пʼятницю, 29 березня 2019 р.

Про кошти на будівництво очисних споруд.


     04 квітня 2019 року відбудеться сесія Чернігівської обласної ради, а на 29 березня призначено засідання відповідних комісій облради. Серед питань порядку денного зокрема є питання «Про  затвердження  додаткового переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2019 рік». Проектом даного рішення передбачається виділення з цього фонду коштів в сумі 3 млн. грн..



    Чи виділять цю суму коштів депутати обласної ради ми дізнаємося після 04 квітня, але не це є основним моментом в цій історії. За умови позитивного вирішення питання фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, питання фінансування будівництва очисних споруд практично не вирішиться. Адже для реалізації наявного проекту потрібно 9,5 млн. грн.., селищним бюджетом передбачено 2,8 млн. грн.


Тобто, для реалізації проекту не вистачає ще 3,7 млн. грн.. І от в цій ситуації цікаво, який пріоритет обере теперішня селищна влада? Звідки будуть урізати? А ще потрібно 1 млн грн. на тер центр до кінця року, 5 млн на лікарню і так далі. Що ж будемо урізати? Явно не святе, явно не міністерські зарплати. Явно не святий благоустрій, а що ж тоді???

27.03.2019
Павленко Дмитро

13 коментарів:

  1. Іван Петрович29 березня 2019 р. о 16:00

    Честь і хвала тому, хто домігся включення реконструкції очисних у Варві до обласної програми. Третина витрат з кошториса для селища суттєва допомога.

    ВідповістиВидалити
  2. Микола Гайдай знає як будувати очисні споруди?

    ВідповістиВидалити
  3. Знає.він керує ними...там гімна повно...

    ВідповістиВидалити
  4. Щоб не построїли для КП " Господар" вони за год чи за два нові очисні приведуть до такого стану як і ці. Поточні ремонти не робили а кошти списували. Якби прокуратура перевірила ці махінації то Садовий сидівби за гратами. Це я кажу бо мені там довелося робити і я все бачив на власні очі. Чого і пішов звідти щоб самому не сісти.

    ВідповістиВидалити
  5. Колю Гайдая необхідно зверху посадити на очисні , нехай нюхає.

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже цікаві коментарі...
    Виходить у кожної відмитої гривні на лайні є прізвище?
    А якби більш конкретно хто розповів за ті очисні.

    ВідповістиВидалити
  7. Хто саме богатий за 2018 рік із районних чиновників?

    ВідповістиВидалити
  8. Не провокуй сам знаєш що Бакуменко П.І. отримав дохід за 2018рік 425777грн.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тепер зрозуміло чому невистачає коштів в районі на фінансування заробітної плати терцентру,бібліотеки,лікарні коли такі заробітні плати у їхнього засновника-РАЙРАДИ.

      Видалити
    2. Дійсно до лиха грошового доходу.Зарплата річна-376332, а місячна 31376, оренда майна49445, пенсія 29182(щось мало показано). А ви кажете депутати міністри. їх зарплатня захмарна. Тут у районі міністри сидять.

      Видалити
  9. 35481,42 тгрн місяць заробляв хлібороб з срібняннщини на нащій ниві . слава Варвинщині.................

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. 1300 або баксів, слава хліборобу У Польщі таких заробтків не має

      Видалити
    2. О диво! Хто пам'ятає Гришу Милолащенкового "....."не знаю чи живиий
      ? довгих років життя а якщо живий і.. царрсво небесне якщо не має , у нього (Бакуменка) 2 квартири в Чернігові і посада сина у Кульбаки

      Видалити