неділю, 3 березня 2019 р.

Про благоустрій в 2018 році.


        Продовжуючи підбивати підсумки 2018 року, в продовження розповіді про 26 сесію селищної ради пропоную Вам вчергове звернути увагу на благоустрій, про що дуже коротко звучало на сесії, але який дуже впливає на безпеку та комфорт всіх нас. Ця тема також узгоджується з найбільш обговорюваною зараз – декларацією Кального, першого заступника селищного голови, адже історія з благоустроєм так само як і історія з згаданою декларацією показує нам одне і те ж – тупе, бездумне витрачання громадських  грошей на забаганки окремих обраних осіб. І в цей же ж час тупе бездумне мовчання депутатів, які все це підтверджують своїм голосуванням.

       Повернемось до сесійної зали 21 лютого 2019 року, як я вже згадував в одному з попередніх дописів серед питань порядку денного розглядалося питання звітування за виконання програми благоустрою за 2018 рік.

Доповідь була ну дуже коротка, більша частина її стосувалася собак, про що можна почути та побачити на цьому відео:
     До речі стерилізація собак як всього на всього один з пунктів програми, але який яскраво показує суть відношення чиновників на чолі з Саверською до своїх обов’язків. Всі заходи, всі обов’язкові роботи виконуються лише після гучної колотнечі, а поки колотнечі немає, то і благоустрою не буде. Це показала і історія з собаками, яка завершилася запитом Даші Малишової стосовно цього і яскравої відповіді, яку Даша нам всім і продемонструвала.

І що ж ми бачимо в цій відповіді? Повна нездатність не те що організувати стерилізацію собак, написати грамотну відповідь не можуть. І справді яка різниця, що написано 60 грн, хіба ви не здогадалися, що це не так, додайте там скількись нулів і все стане нормально. От уявіть собі, якась бухгалтерія, готувала цю відповідь, потім її підправляла заступник, потім її підписувала Савесрька, потім її реєстрували в загальному відділі і ніхто з усіх цих дійових осіб не побачив маячні яка написана в тому листі. Оце справжній показник професійності та якості виконуваної роботи, і при цьому це стосується не тільки однієї посадової особи а цілої низки осіб на чолі з самою обдарованою (чи обділеною, я вже зовсім заплутався). І хтось ще чекає якихось змін на краще? Та ні шановні дивіться на оцей лист, а потім на декларацію Кального, складайте все до купи та робіть висновки.
   Якщо в когось дуже твердий лоб і він чогось ще й досі не може второпати, то вам на допомогу нечищені тротуари та дороги протягом всієї зими, вам в допомогу алеї звьозд та пам’ятники невідомо кому, вам в допомогу шедевральні лавки по Варві. Якщо хтось скаже що це все шопопало варте 4 млн гривень з нашого бюджету, то я вам відповім лише одне – ви хворі, лікуйтеся.
    І те, що жоден депутат, окрім Цопи М.М., який висловив незадоволення виконанням робіт взагалі, не запитав ні про що, ніяким чином не висловився стосовно всього неподобства з благоустроєм, свідчить про те, що вже я неодноразово говорив цей депутатський корпус просто ні на що не здатний. Утворені фракції, Аграрна та Юльчина, є фікціями, які ніяким чином себе не проявляють, лише голосують за все що підсунуть чиновники, в тому числі і за захмарну зарплату для себе. Будь який дурень може розкидати гроші, в чому тут заслуга? Це ви для цього йшли до ради нешановні? У мене одне пояснення: теперішні депутати так як і чиновники мають лише одну мету – швидше перетворити Варву на теперішні Дащенки, а вже потім на Боханів, іншого тут пояснення я не бачу.
    І те що, не було по суті ні звіту про виконання програми благоустрою, ні його обговорення в сесійній залі, для чого депутати і збираються до цієї зали, ні інформацію про витрачені кошти, як і куди і які, це нам всім показує зневагу обранців та призначенців як до своїх обов’язків так і до всіх нас. Про це свідчить і виступ Остапця В.П., що можна побачити на вказаному відео. Він висловив свої зауваження, але хто на це буде реагувати? Адже нікому ніщо не загрожує. І ця вся ситуація повільно та невпинно перетворюється на ганебну, така собі суцільна ганьба. Чиновники отримують захмарну зарплату за допомогою депутатів, депутати нічого з цього приводу не думають , не знають та і не збираються робити. Отримуючи захмарну зарплату, і зважаючи на те, що більше ніж колотнеча в мережі, їм нічого не загрожує, вони просто лягли та лежать, добре, що хоч на роботу ходять, відмічаються, і все це буде тільки поглиблюватись. І ця ганьба буде тільки зростати, хоча так подумати куди вже далі? Що може бути більш ганебнішим чим розкидання піску руками з самопального причепу працівниками благоустрою в 21-у столітті в «європейському» містечку? Яка ще більша зневага може бути до всіх нас, а в першу чергу до цих працівників?

Де ви там, захисники землі та людей, де ж славна Аграрна партія та є БЮТ? А я ж забув, ви ж не для того туди прийшли…
 02.03.2019
Павленко Дмитро

25 коментарів:

  1. Та чи вам не набридло брехні писати! Стерилізувати треба вас, брехунів продажних, що присосалися до великої цицьки.(Усі знають до чиєї!).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо це написані брехні про стерилізацію собак підготовлені і підписані ВИСОКОПОСАДОВЦЕМ у відповіді на запит і про це написали для ознайомлення як ведуться діла в нашому КОРОЛІВСТВІ. Тоді я хочу запитати вас неуважаємий аноніме до якої цицьки ви присосались? А можливо це ви є писакою відповіді?

      Видалити
    2. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
    3. Жулька за реййтингом брехунів посідає перше місце, серед кандидатів у Президенти. Пишайтеся своєю БРЕХУХОЮ.

      Видалити
    4. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
  2. ПАВЛЕНКО ІЗ ОСТАПЦЕМ- це КРОВОСІСІ-КІМНАТНІ ГАВКУНЧИКИ, яких підготовує собачим кормом районна адміністрація.

    ВідповістиВидалити
  3. Вітя гармаш а шо правда очі коле?які функціі виконує великорозумна пріська -Ірка?за таке бабло вона повинна сама сніг чистити?

    ВідповістиВидалити
  4. Павленко, Остапець, Малишева не куріть трави і сніг з очей зникне.

    ВідповістиВидалити
  5. А хто є ви неуважаємий аноніме, боягуз, що гавкає через закриті двері? Хто вас підгодовує собачим кормом? Відкрий своє лічіко, щоб знати хто захищає ВАРВИНСЬКУ ОТГ.

    ВідповістиВидалити
  6. Гади де світло в пятиповерхівках??

    ВідповістиВидалити
  7. Остапець із Павленком лампочки збрили навмисне, а тепер починають гавкати!

    ВідповістиВидалити
  8. Ой накаркаєте ви на свою голову пани чиновники. Навіщо ви в коментарях займаєтесь провокацією, якщо хтось правду пише.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
  9. Остапець все вірно пише, тільки забувся про себе написати як вибивав собі і всім рідним по 2га, а разом 10 га. Це також чесно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кожний громадянин України має право отримати 2га землі.

      Видалити
    2. Аноніме. Ти пишеш не правду. Собі і своїм рідним і близьким я поміг оформити право власності на землю по 2 га, разом 18 га. Ще особисто поміг 7 мешканцям по 2 га і за це невзяв жодної копійки. Окрім цього весь час піднімав питання отримання 2 га на засіданнях колегії райдержадміністрації, громадської ради і як результат майже 70 чоловік її отримали на землях Озерянської і Кухарської сільських рад. І я цим пишаюся що допоміг людям. А що ти зробив аноніме. Хочеш мене принизити. Невдасця. Я за своїм характером недивуюся анонімам. Я зробив собі і людям все що дозволя закон. А як що ти собі не оформив 2 га землі і тебе давить жаба то це твої проблеми. Подавай заяву до Варвинської ОТГ, Їй передано не одну сотню гектарів землі яку можна преватизувати. Аби було у тебе бажання.
      Бажаю тобі успіху. З повагою і розумінням.
      11 березня 2019 року Остапець В.П.

      Видалити
  10. ОСТАПЕЦЬ НАГРІБ 10 ГЕКТАРІВ ЗЕМЕЛЬКИ! ОЦЕ ТАК ПРАВЕДНИК ОСТАП! КАРМАННИК БАЗАРНИЙ! ВІРИ ДО ТАКИХ БРЕХУНІВ НЕМА.

    ВідповістиВидалити
  11. Саверська взяла всьому сімейству земельки по 2га-собі,придурку чоловіку трактористу,марусьці,майбутньому зятю.свою мабуть вже продала...якось так .а ви ждіть земельку собі.

    ВідповістиВидалити
  12. ОСТАПЕЦЬ І ПАВЛЕНКО РОЗІКРАЛИ ВСІ ЗЕМЛІ! А ТЕПЕР КРИЧАТЬ: "ТРИМАЙ ЗЛОДІЯ!НУ ДЕ Ж ТАМ ТА ЗЕМЛЯ ЗАЛИШИТЬСЯ, КОЛИ ОСТАПЕЦЬ 10 ГЕКТАРІВ ПРИХОПИВ.
    ДО РЕЧІ,КРИЧАТЬ ЦІ ГОПНИКИ НЕ ПРОСТО ТАК, А ЗА ГРОШІ, ЯКІ СПРАВНО ОТРИМУЮТЬ ВІД СВОЇХ ПОКРОВИТЕЛІВ.ЩО МОЖУТЬ ЗРОБИТИ ХОРОШОГО ДЛЯ ГРОМАДИ ЦІ УРОДЖЕНІ ІМБіЦИЛИ - ОСТАПЕЦЬ І ПАВЛЕНКО! ХІБА ЩО РОЗПРОДАТИ ВСЕ!? ЖИТЕЛІ ВАРВИ ЇМ НЕПОТРІБНІ, ЧХАЛИ ВОНИ НА ЛЮДЕЙ! ЗА ШМАТ ГНИЛОЇ КОВБАСИ ЦІ "ГРОМАДСЬКІ ДІЯЧІ" І МАТІНКУ РІДНУ ПРОДАДУТЬ.ПРИНЦИПІВ ПОРЯДНОСТІ, СОВІСТІ ТАМ І БЛИЗЬКО НЕМАЄ.НА ЖАЛЬ, ОСЬ ТАК!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Читаючи майже всю цю брехню яку пишуть на даному ресурсі, приходиш до думки як гарно друкують дифамації Діма Павленко та Вова Остапець про жителів Варви . А копни далі ,і все стане зрозуміло де всі статті проходять цензуру інколи даже і орфографію ,і тут виникає запитання хто їх заказує , і хто є їх кукловодом .
      Медіяюристом по дифамаціяї Варвинського району (це неперебільшую) є Сергій Старенченко саме від нього як від мозгового центру пливуть замітки, наклипи та вся неправдива інфа на жителів нашого маленького містечка. За все це Старенченко зі своїми горе редакторами Павленком та Остапцем розраховується «званими» обідами на площі в кафе та вечерям в бившому приміщенні хімії ,а також мізерними грошовими винагородами

      Видалити
    2. Ну так вони збагатилися на мільойни)))ви придурок??хоч раз напишіть конкретну інформацію?а то перднув і в кущі...до речі більших крадіів чим в отг зараз не знайдещ.при зарплатах в 25000 ні фіга не роблять!!

      Видалити
  13. Читаючи майже всю цю брехню яку пишуть на даному ресурсі, приходиш до думки як гарно друкують дифамації Діма Павленко та Вова Остапець про жителів Варви . А копни далі ,і все стане зрозуміло де всі статті проходять цензуру інколи даже і орфографію ,і тут виникає запитання хто їх заказує , і хто є їх кукловодом .
    Медіяюристом по дифамаціяї Варвинського району (це неперебільшую) є Сергій Старенченко саме від нього як від мозгового центру пливуть замітки, наклипи та вся неправдива інфа на жителів нашого маленького містечка. За все це Старенченко зі своїми горе редакторами Павленком та Остапцем розраховується «званими» обідами на площі в кафе та вечерям в бившому приміщенні хімії ,а також мізерними грошовими винагородами

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ліпше ти Сергію порядок на заправці в себе зробив,бо вже неможливо доїхати одні ями ,а ніж фінансувати пана Остапця.

      Видалити
    2. Бреше Саверська,яка на зустрічі з людьми заявила,що в неї заробітна 14 000 грн., а чисельність ОТГ 40 чол. Це можна перевірити переглянувши відео зустрічі. А якщо в вас єсть факти брехні Павленка і Остапця то підтвердіть їх документально.

      Видалити
  14. За розмову відповіси??напиши номерок щоб можна було поговорити...сцикло

    ВідповістиВидалити