субота, 29 травня 2021 р.

Як діпутати премію гребли.

     В продовження теми премій тільки для апарату ради, в продовження теми розжовування подій, які вже відбулися та продовжують відбуватися ще одна історія. Показова. Так от, коли фракція ЄС в селищній раді попереджала про складну ситуація з бюджетом, коли я особисто на засіданнях комісій та сесій постійно запитував так гроші є чи немає? Ви ж казали, що немає, тоді чому на кожну сесію пхаєте рішення про премію селищному голові? Але на це питання ніхто не відповідав.

    І от, щоб уникнути конфлікту інтересів, проект рішення щодо оплати премій селищному голові подав депутат Целеп,  односписочник Саверської-Лихошви В.В. по списку ОПЗЖ. І зверніть увагу, що з 01 січня до 18 лютого не було рішення про виплату премій, тобто за цей період, взагалі, не повинно бути нарахування премій. Але як воно було ми вже знаємо.



    І тут питання не до конкретного депутата Целепа, хоча і до нього також, а до всіх тих 15 депутатів, що підтримали цю ініціативу, незважаючи на критичний стан селищного бюджету. Але ще більше питання, до всіх чи повних бовдурів, чи просто провокаторів, які ходять по сторінках соціальних мереж і торочать своє: діпутати гребуть премії; що ви робите депутати, ви нічого не робите; хіба ви не можете щось разом там зробити чи вирішити? Шановні, дивіться на оце показове голосування щодо премій і робіть висновки, порівняйте з запитом депутата Долі Л.В., а якщо ви не можете зробити висновки, тоді вам не допоможе нічого. Знову продовжуйте сприймати та голосувати за тих, хто вам найбільше бреше, і тоді, точно, ваш шлях у простирадлі на цвинтар має пришвидшитись та увінчатися успіхом.



24.05.2021

Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар