пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Про пріоритети селищної влади.

     Знову ж певний збіг обставин, що стався на минулому тижні змушує реагувати на події та інфошум навколо них. Так на минулому тижні відбулися засідання постійних комісій селищної ради, яким на розгляд було винесено близько 60 питань порядку денного, який ніяким чином не був оприлюднений. Так, на минулому тижні в п’ятницю в совєцькій пресі вийшов черговий «шедевр» про святу її величність, який як я зрозумів мав певним чином виправдати чи роз’яснити електорату в чому саме святість її величності. І як доповнення до цих подій, на минулому тижні в соц. мережах з’явились повідомлення про відсутність заробітної плати в певних бюджетних установах (наскільки я зрозумів в установах культури).




  Як пов’язані всі вище вказані події? Вони нам яскраво характеризують ситуацію в яку ми всі потрапили. І вимальовують перспективи та пріоритети нашого подальшого розвитку. Як ви можете побачити з програми теперішньої голови та партії що її висунула, Саверська реалізує і має намір реалізувати ту програму, хоча як показують певні обставини в певній частині, бо прозорий розподіл бюджетних коштів під контролем громади не входить в її плани, як ми могли були переконатися. Чи підтримує її в цьому партія невідомо, побачимо. Натомість серед проектів рішень ми можемо бачити рішення про встановлення пам’ятника, в пріоритетах зазначених в шедевральному інтерв’ю ми бачимо алею звьозд. Цікаво, коли нам об’являть про фонтан?
 Поряд з цим нам не об’являють про справді необхідні громаді дії та пріоритети. Ви десь чули чи бачили про наміри до будівництва водогону на Зарічці, чи реалізації проекту реконструкції вуличного освітлення у Варві, чи що робити з полігоном для сміття? Сесія розглядає в найближчий час ці питання???
   Натомість вона буде розглядати питання встановлення пам’ятника, громаду підгодовують лайном про алею звьозд, шановні кому це треба, і прямо зараз? В когось нетерплячка? Що вирішують пам’ятник, фонтан та алея звьозд? Які нагальні проблеми? Чи ці забаганки однієї хворої людини дадуть поштовх до розвитку громади? Я особисто в цьому сумніваюсь.


    Працівники галузі культури на собі випробовують зараз пріоритети теперішньої влади, і отримують розуміння всім тим процесам через які будуть скоро проходити можливо і всі жителі громади. А совєцька преса нам вчергове буде підсовувати лайно в красивій обгортці:
 «Ну і насамкінець трішки особистого. Валентино Василівно, важкими були вибори, важким став старт нової громади. Як відчуваєте, до снаги Вам ця справа?
- Думаю, що так. Я не беруся за те, що мені не по силі. На Президента ж не балотуюся, - всміхається співрозмовниця. – Ставлю собі ту планку, яку можу взяти відповідно віку, досвіду, освіти. Тим, що виходить не все і не відразу – дуже не переймаюся. Від помилок ніхто не застрахований, але йдеш далі і шукаєш вихід, бо люди ж розраховують на тебе, вони ж тебе обрали…
- Та й керівник громади не повинен все знати, все вміти і все зробити самотужки. Ваша місія – об’єднати громаду на вирішення певної проблеми.
- Так ще влучне визначення – координація роботи….
От читаю я цю всю маячню і мені цікаво: на що ж розраховують ті що голосували за неї? Бо яка в неї проблема зрозуміло, і те що вона не в біса не координує теж, але кожен зробить свій висновок.
27 березня 2018
Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар