середу, 30 квітня 2014 р.

На Чернігівщині суд виніс вирок іноземцю за контрабанду канабісу

 Набув чинності вирок Ріпкинського районного суду Чернігівської області  стосовно громадянина Республіки Білорусь, який контрабандно перемістив  через митний кордон України наркотичний засіб.

У вересні 2013 року в пункті пропуску «Нові Яриловичі» правоохоронці виявили та вилучили прихований у технологічних порожнинах автівки, під панеллю приладів, пакунок з 21 гр речовини рослинного походження.


Відповідно до висновку експертизи контрабандист намагався перевезти через кордон особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом контрабандного переміщення наркотику, здійснювали слідчі Управління СБУ в Чернігівській області.

Рішенням суду громадянина Білорусі визнано винним у вчинені злочинів, передбачених ч.2 ст.305 (контрабанда особливо небезпечних наркотичних засобів) та ч.1 ст.309 (незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 20 тисяч гривень.

 Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області

Немає коментарів:

Дописати коментар