пʼятницю, 8 березня 2019 р.

Типу підгоріло.


    В середу 06.03.2019 року у владних кабінетах ОТГ, а вже потім і в мережі трохи підгоріло. Трапилася прикра оказія, голові правлячої фракції Аграрної партії Гайдаю Миколі Васильовичу, вимкнули світло на сходових клітках його будинку. Як ми можемо побачити за наслідками оказія виявилася гучна, бо народила цілий лист голови фракції до своєї ставлениці Варвинського селищного голови.
Але чомусь лист не від мешканця будинку  такого, а від голови фракції. Добрий вечір! Ось давайте почитаємо разом:

Ось дивіться, там пише: «фракція вимагає вжити». Справа в тому, що фракція може щось там робити, вимагати, просити, вирішити і так далі під час свого засідання. Зі змісту листа зрозуміло, що засідання фракції не було, відповідно Микола Васильович розглядає фракцію як свою кишенькову, як свою власність, хоп так, і фракція вирішила. А нам тут вєщають: у нас на фракції плюралізьм, ми голосуємо хто як хоче і так далі.  Так що шановні виборці, от саме за це ви і голосували виявляється, за кишенькову фракцію, яка лампочки вкручує, які Павленко з Остапцем повикручували.
     Але повернемось до листа, так от цікаво, як на цьому уявному засіданні фракції поводив себе член фракції Садовий, який і є натхненником та керівником вимкнення світла в під’їзді Миколи Васильовича?  Я так зрозумів з листа, що Садовий послав Миколу Васильовича під три чорти та вимкнув світло, незважаючи на рішення фракції. Оце видно позиція в депутата! Хто? Каже, голова фракції? Шо, договір в нього є? Та хай тим договором зробить ото оте. Кому той договір треба, кого він цікавить? Ми ж фракція, нас люди вибрали, ми ж для людей все робимо, і світло теж туди. А він ненормальний, договір якийсь у нього.
    Як ми можемо бачити Микола Васильович образився на Сергія Миколайовича, і щоб якось приструнити обидчика пожалівся Валентині Василівні. Аяяй, ви подивіться, потрібно вжити заходів до керівництва КП «Господар» та відновити освітлення, а не то, ми зберемо позачергову сесію. А після цього хочеться запитати: і що станеться після того як ви зберете позачергову сесію? Ви світло хочете відновити чи вирішити питання управління будинками?
Як Вам шановні варвинчани така історія? Як ви думаєте, 11 депутатів і ціла фракція на чолі з Миколою Васильовичем потрібна щоб відновлювати світло на сходах? При цьому лише в будинку Миколи Васильовича, адже в інших будинках колотнеча зі світлом по різному триває вже місяцями, а де ж була наша славна фракція? Мабуть була тимчасова втрата зору, слуху та й розуму.
А тепер серйозно. Миколо Васильовичу ви настільки атрофувалися як політик разом з усією своєю фракцією, що з під вашої руки міг з’явитися лише такий лист. Цей лист є свідченням Вашої безпорадності перш за все. Адже маючи інформацію про стан справ в КП «Господар» взагалі, маючи інформацію стосовно керівництва КП «Господар», а саме стосовно Садового С.М., що ви зробили особисто як депутат, а тим більше як голова фракції? Правильно, ви знайшли йому нову посаду, якої і бути в природі не було – заступник директора, з вимкнення лампочок. От хто-хто, а Садовий вас научить що таке політика. І нічого ви йому не зробите, хоч буде світло хоч ні, вам навіть не допоможе результат аудиту, який ви начебто хочете провести, ви нічого не зробите, бо ви безпорадні. Бо разом з Садовим вам потрібно буде вчиняти заходи до вашої однокласниці, яку ви привели до влади, а от їй ви точно нічого не зробите, бо вона сама стала головою, вона особа вже неземна, не те що ви –  приземлені!
По друге: ваш лист показує, що ви переймаєтесь людьми лише коли це стосується суто вас. Жодного разу, з приводу жодного питання порядку денного чи проблеми селища за весь рік звідколи ви та ваша кишенькова фракція з’явилися в селищній раді, ви не писали листів та не оприлюднювали їх. Ви вважаєте що першим таким питанням в історії фракції має бути відсутність світла на сходах у вашому будинку?
Щодо службової невідповідності. З кого ви збираєтесь почати? Стосовно Садового С.М., який керував вимкненнями освітлення в будинках, в тому числі і у вашому, я вже написав, так як і стосовно Саверської. А що ж стосується вашого особистого та вашої фракції голосування стосовно роботи КП «Господар»? Ви ж визнали таку роботу задовільною незважаючи на те що декілька будинків на той час вже були відключені від електропостачання освітлення сходових кліток? Може ви стосовно себе та своєї фракції ініціюєте розгляд службової невідповідності та благополучно розпуститесь та не будете ганьбитися? А що стосується виконкому, склад якого ви та ваша фракція затвердила своїм голосуванням? Що особи вами обрані вчинили щодо контролю за діяльністю КП «Господар»? Ви просто навіть не уявляєте як ви засралися, просто дивившись, мовчавши та мовчки чухавши чуби.

07.03.2019
Павленко Д.В.

11 коментарів:

  1. Шановні, то все від лукавого!
    Голосують вони завжди так, як того вимагає перша леді! І будуть робити те, чого вона хоче!
    Але є загроза, що їх не оберуть наступного разу за безлад до якого вони причетні (не дивлячись на їхні відібрані у свій час у жителів району мільйони), от вони й почали здалеку робити вигляд як вони турбуються про людей...

    ВідповістиВидалити
  2. Все правдиво прописано, але ж ми і привели їх до влади.

    ВідповістиВидалити
  3. Аналізуючи допис, можна зробити висновок, що аграрники на чолі з Гайдаєм ніколи не будуть стояти на захисті своїх виборців. такі вони від природи. Хто стане на захист:саверська чи гайдай . садовий. гармаш, сміловець- це не ті люди. Інші 7 депутатів будуть дивитись. що робить гайдай і вони за ним будуть повторяти. Власної думки немає. Відсутність освітлення у своєму під"їзді змусила гайдая щось написати .І то якби не впав на ступеньках. А деж ти був, якщо інші будинки від цього страджають. Біда тай годі з такими обранцями. За БЮТ там нічого і говорити.

    ВідповістиВидалити
  4. Своє ближче до тіла, а отже і болить по особливому. Хай би Садовий не вимикав світло у Гайдая, і всеби було нормально. То дрібниці, що не має світла у когось, а не в керівника фракції. Голосуймо за достойних представників громади в раді, а не за ображених і амбітних

    ВідповістиВидалити
  5. Так що ж зроблено селищною радою за 8 років? Виходить нічого! Виходить пусте все було! Ті вояжі в Чернігів, ті палкі промови по радіо та телебаченню!
    А якже ті люди, які за неї голосували та за тих депутатів (гармашів та садових усяких і компанію) за яких гроші носили? Хай вони й не розуміють що накоїли, але ж може ніч сама темніша перед світанком? Може ж розвидниться у головах тих???
    Нащо ж людей дурить? і вони, як покірні ягнята йдуть на бойню так і вони йдуть голосувать хто за гроші а хто по недоумкуватості.
    Ну шо, побачили? Як вам?
    Так радійте ж і смакуйте! А ті за кого ви голосували хрєн на вас положили такий товстий і довгий (знаєте, корінь такий є) і буде вам та радість ще довго гикатись...

    ВідповістиВидалити
  6. Читаючи твої Дмитро файлетони диву дивуєся коли ти відвідуєш сесії то на них ти тимчасово втрачаєш зір, слуху та й уже й розум . От ти пишиш караул Гайдай і його партія в пяти домах відновила світло що тут поганого зроблено одне що це Гайдай з аграрної партії яку ти чомусь не любиш . Ти все пишеш що аграрна партія проводила підкуп на попередніх виборах, то чому ж тоді твоя кандидатура не пройшла тиж балатувався як я розумію від аграрної партії, звідси слідує що твоїй кандетатурі не помогли даже кошти –ТИ ПРОСТО ДНО .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дмитро я читала твої замітки про події минулої сесії, чому в них немає нічого відображеного про отримання (за які заслуги)депутатом Цопою та його дружиною 4 гектарів землі. Чи це не аграрна партія цим можна. А простим людям не має чому? Дмитро ти не чесний в своїх замітках. Тут присутній ЗАПАХ ЗАКАЗУХИ.

      Видалити
    2. Заказуха чи не заказуха, але ж правда...

      Видалити
    3. А ліпше скажіть прямо, що тут не чесно? Ваше порівняння двох різних визначень чесність і порядність не коректне. Антонімом слова "чесно" є не чесно, підло. А замовлення то і є замовлення.

      Видалити
  7. Коли саверська отримувала землю на всю сімейку свою то це було нормально?

    ВідповістиВидалити