вівторок, 19 березня 2019 р.

Про стабільність.


    На минулому тижні рухаючись вулицею Зарічною, а саме на узвозі до центрального майдану селища, помітив потік води, що рухався вулицею вниз. В цей час на території напірної башти, що знаходиться на початку вулиці Зарічної, комунальники проводили якісь роботи, що супроводжувалися скиданням води зі свердловини.

    Такі роботи проводилися та проводяться періодично кожного року, що призводить до відповідного благоустрою території. Ця історія мені нагадала таку ж історію з 2012 року. Про що і йшлося у відповідному дописі на блозі Варва новини.
Пропоную поглянути на відповідні світлини. Ті що з написом це світлини 2012 року, решта цьогорічні, тобто 2019 року. От і подивіться і зробіть висновки про семирічну стабільність; благоустрій; комунальну сферу, професійний день якої ось святкували; і про відношення місцевої влади до цього




І цей «благоустрій» території знаходиться на відстані 100 метрів від центрального майдану селища, або 150 метрів на відстані від того місця де стояло найбільше досягнення 2018 року – красуня ялинка. А нам вчергове партійці з Аграрної та БЮТу будуть розповідати, що потрібно 10 заступників, і вони повинні мати міністерські зарплати.
Суспільство заслуговує на ту владу яку обрав чи промовчав коли обирали!

18.03.2019
Павленко Дмитро

2 коментарі:

  1. "НАФТОГАЗ" СНИЗИТ ЦЕНУ НА ГАЗ ДЛЯ УКРАИНЦЕВ С 1 АПРЕЛЯ
    Размещено: 19.03.2019
    "Нафтогаз" снизит цену на газ для украинцев с 1 апреля
    Национальная акционерная компания "Нафтогаз Украины" снизит цену на газ для промышленных и бытовых потребителей. Об этом сообщили в пресс-службе НАК.
    В компании указали, что новые цены будут действовать уже с апреля текущего года.
    "Промышленные потребители, которые сотрудничают с "Нафтогазом" на условиях предварительной оплаты, будут покупать газ по цене 5 990 гривен/тыс. куб. м (без НДС и расходов на его транспортировку магистральными и распределительными трубопроводами)", - говорится в сообщении.
    Кроме того, указано, что в марте удалось закупить достаточный объем газа для обеспечения бытовых потребителей.
    "Учитывая это, ООО "Газоснабжающая компания "Нефтегаз Украины" снизит цену на апрель для своих бытовых потребителей в Кировоградской области и других регионах на 2%, не устанавливая максимально возможную торговую наценку поставщика, которая разрешена законодательством", - сообщили в НАК.


    По данным компании, благодаря этому конечная цена газа для бытовых потребителей составит 8,38 гривен за куб. м вместо 8,55 гривен за куб. м.
    Как отмечал NEWSONE ранее, премьер-министр Украины Владимир Гройсман заявил, что Кабмин в ближайшее время не планирует отменять механизм поставки газа по специальным обязательствам.

    ВідповістиВидалити
  2. чудові фото, і Микола Васильвич по дорозі на роботу спостерігають за означеним

    ВідповістиВидалити