четвер, 22 березня 2018 р.

Про «європейське» «містечко».


  Що ж шановні фейсактивісти, і не активісти також, хочу Вам показати черговий приклад «європейськості» нашого далеко вже не містечка. На світлинах одна з центральних вулиць нашого «європейського» «містечка», так це вулиця Пилипенка, це та вулиця на якій наприклад розташована будівля селищної ради або будівля управління поліції. Ще місяць тому цією вулицею їздили фури, а зараз не їздять, бачте тільки стежка натоптана по середині.
Ми можемо по різному розцінювати мету перекриття центральної вулиці, чи це боротьба із фурами, чи ще якась задумка її святості, але однозначно такі дії додають нашому селу європейськості, якак полягає у відкритості влади. Як ми можемо бачити теперішня влада у Варві йде відкрито навіть на такі дебільні кроки, так що цінуйте шановні те що маєте, відкритість – це європейська цінність.

    А ще кажуть, що там під снігом приховано біжить така собі підземна річечка прямісінько з європейського водогону і на дорогу, а це до речі теж корисна справа для команди святої голови, треба ж якось довести втрати води у водогоні до 100 тис. м. куб., от вона і біжить вже два місяці, а шо, про тарифи ви вже чули, тарифи треба піднімать, а то підприємство не виживе, ви що і не вздумайте заважати святій особі, а не то про вас совєцька преса все напише, все розкаже.

21.03.2018 
Павленко Дмитро

1 коментар:

  1. річечки там дійсно текли... добре, що після того як грязюки намісили, сніжком прикидало))) але ж сніжок то розтає...

    ВідповістиВидалити