неділю, 5 квітня 2020 р.

Про помийницю та не тільки.

    Не так давно, я робив допис про минулий тиждень та події що відбулися протягом нього. Зокрема я згадував публікацію повідомлення в газеті від 26 березня про засідання сесії, що відбулося 19 березня, і на якому начебто розглянули тільки одне питання порядку денного – виділення коштів на нагальні потреби, ось так це виглядало, в другому абзаці повідомлення:

«Відтак сесією того дня було затверджене бюджетне рішення, яким виділено 50 тис. грн. додаткового співфінансування на потреби райлікарні у засобах захисту для медиків, медикаментах і матеріалах на початок можливого прийому інфікованих. Решту питань було від терміновано на друге засідання, яке рада скличе після завершення карантину.»
Ви і самі можете переконатися в цьому з доданої сканкопії того повідомлення. Але в цитованому фрагменті окрім суми виділених грошей все брехня, і про решту питань і про друге засідання після карантину.

Так от, на тому засіданні 19 березня про яке йде мова в повідомлені було розглянуто два питання та прийнято два рішення. Одне про зміни до бюджету, тобто виділення коштів на потребу лікарні в засобах захисту та медикаментах, це рішення під № 53, а інше, друге рішення, це рішення № 54 «Про результати службового розслідування».


І в цьому випадку виникає питання, а з якою метою ЄЗима приховала цей факт від читачів, отих бідних літніх людей, які тільки з газети дізнаються інформацію, як бачимо брехливу? Яке таке розслідування обговорювали в другому питанні порядку денного того засідання від 19 березня? А я вам скажу, що ніякої інформації про це немає, я думаю, що і депутатам її не надавали. Тобто відбулася якась подія, хтось з обранців чи чиновників порушив антикорупційне законодавство, але виявляється громаді цього знати не можна. І наші славні кєровніки вирішили це приховати. І звичайно ж це все обслуговує наша славна помийниця. І тут не особливо важливо, що це конкретна особа ЄЗима. Це все робиться з використанням друкованого ЗМІ, яке цією ж особою використовується для обслуговування та відбілювання влади, приховування резонансних подій та справ, приховуванню правди та маніпулюванням інформації. І саме за такі випадки журналістику називають другою найдавнішою професією, а може і першою.
Ніно Миколаївно, це для отакої брехні та маніпуляцій створена газета, яку одна особа перетворила на помийницю? Це ви навчили зиму, це така традиція у районній газеті, це так було завжди? Чи це нові віяння останніх років? Вам образливо читати мої твердження? Але ж я їх не вигадав, ось вам яскравий приклад, який просто виринув на поверхню. А скільки не виринуло? Скільки було приховано та забріхано, і просто їх ніхто не помітив чи не захотів помічати?
Так от, зрозумійте, коли вам образливо, то в цей час вся громада терпить ганьбу, ганьбу від самої цієї ситуації. Коли її, громаду, за її ж гроші ошукують, брешуть їй в очі, маніпулюють, грабують, і все це під пись-пись помийниці, не газети. Це не просто образа, це злочин, без будь якого перебільшення.
І коли вам не приємно щось читати, то підіть туди і змініть це все, або просто терпіть, це ваша ноша, яку вам прийдеться носити, а нам всім поки є така влада та ця злочинна злука, нам всім це прийдеться також терпіти і їсти щотижня, в тому числі і завдяки вам, бо вам образливо.

03.04.2020
Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар