ізвєстна, чтоби я єйо називал!" (с) Жорж Мілославскій :)

      Видалити
  2. Людей було мало, бо мало було інформації про віче. До речі багато нашої Варвинської молоді ТАМ, на Євромайдані, бореться за своє майбутнє.
    Досить вже знущатися з народу!!!

    ВідповістиВидалити
  3. А організатори ХТО? Ну дуже працьовиті, чесні і дуже порядні і відомі "ВАРВИНЧАНИ"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От чесно, хотілося б такого от організатора Варвинського Віче бачити, можливо щось і перейняли з адміністративних питань. Судити інших так р"яно берешся, на себе глянь збоку, до чужих справ діла не буде...

      Видалити
    2. "Дуже відомі"!!!!!!!!!!!!!!

      Видалити
  4. Гроші гребете, а людей немає здібностей організувати.
    Ганьба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Іро, може ви відкриєте мені очі, бо аноніми все більше якимись натяками спілкуються, роблять хитрий вираз обличчя "ну всі ж це ж і так знають!" і тому подібне.
    Так от. Хто гребе гроші, звідки, скільки - і при цьому не може організувати людей?
    Сподіваюсь на чітку відповідь. Або хоча б на чесне "не знаю". Якось дивно побудовано тут на блозі спілкування - просиш уточнити, конкретизувати, а у відповідь - у кращому випадку пшик, у гіршому - відверті образи.

    ВідповістиВидалити