середа, 19 травня 2021 р.

Чому ж не ліквідували бібліотеку?

 


   Що ж, нарешті я дочекався на відповідь на моє звернення, яке я оприлюднив в попередньому дописі на цій сторінці. І пропоную всім вам прочитати у тому листі відповідь на головне питання: які причини того, що питання ліквідації бібліотек було зняте з порядку денного. Я просив назвати всі наявні причини.

    Відповіді на моє запитання я не знайшов, а як у вас з цим успіхи, ви змогли прочитати про всі наявні причини?




     От і все що потрібно знати про того кого ви обрали на посаду селищного голови, на просте запитання чому було знято питання порядку денного з розгляду не може надати відповіді. Ви сподіваєтесь, що ця посадова особа зможе дати відповідь на якесь складніше питання? Та вона за десять років роботи селищним головою не може запам’ятати як правильно називається її посада. В одному реченні голова селищної ради (такої посади не існує), в іншому селищний голова, про що далі можна говорити? Заслужений вчитель України. Позаду наступають такі ж, ще не заслужені, але дуже хочеться, от і служать, тому і з’являються такі проекти та такі рішення як про ліквідацію бібліотек. 

     Підключили штатний орган пропаганди, треба ж забалакати цю всю подію. А що тут забалакувати, вчительоквиховательок примусили на комісіях проголосувати за ліквідацію, ті проголосували. Потім оговталися, виходить дурня, питання зняли з розгляду. Підготували зовсім інші проекти рішень, про що і говорилося на комісії тим же ж вчителькамвихователькам, але коли ти служиш, то «думать вредно», треба служить. Сказали голосуй – значить голосуй. Скажуть біжи, побіжать, нелегка доля людей служивих.

     Цікавим аспектом в цій історії є і сама причина ліквідації, про яку так ніхто ніде й не обмовився. Балачки про те, що це є методом реорганізації бібліотечної системи – є ознакою дебільності, і більше нічого. Тому що людина зі здоровим глуздом, яка вміє читати українською, ніколи не скаже реорганізація шляхом ліквідації, тому що прочитавши вимоги законодавства стає очевидним такого способу реорганізації не існує. І за логікою єдиною причиною, саме ліквідації бібліотек, було бажання звільнити керівника бібліотеки та весь персонал, бо ліквідація є єдиним способом це здійснити. Що вже там трапилося, яка така провина бібліотекарів перед чиновниками та їхніми посіпаками невідомо, але чітке та стійке бажання ліквідувати бібліотеки та звільнити персонал було, і це було продемонстровано як до засідання комісій так і під час такого засідання. Демонструється це і далі, адже ніяких причин та пояснень так ніхто і не надав, що ж стало причиною призупинення ліквідації??? Що, хтось визнає, що дуже хотів звільнити бібліотекарів, вже і караван пішов в потрібному напрямку, вже наче все складається, а як пішло до діла все обвалилося, бо незаконно, бо будуть наслідки?

    Ви дивуєтесь, що ківа став кандидатом наук? Та таких ків навколо вас пачками, ви їх обираєте депутатами, головами, вони «вчать» ваших дітей, потім ви їм ще несете гроші, вони знову «вчать» ваших дітей як здати ЗНО і в них все добре, життя вдалося. Як казав найвеличніший презедент – їж те.


13.05.2021

Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар