середу, 9 жовтня 2013 р.

Фонтанити чи не фонтанити.

Нагорний на мить перетворює "Перемогу соціалізму" на "Слово Варвинщини"
Сканкопія статті:
В.П. Остапець, теж не залишився осторонь:
Чи потрібен Варві фонтан?
    В минулому номері районної газети надруковано статтю В. Нагорного «Варві потрібен фонтан…», в якій йде мова про розгляд на засіданні сесії селищної ради питання використання 120 тисяч гривень, отриманих за перемогу в конкурсі з благоустрою, для встановлення фонтану.
     Як бачимо ініціативу селищного голови більшість депутатів не підтримала. І це правильно. Звісно, мрія селищного голови В.В. Саверської-Лихошви перетворити селище в європейське містечко схвальне. Жити в чистому місті, з гарними тротуарами, яскраво освітленими вулицями, відпочивати в центрі селища в спеку під плескіт бризок фонтану погодиться кожен мешканець.
Але коли ти йдеш вулицею без твердого покриття та борсаєшся в багні (а таких у селищі достатньо); чи за відсутності освітлення на вулицях йдеш навпомацки, з  острахом; або бачиш купу сміття чи п’єш брудну воду з водогону, мрії про європейське містечко зникають. Тоді з’являються інші думки, наприклад, де діваються кошти на благоустрій?

Не менш цікавим було й питання місця встановлення фонтану. На центральній площі селища перед пам’ятником Леніну. Але чому сама селищний голова вирішує такі питання без обговорень і врахування думки мешканців селища. То чи не краще було б поновити вже збудований раніше фонтан у «Казковому містечку», якщо уже таке бажання. А ще доцільніше було б використати кошти на будівництво тротуарів, придбання контейнерів для сміття чи
труб для заміни водогону.
     То можливо, свої амбіції селищному голові щодо проставлення «міток», пам’ятників, фонтанів час зупинити? І вирішувати більш нагальні потреби, які стосуються прав та законних інтересів громади, ефективного використання коштів так як і обіцяла у своїй передвиборчій програмі.
    А балачки про гроші зароблені однією особою титанічними зусиллями, взагалі, абсурдні. Так як це кошти з обласного бюджету, а отже це кошти платників податків.
Голова ВРГО «За права споживачів»                              В.П. Остапець

П.С. То ж бути чи не бути фонтану, в Європейському містечку? Коментарі відкриті для Ваших думок :)

15 коментарів:

  1. Коментарів можна не чекати. Ні про фонтан, ні про тарифи. Причому не тільки на цьому сайті, а взагалі. Цікаво чи багато людей звернулись до селищної ради з приводу тарифів? Такі ми є. Навіть якби хтось вирішив будувати в центрі Варви атомну електростанцію, обговорення почалося б вже після завершення будівництва, коли нічого не зміниш.

    ВідповістиВидалити
  2. Любі мої друзі, а не вистачить вже говорити про те, що у нас все погано і все не так...... Пригадайте хоча б один крок будь-кого (того, хто робить), а не обговорює, який би був схвально сприйнятий........ все не так............Хай буде у Варві ФОНТАН.........................

    ВідповістиВидалити
  3. Чи ви подуріли! Який фонтан??? Даму з чуприною давно вже треба оглянути спеціалісту на предмет "вменяемости". Це "пир во время чумы"! 99% жителів району проти такої ініціативи в теперішній час будувати щось подібне. Не до розваг зараз.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А хто визначив 99% жителів району. І при чому тут жителі району,адже витрати селища, а не району. "Піар під час чуми" вже проходили.Щось нове, панове! Хочу ФОНТАНУ

      Видалити
    2. Шановний!!!

      Смт Варва є поки що районним центром. А якщо так, до думка жителів сіл має неабияке значення.

      Видалити
    3. Вельмишановний ну дуже.....Сердитий!
      Ваша думка також має неабияке значення

      Видалити
  4. І мені фонтан! У центрі! З рибками!
    Чому вся стаття направлена проти фонтану? А тепер, каже, давайте коментарі. Іншої думки, у викладених статтях немає. Тільки категоричне "Фє". От як би добавили ще статтю про те, як гарно було б з фонтанами, а далі, ми б прокоментували.
    Виникає відчуття, що стаття наперед задумана щоб похоронити цю затію. Десь, значить, замішане бабло... (кошти можуть іти або на фонтан, або на ....) Звідти і замовники статті.

    ВідповістиВидалити
  5. Извините я тоже хочу фонтан, но есть пару вопросов.
    1 Интерестно а сколько это стоит.
    2 Кто будет строить ( как обычно нац меньшинства в три дорога)
    3 Какая сумма каждый месяц нужна на обслуживание данного фонтана.
    А ТАК И Я ХОЧУ ФОНТАНЫ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. шо дуже фонтану захотілось...........

      Видалити
    2. скільки коштує і вартість обслуговування......як на мене доречні, а хто, не зовсім

      Видалити
    3. 120 тис. вистачить на акваріум з рибками

      Видалити
  6. На коментар від 16.10.13 о 12:03.
    Моя думка - має колосальне значення. Але переможе - бабло. Точніше відкат. Сума - озвучена, а далі, обслуговування (підведення/відведення води, фільтри, насоси, чистки, освітлення, зимування, рибки врешті решт).
    На днях зирив ящик, там Саверська казала за телескопічку яка обійдеться в чвертку ляма, для того, щоб вкручувати лампочки. А далі, не додала, що і ту телескопічку треба обслуговувати, і заправляти, і платити вкручувальнику. А не дешевше за таку суму найняти лампочковкручувальника? На скільки років йому ЗП вистачить? Скільки за ці роки можна телескопічок купить і продать (а її продадуть, як і прошлу)?!

    ВідповістиВидалити
  7. Саверська-Лихошва! Де обіцяний фнтан?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У нас уже був фонтан, і де він сьогодні? Засипали піском, щоб собачкам було куди ходить... На місці Леніна посадіть ялинку, тільки її поливать потрібно регулярно, щоб прийнялася.А у Варві такий уже старий водопровід, що самі фонтани, які ледве встигають латати жменька слюсарів, зате у конторі "господаря" скільки господинь сидить.

      Видалити