середу, 20 березня 2019 р.

Дещо про схід села.


 17 березня 2019 року відбулися загальні збори мешканців Варви, на яких звучали звіт селищного голови та директора КП "Господар". При цьому звучало мало запитань та відповідей на них. Дещо з цього перебігу ви можете прочитати нижче на зображенні.

8 коментарів:

  1. друк в газеті..... і що далі.......

    ВідповістиВидалити
  2. Та він задовбав той остапець своїми забобонами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Серьожа. Я нікого не задовбую своїми питаннями. Більше того я особисто нічого не вимагаю для себе. Піднімаю питання які хвилюють не тільки мене а і других членів громади. Звісно, тепер редактору газети потрібно надрукувати в районній газеті запитання, а селищному голові надати відповіді. І не просто відповіді, а обгрунтовані відповіді. Тож чекаю в газеті діалогу влада і громада. Запитання і відповіді.
      22.03.2019 року. Остапець В.П.

      Видалити
  3. Дійсно так. Пише що попало і ніякого толку. Його не зрівняти з Павленком, хоч на Павленка ідуть нападки від не популярних посадовців, але ж він аргументовано, дохідливо та і хвахово викладає в дописах що твориться в державних установах, про їх відповідальність та рівню зайнятих посад.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. скоріше винахідливо ніж дохідливо. Раніше я уважно читав його дописи і доволі серйозно їх сприймав. Але зараз бачу, що Павленка понесло. В його дописах я не бачу конкретних пропозицій, виходу із ситуації, що описує. Враження таке ніби Павленко хоче показати, що він один розумний і неповторний, а всі інші дебіли. І мені цікаво - Павленко за освітою - медик чи інший варіант. Дякую.

      Видалити
  4. Аноніми. Непишіть дурниць, хто, як пише. Ось візьміть і напишіть ви і поставте своє прізвище. Але пишіть по суті піднятого питання. Якщо є пропозиції чи зауваження висвітлюйте вони будуть враховані. І майте повагу один до одного та культуру у спілкуванні. 23.03.2019 року Остапець В.П.

    ВідповістиВидалити