пʼятницю, 18 квітня 2014 р.

Коней на переправі не міняють, і дохлих не випрягають.

    Від редакції.  Можливо для багатьох  жителів Варви та району тема, що буде висвітлена нижче вже набила оскомину. Але в світлі останніх політичних, військових та навіть міжнародних подій, ми змушені до неї повертатися. Ця стаття буде знову стосуватися одіозної постаті Ляшенка М.Г., але не так його особисто як політичної сили, яку він очолює в районі. Зараз в Україні Вона працює, вона йде на вибори Президента, вона практично повністю узурпувала цей тимчасовий уряд, який «зливши» Крим, тепер зливає схід України. В очах декого з варвинчан Вона не менш одіозна, хоча була й інша частина громади, що сподівалася, що ось Вона вийшла і повинна щось змінити. Тому й були звернені до очільників її партії численні листи про те, щоб забрали цього чортіка з табакерки із собою. Але… Ми окремий раз отримуємо плювок прямо в обличчя (хоча так хочеться використати ненормативну лексику). Вона в черговий раз каже йдіть хлопці бродіть.
За результатами двох зустрічей очільників Її передвиборчого штабу в регіоні з членами та симпатиками районного осередку у Варвинському районі відбулося те, що Ви прочитаєте нижче зі слів очевидця тих подій В.Г. Цимбала:     


           Другого квітня 2014 року, виборці, активісти, депутати селищної ради, члени ВО «Батьківщина», зібралися разом, щоб розповісти куратору окружного штабу Тінюкову В.Л. від ВО «Батьківщина», про роботу районного осередку з виборцями і «подвиги» голови Варвинського осередку цієї ж партії Ляшенка М.Г.
          Розповідали про все: як на виборах 2012 року  пан Ляшенко агітував і розповсюджував листівки в підтримку провладного кандидата Куровського Івана; про підтримку керівництва району від Партії регіонів, яке дало керівну посаду Ляшенку у Райраді. Вірно служачи владній партії, він забув, що є головою осередку  партії «Батьківщина», яка була в той час опозицією до партії влади. Щоб догодити новій владі, Ляшенко не підтримував революцію на Майдані. Весь час штаб не працював, хоча люди приносили і теплі речі, і продукти, і гроші. На запрошення 7-го грудня 2013 року взяти участь у мітингу у Варві, була отримана відповідь: «Нічого мені вказувати що  робити». Ляшенко не збирав і не відправляв людей на майдан. До активістів, які розклеювали запрошення на майдан у Варві 22-го лютого 2014 року ставився вороже: зривав запрошення, лякав активістів штрафом в 400 грн. Брав людей за грудки, які заважали зривати запрошення і ображав нецензурними словами.
          Багато ще чого розповідали люди куратору і про п’янки, і про присвоєння партійних коштів, і про незаконний запис у трудову книжку, де було додано 5 років трудового стажу на посаді юриста у КП «Житлосервіс», і про підтримку в районній раді ПР, і про багато ще чого. Закінчилася зустріч і нам було сказано, що все це занотовано і буде прийнято рішення.
          І от через кілька днів те рішення прийняли. 7 квітня ц.р. у Варву приїхав цілий «десант» з партії «Батьківщина»: Аверянов О.В., керівник окружного штабу Даценко Д.В., заступник керівника обласного штабу Єременко С.В., і Тінюков В.Л. – куратор окружного штабу. Знову зібралася громада, щоб почути яке ж рішення той «десант» привіз. І знову почали розповідати цим керівникам, що Ляшенко грубо порушив статут партії, не проводив звітно-виборчі збори публічно, а по-суті переобирав себе сам, а підписи в протоколі ставили декілька його прихильників. У списках голів окружних комісій від ВО «Батьківщина» числилося багато людей, які повиходили навіть з партії, а деякі на той час «віддали богу душу». Самовільно виганяв із партії людей, які були йому не до вподоби. Всю свою сімю брав у штаб на роботу, як от наприклад, дружину на посаду юриста, хоча вона не має юридичної освіти, сина – водієм. Ці люди у штабі не працювали, а являлися тільки тоді, коли була зарплата.
        Під час цих розмов пан Ляшенко накидався з образливими словами на всіх виступаючих і намагався за допомогою брехливих свідчень заперечити ті факти його ганебної роботи.
       А після цього почався виступ делегації, яка приїхала «розібратися» І НАВЕСТИ ЛАД. Всі виступи були в підтримку Ляшенка, який він хороший і веде правильну політику партії. Також було сказано, що не треба міняти коней на переправі, а давайте забудемо всі образи і будемо працювати на перемогу Ю.Тимошенко. Після всього сказаного вище, в голові зароджується думка, а чи правильну ми вибрали партію? Чи треба міняти коней на переправі, якщо кінь здох?
          Шановні виборці робіть висновки, чи потрібен нам такий Президент, представником якого у Варвинському районі буде Ляшенко М.Г.!

P.S. З усього, викладеного паном Цимбалом, стає зрозуміло, що Вона працює. І Її особливо не турбує думка ні членів партії, ні думка громади району. Мабуть, громада може відповісти Їй взаємністю.

     

11 коментарів:

  1. Як казав Анатолій Гриценко, всі ми пам'ятаємо ширку ПРіБЮТ, що виникла у 2009 році в Верховній раді. Те саме проходить і зараз, тому, що злодії і корупціонери як сиділи на своїх нагрітих місцях, так і сидять. Як сиділи Ляшенки з Петренками в органах влади, так і сидять. Як сиділи продажні судді з їхньої банди так і будуть сидіти далі, не дивлячись на начебто "люстраційний" закон. Як сиділа криша їхня у вигляді міліції та прокуратури, так і сидять.
    Та все починається з низів, де отакі Ляшенки з Петренками і інші створюють навколо себе такий собі мікроклімат "непотопляємості". Цей "мєждусобойчик", ця вся свора думає тільки про себе і покриває один одного. Хлопці! Давайте разом викорінимо все те накопичення, яке не дає спокійно жити чесним людям. Тільки разом, без партійних кольорів, без політичних поглядів, всією громадою вдасться вичавити цих корупціонерів. Схоже треба збирати другий майдан не гаючи часу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Другий Майдан? Крим окуповано, цахесівські диверсанти господарюють на Донбасі, а вам все майдан кортить.

      Видалити
    2. Повністю підтримую. Потрібно міняти всю владу, для цього відкрито заявити яких люди хотіли бачити кандидатів на всі пости в Варві. Всіх кандидатів на ці пости опублікувати в газеті, незалежно від партій, і дати можливість громадянам обговорити ці кандитатури відкрито. Громадяни дуже добре розбираються хто є хто.

      Видалити
  2. Якщо Ляшенко ще й досі там, значить там всі зверху до низу такі самі як він.Через таких і в країні бардак. Якщо ні, хай докажуть що це не так. З міліції вигнали, з адміністрації вигнали, з районної ради ще не вигнали, бо там треба разом з Петренком треба - тяжко, бо адміністрація, суди й правоохоронники по вказівці кришують, з БЮТу ще не вигнали, але слово за простими членами партії. Він всіх вже достав. Хто ж його підтримує крім тих, хто приїзжджав? Такі як він, певних там немає! Й вигнати його звідти діло принципу.

    ВідповістиВидалити
  3. ТЕ, ЩО КРАЇНОЮ КЕРУЄ ЮЛЬКА " ЗОЛОТА РУЧКА" СУМНІВУ НЕМАЄ. ВОНА В ПРЯМИХ ЄФІРАХ, ЧАСТО ОБМОВЛЯЄТЬСЯ, ЩО НАШТОВ*** НА ТАКІ ВИСНОВКИ. ЩО ЦЯ "КАМАНДА" ВМІЄ РОБИТИ ДОБРЕ ?? ПРОДАВАТИ ПОСАДИ, ПРОДАВАТИ ДЕПУТАТСЬКІ МАНДАТИ, ВЕСТИ ПРАВИЛЬНІ ПРОМОВИ ( АЛЕ ДІЇ ПРОТИЛЕЖНІ...) , КОЛУАРНО ДОМОВЛЯТИСЬ З ПОЗИЦІЙ ВЛАСНОЇ ВИГОДИ, ЗАЛИШАТИ НА МІСЦЯХ ТАКИХ ЯК ЛЯШЕНКИ. ЩО ЦЯ "КАМАНДА" НЕ ВМІЄ РОБИТИ ?? Контролювати ситуацію В КРИЗОВИХ УМОВАХ, ВІДСТОЮВАТИ ПРАВА І ІНТЕРЕСИ ГРОМАДЯН, ЖИТИ ЗА ЗАКОНАМИ, І БАГАТО ІНШОГО... ЧИМ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ Ю.В.Т. від ЯУКОВИЧІВ?? - НІЧИМ, тільки ХИТРІША. АЛЕ СУТНІСТЬ ОДНАКОВА.

    ВідповістиВидалити
  4. Які там коні? Віслюки одні...

    ВідповістиВидалити
  5. так шо воно ото.. зека геть?

    ВідповістиВидалити
  6. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  7. Вы просто пессимисты,скептики и нытики.Странно,но люди,которые в жизни ничего не добились-больше всех любят учить других.Я долек от политики,мне что белые,что красные,а всетаки хочеться спросить:Где вы откопали этого Цымбала?Если это придурок из Светличного,тогда все понятно.За него либо написали,либо дали на бутылку.Всем уже надоело и все понятно,что одни и теже люди сидят и навязывают всем свои бредни,слухи,домыслы.Вот уже и до Юльки добрались.А если разобраться по сути,то все кандидаты на пост президента отнюдь не бедные люди и неизвестно какими путями заработаны их миллионы, что Гриценко,что Порошенко ,что Богомолец,которой вроде как собирал майдан деньги ,а у самой миллионы на счету.И вообще вы по моему начинаете уже биться в истерике.Несете всякую чушь.Ведь тот кто поятоянно пишет либо безработный,либо сам уволился от своей некомпетентности(т.е. не справился со своими обязанностями).Я думаю всем понятно о ком речь.И напоследок тем,кто любит рыть яму другим:МОЗОЛЕЙ ВАМ ********* ВЕЧНЫХ ОТ ЛОПАТЫ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Давайте не будем заводити традицію писати з матюками. Цього разу виправляю текст, але лишаю. Якщо, в подальшому, будете використовувати матючча, буду змушений видаляти разом з коментарем.

      Видалити
  8. Винуватий? Винуватий... Щоб ти тут не писав і про кандидатів, і про ями і про "неправду", яка на сторінках розміщена, ти все одно залишишся ... Не відмиєшся від цього! І навіть якщо ти повернеш людям гроші та будеш їх слізно молити вибачити тебе, то й тоді ти будеш виглядіти в очах всіх негідником. Як тут вже було сказано, краще тихенько відійди від політики - це самий кращий для тебе варіант.

    ВідповістиВидалити