вівторок, 25 травня 2021 р.

Процес пішов, панове, з чим вас і вітаю!


       Анонсовані події відбуваються тихенько, а ми на них навіть не встигаємо реагувати. І ось черговий приклад ефективного врядування: в першому кварталі витрачаємо 900 тисяч гривень на стимулюючі виплати премій і всього іншого для чиновників, а вже в другому кварталі ліквідовуємо 4 сільські школи, щоб зекономити все ті ж 900 тисяч гривень. Яка в усьому цьому логіка? Я не знаю. Але ви можете ознайомитися самі з відповідним наказом по відділу освіти. Кажуть з метою забезпечення належного виконання селищного бюджету, а премії платили з тією ж метою?




      Подібні рішення, про закриття сільських шкіл, мають прийматися публічно, після довгих та виснажливих обговорень насамперед в сесійній залі народними обранцями, з подальшим вирішенням соціальних питань та проблем в тому чи іншому селі, а не тихенько в кабінетах чиновників от такими наказами. Але маємо те що маємо. За якими принципами приймаються такі рішення, які причини таких дій чиновників, які результати досягаються такими рішеннями і головне з якою метою, про все це нам ніхто не повідомить, тому що не вважають за потрібне, як то кажуть: собаки гавкають, а караван іде.

      Теперішню владу обрала більшість від тих хто проголосував на минулих виборах, відповідно вибір було зроблено, тепер пожинаємо плоди голосування та врядування. Їж те.


20.05.2021


Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар