вівторок, 6 березня 2018 р.

Про передвиборні обіцянки та їх виконання.


     Під час виборів, як пам’ятаєте, стільки всього всіма обіцялося, що аж страшно було. Голова ОТГ разом з партією зокрема обіцяли і прозорий розподіл бюджетних коштів під контролем громади, але не так сталося як гадалося. На два депутатських звернення депутата Цопи М. щодо показників, що були закладені в розрахунках видатків на доплати та премії посадовим особам Варвинської селищної ради. І як ви можете прочитати, селищний голова вперто не збирається надавати цієї інформації, тобто скільки якій посадовій особі закладено в розрахунок премій та доплат.
Це прямо порушує вимоги статті 28 Бюджетного кодексу України, ЗУ «Про доступ до публічної інформації», ЗУ «Про відкритість використання публічних коштів» та ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад». Але ж брехня це принцип діяльності теперішнього селищного голови, а бовдури що голосували за неї не повинні знати і думати які куди витрачаються кошти з селищного бюджету.



03.03.2018
Павленко Дмитро

1 коментар:

  1. Хотілось би привітати всіх жінок з святом.але не всіх.хай.цій панянці на фото легенько ікнется..йшов по Варві-повна дупа на тротуарах та на дорозі.слизота і не чищено.не дай боже морозу-гаплик усім і пішим і на авто.та ще й у половині селища нема води.вона є але тече по вул.Пилипенка.ось така сумна ситуація.все прос...ли що було.але мені здаєтся що це ще не кінець всім негараздам.якто кажуть далі буде....

    ВідповістиВидалити