пʼятницю, 2 березня 2018 р.

«І повісили локшину на вуха - 2»


 Прочитала у районці за 23 лютого репліку «І повісили локшину на вуха» О. Нагнойного. На превеликий жаль автор не вказав де саме знаходиться та «сервісна установка селища», куди за порадою дописувач здав свій принтер для ремонту.
     Хоч і без адреси, все ж здогадуюсь, що принтер був зданий туди, куди місяцем раніше здали для ремонту принтер з Кухарського ДНЗ, в якому, як і в принтері дописувача, також необхідно було перезаправити або дозаправити картриджі.

     Принтер був у тій «горе - сервісній установці селища» трохи менше місяця. Під час зимових шкільних канікул сільський голова зателефонував і сказав, що принтер можна забирати. Поїхати за ним самій можливості не було. (Рейсовою 18-місною маршруткою тільки принтери й возить). Тож попросила сусіда, який того дня був у Варві своїм автомобілем, щоб той зайшов і забрав. Дякувати йому, сусід не відмовив.
     Вже вдома підключила принтер до ноутбука (потрібно було роздрукувати текст) – принтер не друкував. Спробувала зробити копію – те ж саме. Розгублено зателефонувала бухгалтеру Кухарської сільської ради і поцікавилась: яка сума була перерахована за ремонт принтера? Відповідь приголомшила – 530 грн! До слова, під час попереднього звернення з подібною проблемою до одного з мешканців Варви, який на той час був у справах у Кухарці (більше року тому), чоловік за 20 хвилин усунув недоліки і взяв за роботу 50 грн готівкою.
     Я не знаю, що вже за таку суму в нашому принтері робилося в сервісному центрі, та після так званого сервісного обслуговування на ньому лиш блимає червона лампочка і ні про який друк чи копіювання не має й мови. Тепер мені потрібно наймати машину і везти принтер назад у Варву. Хто відшкодує витрати на його транспортування після ремонту у такому «розхваленому» на весь район сервісному обслуговуванні?!!
     Хотілося б застерегти жителів Варвинщини! Якщо вже так склалися обставини, що потрібно звернутися до майстрів, обирайте добре перевірених людей. І, ні в якому разі, не звертайтеся до добродіїв з такої сервісної служби, як у нашій Варві.

     Шкода, що ця і попередні репліки так і залишаться репліками у районній газеті. Хоча в нормальних, цивілізованих, європейських державах, гадаю, подібні звернення громадян зацікавили б відповідні органи, і вживалися б заходи по перевірці діяльності подібних сервісних служб.

В. Волох завідувач ДНЗ «Сонечко»

19 коментарів:

  1. Доброго дня.то що заважає Вам і Нагнойному подати позов до суду на відшкодування моральних та матеріальних збитків?звичайно феміда в нас працює іноді однобоко але шанси є.тут в якійсь темі писали про адвоката Кабалика .звернітся можливо він Вам допоможе.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валентина Волох4 березня 2018 р. о 07:44

      Доброго ранку! Не знаю, як Нагнойному (ми з ним не знайомі), та особисто мені дуже заважає брак часу, і малі доходи (на оплату адвокатських послуг), щоб зайнятися цим питанням. Ще заважає недовіра до нашої судової системи (хто платить той і замовляє музику)...Якось так. Та якщо пан Нагнойний, чи хтось інший з тих, хто потрапив в подібну ситуацію, все ж вирішать вивести шахрая на чисту воду, - залюбки приєднаюсь!

      Видалити
    2. Так от шановна Валентино Волох .Наскільки я розумію що Ви народжена для роздачі завдань аби їх ці завдання хтось виконував.Читаючи ваші дописи то всі зробили щось не так як Вам хотілось. Не проклали дорогу в Ловицю та Ромни не відремонтували прилад . Тож знову хтось хай вирішить а ви приєднаетесь . Все це нагадує розповідь мухи яка також орала катаючись у вола на рогові.Проініціюйте ви а ми долучемось і цього горе майстра в якого немає Бога ні в жодній крапці тіла виведемо на чисту воду бо цього діяча трошки понесло.

      Видалити
    3. Валентина Волох5 березня 2018 р. о 07:48

      Так от, шановний аноніме! Якщо вам не подобаються мої дописи, кажу ще раз: не читайте, і як ви їх розумієте мене мало цікавить! Розумійте як хочете! Я не роздаю завдання, а пишу про те, що могло б і мало б робитись, (як би воно було по людському), а не робиться! І не для мене, а для людей! Як би від моїх рішень щось залежало у виконанні цих чи інших робіт, то було б все зовсім не так! А так, як кажуть: хто на що вчився! За ту роботу, є ті, які отримують заробітні плати! Отримують зарплати у РДА, ОДА! У тому ж таки горе-сервісі варвинському отримують! За свою роботу я також отримую заробітну плату, хоч і смішну, у порівнянні з вищеназваними! Була б у Варві, повірте, щось би робила б для того, щоб таких підприємців та чиновників у нас взагалі не було! А поки я не в Варві - нічим допомогти не можу. Та і в Варву з кожним днем все менше хочеться! Краще вже в Озерянах, подалі від варвинського бедламу!

      Видалити
    4. Їдьте і ремонтуйте в вашу лохвицю.от людина все не не так.всі в чомусь винуваті.

      Видалити
    5. Валентина Волох6 березня 2018 р. о 07:33

      Я вже якось без ваших порад вирішуватиму куди мені їхать і що мені робить! І чого вас заїло з тією Лохвицею?! Бачу, на згадку про це містечко у вас реакція як у бика на червону ганчірку! Чого, питається?! На цьому форумі про неї ніхто, крім вас не згадує!

      Видалити
    6. Валентино! Не встрявайте в суперечку з некомпетентними особами. З такими сперечатися - себе не поважати. А ви, шановний аноніме, спершу збудуйте дорогу, організуйте транспортне сполучення, а тоді посилайте людей у вказаному напрямку! Повірте, там би точно б зробили не так як Дирявко робить у Варві, і вже точно, не за таку б суму!!!

      Видалити
  2. вкажіть назву такого "горе" центру

    ВідповістиВидалити
  3. Наскільки я зрозумів мова про сервісний центр що знаходится в готелі на другому поверсі...чи юст сервіс якось так.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так це ж сервіс Дирявка, того шо член виконкому. його головиха хотіла підрядником зробить на послугу встановлення відеоспостереження у Варві за 500 000 грн.! і ця сума розрахована всього на 2 чи 3 камери, а не по всій Варві, як може здатися поглянувши на суму. гріх не згадати і зацікавлену в такому коштовному відеоспостереженні особу - пана Яцика, того що зараз в.о.начальника прилуцької поліції.

      Видалити
  4. Шановні аноніми і Айседоро. Ви все првильно зрозуміли. Та мова не про вартість роботи, а про якість її виконання, чи, сказати доречніше - не виконання!

    ВідповістиВидалити
  5. Ні для кого не секрет, що сервіс, про який іде мова, це сервіс Дирявка О. Не одноразово чула негативні відгуки та сама мала можливість переконатися, що там працюють не кваліфіковані працівники, які тільки вміють рекламувати себе в соц.мережах, не більше. Не докінця розумію, як він обслуговує селищну раду? Окрім встановлення камер, ще варто поцікавитись обслуговуванням комп'ютерноі техніки в селищній раді, як там взагалі все працює з такими професіоналами і в яких сумах оцінюється робота таких видатних фахівців. Здається мені що там не все чисто....

    ВідповістиВидалити
  6. Мало того...вище вказаний Дирявко являєтся членом виконкому!)думайте-гадайте як там ВСЕ працює.

    ВідповістиВидалити
  7. Те що він являється членом ми вже всі зрозуміли але ті люди які моглиб зясувати діяльність даного підприемця в усих напрямках чомусь не розуміють або така діяльність їм на руку. А тому лапша буде ще не тільки в Нагнойнго та Волох.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валентина Волох7 березня 2018 р. о 19:34

      Я перепрошую. Не у Волох, а у Кухарської сільської ради, яка перераховувала кошти за так званий ремонт! Волох заплатила б з власної кишені знайомому майстру, якби то був її особистий принтер, та туди б не повезла! І сільська рада зв"язалися з ним тільки через те, що "фірма" цього діяча працює по перерахунку, чим рукожопий майстер благополучно скористався!

      Видалити
  8. та ніякий Дирявко селищну раду не обслуговує,ото й працює там все поки що.хіба що документально. бо обслуговує її чоловік селищанської юристки ночами.ночами,бо має основне місце роботи,та і щоб люди не так балакали.а вищезгаданий Дирявко гроші допомагає йому за це отримувать. чи це взагалі нормально - питання до голови.

    ВідповістиВидалити
  9. І тут неліпа.я думаю навряд він пише там якісь програмки вночі..він це все робить на основній роботі..а Дирявко давно обслуговує селищну раду.і тендери вигравав на постачання різної орг. техніки!

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім7 березня 2018 р. о 08:29 Щось ти швидше на Аноныста схожий ! :)

    ВідповістиВидалити
  11. Ось і появилися герої публікації)).чим робить тим і пише.)

    ВідповістиВидалити