середа, 19 травня 2021 р.

А що там ОБСЄ, лінолєум везе?


     Правду кажуть, що загалом наш мудрий нарід забуває все дуже швидко хто і що з ним проробляв, пам'ять тримається буквально пару тижнів, а потім вже і не згадується ні що, і ні за яких обставин. Яскравим прикладом цієї тези є історія з музичною школою, точніше з новим можливим приміщенням для музичної школи.

    Я нагадаю, що основною причиною неможливості переведення музичної школи до бувшої будівлі селищної ради називалася програма за підтримки ОБСЄ «Поліцейський офіцер громади». Буквально за кілька тижнів вже, мабуть, кожен у Варві зрозумів, що це тупа нахабна брехня, ніякого ОБСЄ ні з якою програмою не існує. І після цієї тупої брехні нічого не відбулося, взагалі, ніхто навіть не вибачився перед громадою за тупу відверту брехню.



      Наші ж славні брехунці (чиновники) на чолі з найпершою чиновницею зробили вигляд, що нічого не відбулося, що ще нічого не вирішено, створили комісію (класично) і вивчають питання. Після таких заяв іншого нічого не звучало. Тобто на сьогодні має працювати якась комісія та вивчати питання. Це за словами брехунців так мало бути, але насправді є зовсім інше, питання перенесення музичної школи в приміщення так званого «будинку піонерів» вже вирішене. Більше з тим прийнято відповідні рішення, які і були проголосовані 30 квітня 2021 року на пленарному засіданні сесії селищної ради. Як ви можете побачити з долучених зображень будівлю «будинку піонерів» передають з відділу освіти до відділу культури (бо саме в галузі культури працює музична школа). А натомість будівлю музичної школи передають відділу освіти, і в якій мають намір розмістити інклюзивний центр відділу освіти.



   Підсумовуючи всю цю історію варто зауважити, що в публічній площині остаточне рішення ніхто так і не оголосив, відповідно це може свідчити, що розуміння таких кроків у зацікавлених сторін немає, відповідно чиновники це роблять мовчки, навіть, не коментуючи, ховаючись від публічності. Тим більше депутатський корпус в частині «ширки» голосує все що захочеш, була б команда. Чи придатна та будівля до влаштування музичної школи, як буде здійснюватися переїзд, як буде проходити майбутнє навчання, про це взагалі ніхто нічого. А ще там якась історія з якимсь лінолеумом, який хтось кудись потіг. Хоча може ОБСЄ привезе той лєноліум? Їж те, двома словами.


14.05.2021

Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар