середу, 25 грудня 2013 р.

Громадська оборона "Lenin safety"

З настанням холодів, наближенням свят, та керуючись високим лозунгом "міліція з народом", громада має нагоду допомогти стражам порядку в опіці за статуєю вождя. 
Як вже зазначалося нижче, у Варві наряд міліції цілодобово стереже Лєнінащоб не втік. В зв'язку з цим, надійшла слушна пропозиція, хоча б 2 години, у вечірній час, проявити турботу і гасло "міліція з народом" дещо крутнути, до "народ з міліцією"... Такий собі розмазаний флешмоб.

Нам всім відомо, що у кожного вартового, що мерзне там, в авто, біля площі, є душа, яка потребує уваги і розуміння. Саме громада, може їх, в цей нелегкий час, підтримати. Наприклад, щодня, з 21:00 до 23:00, співати пісні і розповідати новорічні вірші носіям погон. Або, взагалі, на цей час, відпустити їх додому, хай погріються, повноцінно повечеряють перед нічною вартою, ... Пам'ятаєте, як в школі, міняли чергових: пов'язку перев'язали з одного на іншого, і нормас :)
Не будьте байдужими. Хто віршем, хто колядкою, хто пиріжком, хто просто теплим словом.
Відео і фото з місця подій, в зазначений час - вітаються! Їх ви можете надсилати за адресою: varva.news@gmail.com 
Коментарі відкриті для нових ідей.
Приз глядацьких симпатій - шапка з новорічним мотивом :)



11 коментарів:

  1. Варвинський РВ УВС не просто "стереже Леніна", а здійснює охорону громадського порядку на майдані. Це правильно і розумно.
    Прикро,що дехто не розуміє простих речей.

    ВідповістиВидалити
  2. Петро Петрович25 грудня 2013 р. о 18:00

    Правильно роблять. Ленін є Ленін.
    Ось як писав про вождя наш відомий ФЛЮГЕР - письменник
    Володимир Яворівський

    «Через насыщенные историческими событиями десятилетия мы чувствуем гениальную неповторимость личности Владимира Ленина. Все то, что творила его неповторимость, остается дорогим и священным для нас: его учение, революционный темперамент, способ мышления, умение говорить с тысячами людей, его улыбка и одежда».

    ВідповістиВидалити
  3. Підпільний Кіндрат25 грудня 2013 р. о 18:33

    Ідемо у Єропу без Лєніна! ( До гоміків?)

    Сенсационное заявление было размещено сегодня на странице Волынской областной организации партии «Удар» в Фейсбуке .

    В нем говорится, что Волынская областная организация в полном составе выходит из партии «Удар»:

    В качестве причины такого чрезвычайного шага называют развратное поведение Виталия Портникова, известного журналиста и активиста Евромайдана. Речь идет о резонансном видео, на котором мужчина, очень похожий на Виталия Портникова, принимает участие в гомосексуальном половом акте с молодым человеком.

    Полный текст заявления:

    Сегодня , 19 декабря 2013 , волынская областная организация партии " Удар" в полном составе выходит из партии " Удар" .
    Причиной этого чрезвычайного шага является развратное поведение некоторых представителей оппозиционных сил , которые считают себя нашими политическими партнерами. Гомосексуализм и педофилия несовместимы с религиозными и нравственными традициями Волыни.

    К большому сожалению , к нам поступило видео , на котором известный журналист и активист Евромайдана Виталий Портников прибегает к мерзкому разврату. Это тот самый Виталий Портников , который стоял на Евромайдане рядом с лидерами оппозиции Виталием Кличко , Арсением Яценюком и Олегом Тягнибоком ! Но европейская толерантность и наглый разврат это не одно и то же. Особенно мы возмущены тем , что это омерзительное видео с участием Портникова было размещено на порносайте в свободном доступе в Интернете , где его могут увидеть несовершеннолетние.

    Мы решительно осуждаем омерзительное поведение Портникова ! И мы требуем , чтобы Виталий Кличко и другие лидеры оппозиционных сил немедленно сделали то же! Мы также надеемся , что нашу позицию разделяют все здоровые силы нашей страны!

    Видео доступно по этим ссылкам:

    http://www.youtube.com/watch?v=L0-BDs5EtNo

    http://vimeo.com/82268557

    «Гомосексуализм и педофилия несовместимы с религиозными и нравственными традициями Волыни. Волынь это не место для разврата», – говорится в заявлении организации «Удар-Волынь».

    Также в заявлении содержится требование о том, чтобы лидеры оппозиционных сил немедленно осудили “омерзительное поведение” известного журналиста и активиста Евромайдана.

    Как известно, лидеры оппозиции Арсений Яценюк и Виталий Кличко часто выходят на публику в компании Виталия Портникова, в том числе – на сцену Евромайдана. Кроме того, Виталий Портников является кумом народного депутата Николая Княжицкого.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цікаво, скільки серед відвідувачів сайту людей, у житті яких немає більшої проблеми, ніж чиясь нетрадиційна сексуальна орієнтація? Скільки їх у цій країні? У яких все інше ідеально – сім”я, зарплата, здоров”я, екологія, виконуються всі права людини, які є в Конституції. Ну не життя, а рай на землі. Єдина проблема - гоміки, а так все супер-пупер.
      Та мені сто раз пофіг, яка орієнтація в депутата, урядовця, якщо він чесно виконує свою роботу, не обкрадає державу і мене в тому числі. Нехай він спить вночі з однополою істотою, з котом, папугою чи черепахою. Мені байдуже. Але вдень, на роботі, нехай він робить те, за що йому платять зарплату. І яка мені радість, коли в українського корупціонера, злодія в законі нормальна сексуальна орієнтація?

      Видалити
    2. Я підтримую! Гоміки - це сила! Гоміки - це супер-пупер!

      Видалити
    3. Петро Петрович25 грудня 2013 р. о 22:51

      Дорогий аноніме! Серед відвідувачів цього сайту багато гоміків.
      Але це нормально.Жаль тільки , що деякі гоміки стали народними депутатами, а потім гвалтували малолітніх хлопчаків із піонерського табору "Артек".

      Видалити
    4. У Радянському союзі і сексу не було, а з"явився і світ не перевернувся. Так само з нетрадиційною орієнтацією. Такі люди були, є і будуть і наївно сподіватися, що після вступу до ЄС їх стане більше, а з Митним союзом - менше.
      Усе інше визначається ставленням до проблеми суспільства, а не влади. Якщо, наприклад, суспільству байдуже до суцільної корумпованості, то що чекати від держави? У влади одна мета - відволікти нашу свідомість від корупції, продажності, беззаконня, бідності, боргів по зарплатах і змусити переключитись на будь що інше - гоміків, педиків, марсіан. Як видно у них це непогано виходить.

      Видалити
  4. Яворівський відома прастітутка

    ВідповістиВидалити
  5. Ленін - це фашист, розповів журналіст Портніков.
    Деталі на сайті
    http://yadi.sk/d/rx063o-REhsrQ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Освіта. Польща.Абітурієнт.

      За даними Міносвіти Польщі , не платить за навчання майже третина українських студентів ( близько трьох тисяч). Безкоштовно гризти граніт науки можуть власники карти поляка (а ними вже стали майже 50 тисяч українців з польським корінням ) та переможці стипендіальних програм. Деякі заради безкоштовного навчання йдуть на хитрощі .

      « Батьки купили мені через знайомих липову архівну довідку про« польську бабусі »і зробили карту поляка - все обійшлося в 2000 євро» , - розповідає Галина з Чернівців , що надійшла на економіста в вуз Кракова відразу після школи.

      Львів'янин Женя , який вивчає фінанси та облік у Вроцлавському університеті , зізнається, що його залучили сучасне обладнання вузу і подорожі. «Кордони відкриті: можна об'їздити всю Європу. А ще - брати участь у міжнародних програмах навчання , - каже Євген. - Тут ти як мінімум вивчиш польська та англійська. Ще один плюс - в польських вузах хабарів за здачу сесії не беруть , оцінки ставлять за знання. Правда , як і у нас , дають списувати , а лекції бувають нудними ». На житло і харчування Женя витрачає приблизно 2,5 тис. грн на місяць на наші гроші.

      Але деякі не в захваті від навчання в Польщі. «Я кинула на другому курсі : вчилася і працювала , щоб покрити витрати на проживання , успішність кульгала . Вдома я б заплатила за іспит , який не встигла вивчити , а в Польщі такий номер не пройде » , - відверто львів'янка Ірина. Її подруга Ольга закінчила польського вузу , але влаштуватися на роботу за кордоном не змогла : « Перевага там віддають своїм , а в Україні польська диплом особливо не котирується ».

      Видалити
  6. Навіщо Вам той Лєнін!
    Ялинка із пластиковими пляшками на Варвинській Новорічній ялинці - оце "Лєнін"!

    ВідповістиВидалити