середа, 19 травня 2021 р.

Так а що там з бібліотеками?


           Ну що шановні варвинчани сьогодні на сайті селищної ради оприлюднено оголошення про проведення дев’ятої сесії селищної ради, навіть порядок денний оголосили. І що там у нас за питання під номером п’ять? Пише, що «Про зміну найменування комунального закладу «Варвинська централізована бібліотечна система» Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області. А де ж ліквідація? 



За що ж вчителькивиховательки голосували на профільній комісії? Ви ще ж не знаєте, а 30 квітня на засіданні сесії питання ліквідації бібліотек було знято з розгляду. За роз’ясненням цього випадку я й звернувся до селищного голови. 



Чекаю на відповідь. А сьогоднішнє оголошення черговий раз доводить – проекти рішення готуються лівою ногою, депутатами із «ширки» взагалі не читаються, а голосуються за вказівкою. Тільки в цьому випадку виникає одне питання, а що може бути межею, за яку ті самі вчителькивиховательки не перейдуть? Чи таких меж немає? Історія з бібліотекою показала, що певні межі долаються без особливих проблем. Але поводирі каравану кудись там вперлися з бібліотеками, і як ми бачимо, була ліквідація – стало перейменування, це все що треба знати про досвід, профпридатність та наявність здорового глузду в отому всьому каравані.

05.05.2021

Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар